עוד 4 שעות הביתה זה כל כך הרבה זמן!!!
ה הסערה שאחריי השקט New member 14/12/05 #2 תגיד תודה! אני נשאר כאן גם מחר וגם מחרתיים כי יש לי בחן אמצע ואתה מתלונן?!
ה הסערה שאחריי השקט New member 14/12/05 #4 אהההה גם לי! רק שאני עכשיו בחלון... יש לי קורס של שחמט מ-18:00 עד 20:00
M MajorWinters New member 14/12/05 #5 איזה כיף בטכניון... יש שעות ספורט (או "ספורט" במקרה שלך) חובה. מתתי לשים לעצמי איזה טניס במערכת...
ה הסערה שאחריי השקט New member 14/12/05 #6 עשית את הלא יעשה! כתבת "כיף" ו"טכניון" באותו המשפט! ולא שמת אותם בגרשיים... אפשר לאמר "כיף" בטכניון- מה שבא להגיד שאתה מדבר בציניות או כיף ב"טכניון"-מה שבא להגיד שאתה נמצא בטיול במסגרת הטכניון ובאמת כיף לך או "כיף" ב"טכניון"-אם אתה בחור מוזר שאוהב לשים דגשים על מילים
עשית את הלא יעשה! כתבת "כיף" ו"טכניון" באותו המשפט! ולא שמת אותם בגרשיים... אפשר לאמר "כיף" בטכניון- מה שבא להגיד שאתה מדבר בציניות או כיף ב"טכניון"-מה שבא להגיד שאתה נמצא בטיול במסגרת הטכניון ובאמת כיף לך או "כיף" ב"טכניון"-אם אתה בחור מוזר שאוהב לשים דגשים על מילים
M MajorWinters New member 14/12/05 #7 שכחת את "כיף בטכניון" בטח יש תכנית כזו לילדים בתיכון. וגם את "כיף בט"כניון - אם אתה אורי ברייטמן (אבל נראה לי שלא תבין את האחרונה)
שכחת את "כיף בטכניון" בטח יש תכנית כזו לילדים בתיכון. וגם את "כיף בט"כניון - אם אתה אורי ברייטמן (אבל נראה לי שלא תבין את האחרונה)
ה הסערה שאחריי השקט New member 14/12/05 #8 או אם אתה בהנדסה אזרחית כיף חאלק טאכניון? אבל את זה כנראה אתה לא תבין
ה הסערה שאחריי השקט New member 14/12/05 #10 תכלס זה מה זה כיף... אתה בא לשיעור משחק שעתיים עם מי שאתה רוצה אתה יכול אפילו סתם לצפות באנשים משחקים מקבל בסוף השנה ציון של 90+ (90% נוחכות) וזה נקודה אחת לתואר
תכלס זה מה זה כיף... אתה בא לשיעור משחק שעתיים עם מי שאתה רוצה אתה יכול אפילו סתם לצפות באנשים משחקים מקבל בסוף השנה ציון של 90+ (90% נוחכות) וזה נקודה אחת לתואר
M MajorWinters New member 14/12/05 #14 תגיד... יש לכם גם שח א', שח ב', שיטות בשח לפיזיקאים, ושח מרוכב?
N noname202 New member 14/12/05 #12 ../images/Emo12.gif אתה חנון! אסור לך להבריז! תתבייש!... לך לפינה!