עוד 48 שעות זה קורה שולחת לדנה בהצלחה

מצטרפת אלייך ושולחת לדנה חיבוק גדול../images/Emo24.gifו..

נשייייקה
, והמון אהבה |אהבה| ו.. ב-ה-צ-ל-ח-ה ע-נ-ק-י-ת
דנה את גדולה ובעזרת השם תזכי

ZiV CoHeN8

New member
דנה את זמרת השנהה!!

מגיע לך לזכות בשלושת התאריםם!! אמןן ובעוד יומיים נשמח פה כולנו שתיזכי בשלושתםםם :)

מיקמיק17

New member
דנה זמרת השנה בשבילי עם זכייה או בלי../images/Emo106.gif

בהצלחה גדולה ביום רביעי
נשיקות

m o r a m i r

New member
דנה....

שיהיה לך בהצלחה מתוקה שלי.....את הכוכבת של הערב....לך מגיע כל הפרסים....בקיצור דנה שחקי אותה ותיתני שואו כמו שרק את יודעת!!!! אוהבת אותך...ומאחלת לך המון המון המון המון המון המון בהצלחה ושפע כמו השנה שולחת לך חיבוקים ונשיקות

לדנוצ'קה המקסימה:

רוצה לאחל לך המון הצלחה מחר בטקס העמ"י
שתהיה לך הופעה מדהימה בנאמבר עם עידן, ומאחל לך לזכות בתארים להם את מועמדת, כי את עשית את השנה הזאת ליותר יפה מהקודמות עם האלבום החדש והמהמם "הכל זה לטובה 2007". תהני המון
מוסרים לך נשיקות
ובהצלחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה דנה אינטרנשיונל, את מספר 1

../images/Emo41.gifאיזה שרשור מקסים,כל הכבוד לכם../images/Emo24.gif

זה יוזמה מבורכת , של אנשים שאוהבים ותומכים מכל הלב , ולכולכם חיבוק ענק ....
גם אני כמובן מצטרף אליכם לברכות לתקוות ולאיחולים , נחזיק אצבעות ונקווה שדנה אינטרנשיונל תהיה המנצחת הגדולה של הערב, מי ייתן והיא תקח זמרת השנה , שיר השנה , ובחירת הקהל , כולנו איתך באהבה גדולה
נ"ב וכמו שכבר אמרו כאן לפני, דנה יקרה גם אם ולא זוכה את את שלך עשית ובענק הוחכת לכולם לא מי זמרת השנה , אלא מי היא ה- זמרת , מלכת הפופ של ישראל .... נחזיק אצבעות

בעזרת השם

דנה תיקח את התואר זמרת השנה ותוציא לכולם את העיניים !! אנחנו מחכים רק לזהההה .. אני יודע שאני ועוד הרבה כמוניי עשינו את הכל בהצבעות .... אז יאללללללה דנה תסתערי על הבמה ותיקחי את הפרסס אוהבביםם אותךך הכיי

RoNNy770

New member
לדנה המקסימה :)

השנה הזאת עשית המון ושימחת המון אנשים, הדיסק שלך עד היום נשמע אצלי כולל האלבומים הקודמים בשבילי את זאת שעשתה את השנה הכי בגדול ושימחת וריגשת אותי בעיקר. אני איתך פה מחזיקה לך אצבעות לקראת מחר שיהיה לך בהצלחה ואל תשכחי שיש המון מאחורייך שאוהבים ותומכים בך (כמוני) בשבילי את זמרת השנה ותהיי ה-זמרת - אם לא תזכי לא נורא, בנינו את עשית את זה הכי בגדול :) אוהבת, תומכת, ומעריכה אותך המון, רוני

DANNA5

New member
לדיווה האחת והיחידה

בהצלחה נשמה שלי אני אוהב אותך ומאחל לך את כל ההצלחה שבעולם גם אם לא תזכי למרות שתחושת הלב שלי אומרת שזה שלה

דנה - את האינטרנשיונל שלנו !

אני מקווה שתזכי ! מגיע לך בהחלט לזכות , האלבום שלך מדהים ואין ספק שזו הייתה השנה שלך !

רחוק מהעיו אבל קרוב מאד ל-../images/Emo23.gif

דנהל'ה דנהל'ה
אני מאחל לך מכל ה-
המון המון הצלחה בטקס עמ"י!!! את המלכה שלנו ואת הזוכה שלנו
מחר אני מאד מאד עסוק ואני לא בטוח שאספיק לראות את הטקס, אבל זה לא משנה מה, כי תמיד בליבי לך אני מאחל, שתצליחי ותרימי את כל ארץ ישראל
מי ייתן וכך ייתן האל!!! אמן!!! עידו

עוד 24 שעות דנה בהצלחה

בהצלחה דנה את בישבילנו זמרת של כל השנים בכל הזמנים יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה דיווה, דיווה, דיווה, דיווה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, דיווה

Glamorousss

New member
אלוהים עם דנה ואני בטוח שאת תקחי את התארים

שמגיעים לך!! אין ספק שאת הראת לכולם מה המשמעות של השם שלך!!! וגם אם לא לקחת את זמרת השנה.. מה שהיה בקיץ האחרון כבר שם את החתימה של זמרת השנה עם הליהיטים שחתמו את הקיץ!! דנה אוהב אותך המון ומחזיק אצבעות!!

למעלה