עוד 4 ימים

Aranel Nenharma

Well-known member
עוד 4 ימים

אז איזה מלווה אתם?
אני קלרה:)

[URL]http://www.buzzfeed.com/paulaersly/quiz-which-doct[/URL]or-who-companion-are-you

ketrina

New member
מרתה! OMG מלווה שהכי פחות התחברתי אליה

איזה כיף השאלון הזה !

Ayelet 363

New member
קלרה

בשאלה של השירים הימרתי על פי מה שהכי נראה לי, אבל לא הכרתי את השירים האלה. ניסיתי לחפש מילים אבל תכף מתחיל שיעור.

MonicaF

New member
מרתה

ואני יודעת שאני במיעוט.

וואו עוד 4 ימים.
אני מתרגשת.
סידרתי את שני הממירים בבית להקליט, כדי שנוכל ראות שוב ושוב.
אני אשב עם הבן ונצפה ביחד. אנחנו מתרגשים.
היום הבן שלי צריך להחליט סופית מה אוכלים בזמן הצפיה.

הלוואי שאימא שלי הייתה רואה איתי דוקטור הו

היא מכירה קצת, וראתה כמה פרקים. אבל, הלוואי שיכולתי להתלהב איתה מהספיישל, היא עדיין לא מבינה על מה אני ואחותי מתלהבות. מה שכן, היא הייתה הוגנת והסכימה לי ולאחותי להישאר עד מתי שהספיישל נגמר למרות שיום אחרי זה יש לי בית ספר (כן, אני רושמת בית ספר נורמלי)

MonicaF

New member
לבן שלי לקחל קצת זמן לשכנע אותי

ותראי אותי היום... קניתי כל כך הרבה תכנים, עונות חדשות וישנות, ספיישלים ועוד.
אולי זה עוד ינחת עליה

Ayelet 363

New member
אני מנסה לשכנע את אבא שלי

גרמתי לו ביחד עם אחותי לראות כל מיני דברים, כמו הסדרות דולהאוס, באפי, אנג'ל בטעות גרמנו לו לראות פיירפליי, בונז, עוד דברים... אבל לא דוקטור הו. חלק ממני תוהה אם זה כי על הדברים הקודמים גם אחותי המליצה (ודברים שרק היא ממליצה עליהם הוא כן בודק), או שזה רק שזה ספציפית לא מעניין אותו, למרות שאני חושבת שזה סגנון שכן מתאים לו (אם כי חשבתי שזה סגנון שממש מתאים לאחותי, אבל היא ראתה פרק ולא אהבה, שכנעתי אותה לראות עוד אחד- לא אהבה, ואז עוד אחד והיא לא אהבה גם אותו).

MonicaF

New member
אולי צריך להראות לאביך

פרק ישן ברשת. שיבין מתי ואיך זה התחיל. זה בכל זאת מרשים, חמישים שנה.
אמרתי לבת שלי, שלא מתעניינת בזה כמו הבן. אמרתי לה שתבוא לצפות איתנו. היא אמרה שאנחנו עושים מזה יותר מדי עניין. אמרתי לה שלספיישל הזה חיכינו חמישים שנה. היא ענתה שלפני חמישים שנה לא הייתי עדיין בעולם
אמרתי לה, נכון, אבל זה קיים מ-1963. משום מה הפרט הזה הרשים אותה.

Ayelet 363

New member
תודה

אני אראה. היום הוא גילה באינטרנט בכמה מדינות זה משודר והתרשם.

blue raphsody

New member
אף אחד לא מתלהב אצלי בבית

שניים מתוכם עדיין קטנים (10 ו-5) אבל בעלי והגדול (בן 13) לא מעוניינים בדוקטור , הבן שלי מתלהב מכל הקומיקס קרי סופרמן והנוקמים אבל מהדוקטור הוא מפחד, בעיקר בגלל המלאכים הבוכים ופרקי הספריה

MonicaF

New member
הבן שמפחד

לדעתי הוא יחזור לזה בגדול.
זה דיבר אליו הוא פשוט לא מוכן עדיין.

גם הבן שלי שעכשיו כבר בצבא

מת מפחד מפרקי הספריה.
היה שם איזה משפט, שאני לא זוכרת עכשיו, שכשרציתי להבהיל אותו הייתי מלחששת.
מה זה היה?

למעלה