עוד 45 יום אני בתאילנד פעם שניה !

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
עוד 45 יום אני בתאילנד פעם שניה !

וואאהההההההה!!!! טוב אז מי ממליץ על מלון אסיה ?אמרו לי שהוא ליד הסיאם סנטר ?30$ ללילה, מומלץ?

aviron

New member
מלון אסיה בדר/מז אסיה...../images/Emo45.gif

פרטים אודות מלון "אסיה" בבנגקוק: על-הסף: מלון טוב, סביבה טובה , מחיר טוב. ממליץ להזמין !! מלון גדול, ותיק וטוב. במלון לובי ענק ותוסס, מסעדות רבות בתוך המלון (המסעדה בלובי פועלת 24 ש´ ביממה , מסעדה ויאטנמית בקומה ב´, מסעדה סינית בקומה ב´, לובי-בר) ומחוץ למלון, בסמוך לו: מסעדת דגים ופירות-ים, מסעדה ספרדית ועוד. במלון 2 בריכות שחייה. כספת בלובי. (להשתמש בה! - כולל דרכון. אין צורך בדרכון כשמטיילים בבנגקוק) מעלית מעניינת - באם שכחת איזה יום היום: הסתכל/י על השטיח שבמעלית !!! החדרים ממוזגים היטב. טלפון ו-TV , כולל ערוץ סרטים בתשלום. האיזור נקרא: פייה-תאי. בסמוך למלון תחנה של ה-BTS -"רכבת השמיים". לכן: נגישות נוחה ביותר (!) לכל מקום. כולל: שוק סוף השבוע (תחנה אחרונה לכוון צפון), רובע חיי הלילה ושוק הלילה: פטפונג (החלפת רכבת בתחנת "סיאם סנטר - 2 תחנות מהמלון ), סיאם סנטר, דיסקברי שופנינג סנטר ו- MBK (טוקיו סנטר) (לא רחוק גם ברגל), סי-פוד מרקט (5 תחנות) ועוד ועוד. מאחרי המלון סביבה מקומית מעניינת - כולל שוק פירות וירקות ועוד. במלון יש (בקומת המרתף) את קברט "קליפסו" - הופעת קוקסינלים מעניינת ביותר: מומלץ. חשוב מאד: בעת הצ´ק-אין, או כבר בהזמנה, יש לבקש - או אפילו לדרוש- חדר בצידו האחורי של המלון - הצד שלכוון "גולדיין מאוטנד" (הר-הזהב, כמובן..)- וזאת מסיבת הרעש של עצירת רכבת-השמיים בתחנה - רעש שנשמע היטב ומפריע - בחדרים שבחזית. (לכוון התחנה). פרטים נוספים יינתנו ברצון.

3dba

New member
שאלה

איך להזמין ? להתקשר לשם מהארץ? לזמין דרך סוכנות נסיעות?אינטרנט? האם צריך גם לשלם מראש ?בטוח לתת את המספר כרטיס?

3dba

New member
עוד שאלה

המלצות למלונות בסביבות מחירים אלה(30-20 $)או פחות ב: קו פי פי פוקט

aviron

New member
ועוד תשובה

בתי-המלון באיים, כולל קו פוקט וקו פיפי , יקרים בהרבה מבתי-המלון שבבנגקוק. בית-מלון בסדר גודל של מלון "אסיה" - בפוקט יעלה כ- 80 ואפילו 100 דולר, ללילה - לחדר. (לשניים). באם תקציבך אינו יאפשר זאת - הפתרון הינו "גסטהאוס" - בתי הארחה - יש בכל הרמות וכל האפשריות: חדר ממוזג ליחיד, ממוזג לזוג, מאוורר בלבד , חדר ל- 4 + ועוד וריאציות. כמובן שלכל וריאצייה - מחירה היא. לדוגמא: חדר לזוג, ממוזג (מציע לך לא לחשוב אפילו על חדר לא ממוזג...) במקום טוב בפוקט (פטונג, קאטה) יכול לעלות כ- 500-700 באת´ (1 $ = 44 באת´) ללילה.

aviron

New member
תשובה

האמת שאני שמרני מטבעי (בנושא זה, לפחות...) - אני הייתי מזמין באמצעות משרד (סוכנות) נסיעות, מבקש ואוצ´ר ומתקשר יום לפני (עלות שיחת טלפון ישראל-תאילנד זולה מאד, משהו בסביבות ה-1 ש"ח לדקה, אולי טיפה יותר) לאשר ההזמנה. שים/י-לב: לכל משרד נסיעות יש מחירים שונים, לעתים לגביי אותו המלון,עם ספקים שונים. (למשל: עם "נתור" "אופקים" וכ"ו. לכן יש לבקש מהסוכן/ת - לא להתבייש לבקש - לבדוק עם מספק ספקים !! בהקשר לתשלומים: בדר"כ יש לשלם מראש. לתשומת-לב: אפשר לחסןך סכום נאה באם יש אפשרות לשלם בדולרים.(כוונתי למשרד הנסיעות). כיוון שתשלום במטבע ישראלי מותנה ב שער תיירות גבוה !. חשוב: הזמנת חדרי-מלון מהארץ - תמיד (!!!) תהיה יותר זולה מהזמנה במקום. (להגיע ולהזמין).

aviron

New member
סאואדי-קראב, קון בן !!!

אתה גר בבית-הדירות הנחמד שמאחרי "אסיה" במקרה? אם כן אל תספר לי שיש לך את דירה --- (שכחתי את המספר..) הפינתית עם ה- 2 חדרים והמזגן הגדול ? כי אם כן - גרתי שם לפני שנתיים....(כעת גר בצ´.מאי) - מתעתד לעבור לצ´.ראי. דרך-אגב: באם תצטרך: ב"אסיה" יש משרד של TG "תאי אינטרנש´". בכניסה, ימינה.

Benkok

New member
סבאי די מאי קראב קון בן???

אני גר בהמשך של פהיה תאי, ליד התחנה של הסקיי טריין, לבניין קוראים פהיה תאי פלאזה וגם לי יש שני חדרים ושני מזגנים (ואפילו מטבח ומרפסת ושתי חדרי אמבטיה - אז אל תשוויץ...) חוץ מזה , פגשתי את דרור (שותף של ראובן בבייקרי קורנר). קיפ אין טאצ´

aviron

New member
סבאי די ! (מ- KHUN BEN אל קון בן)

(יש לך קצת אננס?). סחתיין על הבניין המפואר שאתה גר! לא רחוק ממך (בסי SRI איוטיאה - ממש בפינה ) מלון "סיאם סיטי. בלובי של הבניין השמאלי יש פאב/בר נחמד. באם פועל: מקום נחמד להעביר עם בירה צוננת לצלילי 3 פיליפניות מזמרות... בבייקרי קורנר עוד כמה שותפים. בין היתר גיל - ממשרד הנסיעות "כחול-לבן" שבסמטה. בכל מקרה מסור ד"ש לראובן - יש לי הרגשה שהוא יידע ממי...(אל תשכח: גם אני הוא "BEN"...). אפ צריך עוד מקומות, אתרים, ומה-לא: מוזמן להכנס לתיבת המסרים שלי שבתפוז.. ובהקשר לחום: אל תדאג, אוטוטו זה עומד לרדת מ40- מעלות ל- 35... מהיכן אתה מקליד עברית? מ"הקשר"? שיהיה לך סאנוק - והעיקר: קח הכל ג´אי ין-ין!

רינת ס

New member
אני הזמנתי מקומות דרך אופיר טורס

ב-25$ ללילה נראה לי ממש משתלם , במיוחד אם משווים אותו D&D שבקאוואסן שם שילמתי-600בהאט במאי שנה שעברה תעשי את החישוב, אני נוסעת השנה לבד אבל אם את עם בן/בת זוג-כדאי!!!!

aviron

New member
DND ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif מלון אסיה

DND עם כל הכבוד לו - זה עדיין גסטהאוס. מלון אסיה הינו דרגת תיירות טובה (4 *). DND ממוקם בקאוסן - לצאת מבנגלמפו (שם השכונה) למקומות אחרים (למעט הארמון הגדול והמקדשים הסמוכים) - יקר ורחוק. אסיה - ממוקם פנטסטי. בעיקר שיש את ה- BTS (רכבת השמיים). לקאוסן במילא יגיעו (אולי) פעם אחת בלבד, אולי פעמיים... לכן: DND טוב לתרמילאים המגיעים לשבוע ומעלה אסיה טוב לתיירים המגיעים למספר ימים בבנגקוק. וזאת - כמובן - ע"פ עניות דעתי , בלבד.

למעלה