עוד 5 ימים לסוף הגבס

1הירוקה

New member
עוד 5 ימים לסוף הגבס

איזה כיף מתחיל להיו חם ומגעיל ואני שמחה בשבילו שמורידים לו את הגבס הכבד החם והמעצבן הזה ... למי שלא הבין אני באמת מפחדת מהנעלים אחרי שכבר התרגלנו לגבס לילד הילד נכנס למסלול הגזים קצת יותר טובים עכשיו שוב "עז" חדשה שצריך לחשוב עליה איך עושים איך מלבישים כן כואב לו לא כואב לו נוח לו בקיצור משהו חדש תמיד מפחיד .... מצפה לפגישה עם רחלי בשבת ... תגידי לי מה להביא .. ונדבר מחר בטלפון .. מה מביאים למפגש תטילו מטלות על כל אחד אחרת נמצא את עצמנו שם עם בסלי במבה ודיאט קולה לילה טוב

ואצלנו עוד 4 ימים לסוף הגבס!!

שמחה בשמחתכם שירלי. (לא טעיתי בשם, נכון?) גם אני מצפה לשמוע על מטלות שצריך להביא למפגש. צריך גם לקבוע נקודת מפגש בפארק הלאומי, כדי שלא נתברבר בשטח. יום מצוין לכולם, יעל

../images/Emo13.gifבוקר טוב

קודם כל באמת כיף שמזג אויר מתחיל להתחמם למרות שתמיד לפני פסח (אחרי שמסיימים לנקות את החלונות) יש יום יומיים גשומים כאלה עם רוחות מגעילות... להטיל מטלות?, האם אתם רוצים שיהיו רק חטיפים או שגם פשטידות קרות חלביות וכד'?, לדעתי צריך גם וגם לכן שמחה לפתוח את רשימת ההתפקדות ומי מביא מה. אם למישהו נח להביא משהו מסוים, נשמח לשמוע. דברים בסיסיים שצריך - לא הכל חובה, אני רק מציעה, אם יש לכם התנגדות, נשמח לשמוע. כוסות+ צלחות פלסטיק סכו"ם פלסטיק מפות חד פעמיות מיים חמים - לקפה, תה, בקבוקים חטיפים מלוחים- במבה, ביסלי וכד' שתייה קרה- קולה+ קינלי,וכד' מה עוד?יאללה להוסיף יום נעים אורית

אמרנו ששוורצים ומנדלסונים יביאו

פשטידות או דברים שהם מכינים בבית כך שלא תהייה בעיה של כשרות של פסח משום שהם דתיים. אנחנו כולנו נביא דברים נייטרליים קנוים בסופר. אז אני חושבת שצריך איזה שתי פשטידות ואיזה שני סלטים (ירקות וכרוב-גזר כזה או ירקות וסלט ביצים) ואת זה צריך "להפיל" על שוורץ ומנדלסון. השאר יביאו את מה שכתבת ושוב, חטיפים רק כשרים לפסח ומצות וממרח שוקולד כי הילדים מתים על זה בפסח. אפשר גם להביא עוגיות כשרות לפסח. האם למישהו יש תרמוס חדש שיכול לחנוך אותו לקפה בפסח?

אני מוכנה להביא מצות וממרח שוקולד

מוכנה גם להביא את העוגיות הכשרות לפסח. וגם זיתים וחמוצים מהסופר כמובן, כשרים לפסח. יאללה, תכתבו מה אתם מתנדבים להביא.

במבה וביסלי באמת לא כל כך אפשר |מומ

לי יש כלים מפלסטיק שקניתי לפיקניק הקודם ולא השתמשנו אבל השקיות שלהם פתוחות. אתם חושבים שזה נחשב כשר לפסח או לא? לא הייתי רוצה לגרום למישהו לחטא בגלל שטות שלי. כך שאני אשמח להביא כלים חד פעמיים כולל מפות סכום כוסות וצלחות. שכחתי משהו? ואולי נמצא עוד דברים בסופר. מה עוד? שבוע הבא יהיה כל כך כיף בלי הגבסים של טלטולון ואגם. שירלי אני מנסה להדחף למפגש בשבת, אולי יחד תוכלי להתעודד מכל עיניין הנעליים. דרך אגב הלילה החלפתי לתינוקי חיתול (לא הרגל) והוא הנחית את הבר על שורש כף היד שלי. כל כך כואב עד עכשיו.

יש ביסלי כשר לפסי אבל הוא

פחות טעים. ויש לי מתכון נהדר ללחמניות פסח. חבל שאני לא שומרת כשרות

בקבוקי שתייה, אני מתנדבת

כמה אנשים נהיה? צריך לערוך התפקדות עם בני הזוג והילדים. כמה בקבוקים להביא ואיזה אתם אוהבים?

למעלה