עוד 5 ימים

nlanxner

New member
עוד 5 ימים

שלום לכולם. הרבה זמן לא כתבתי אבל אני קוראת כמעט כל יום כדי להישאר מעודכנת. אז הנה גם עדכון משלי - בעוד 5 ימים מורידים לאוריה את הגבס האחרון ומחליפים בנעליים!!! כבר אין לנו סבלנות לחכות!! למישהו יש טיפים של הרגע האחרון?

Adoushi

New member
מחזיקים לכם אצבעות

איזה כיף. סוף סוף מקלחת כמו שצריך. אני בטוח שאוריה תאהב את זה שהמים יכסה את גופה. אנחנו מברכים אותכם שהגעתם לשלב הסופי בטיפול, אך זיכרו מעכשיו אתם אחראים לרגליים של אוריה ולא הרופא. נא להקפיד בזמן ובצורה שאוריה צריכה לשים את הנעליים. טיפים של לפני: - הכינו גרביים טיפים של אחרי: - הרגליים צריכות לשבת בקלות בנעליים אלה, אם זה לא מסתדר אז זה סימן או שהמידות אינן נכונות או שהתיקון של הק"פ (חס וחלילה) לא שלם. - למדו את אוריה איל להניע את שתי רגליה עם הנעליים. - שני הימים הראשונים יהיו קשים, תהיו מוכנים לשעות שינה מעטות אבל לא להתייאש...היא תתרגל לזה. בהצלחה גדולה גדולה איהאב

כל מילה שאיהאב כתב ../images/Emo142.gif

(אין איקון של זהב אז הפרח יפה יותר.) המון הצלחה! אם תרצי תוכלי ליצור איתי קשר כי יש כמה דברים שכדאי להגיד ליהודה מ"גפים" לגבי הכיפוף של הבר. כך גם יהיה קל יותר עם אוריה בסלקל שהיא תגדל... תקבעו תור כמה ימים אחרי הורדת הגבס ללכת לפורת מקסימום שבוע, שיראה שהנעל יושבת טוב. פורת יתן לכם פתק של גפים, תתקשרו אליהם קודם- אל תסעו סתם. הם ישלחו אתכם לנעלי "יעל" בבן הילל (ליד פוטו שוורץ), אולי כדאי להתקשר איתם קודם לראות אם יש להם מידה קטנה מ16. כי הרבה פעמים זה גדול מידי. ב"נוה" -גבעת שאול, הנעליים יקרות ב50 ש"ח מב"יעל" (310 ש"ח ואין החזר מהקופה, אבל הם יודעים למדוד את הנעליים טוב יותר. יש גם בר מוצלח קטן ביד שרה שאם תרצי נוכל להפגש שם ותוכלי להראות לפורת. הלואי שהייתי יודעת עליו קודם, הייתי לוקחת אותו לאושרי שהיה פיצי. המון הצלחה עידית

קודם כל מזל טוב

איפה אתם מורים את הגבס, בבית החולים? אם כן, אני משוכנעת שהם יסבירו לכם עד הפרט האחרון. לא היו לנו נעליים, אבל יכולה לומר לך שצריך הרבה סבלנות עד שהכל מסתדר והכי חשוב, הסבלנות משתלמת.... בהצלחה ונחזיק אצבעות להתאקלמות קלה אורית

nlanxner

New member
תודה

תודה לכולם!!! אני אעדכן אתכם בהמשך. לילה טוב!

1הירוקה

New member
טיפים

גם לי אין זמן יותר מידי לכתוב אני רק קוראת ומתעדכנת , לא תמיד היומיים הראשונים קשיים לנו לא הייתה בכלל בעיה ביום הראשון 6 שעות ביום השני כבר 23 שעות ישנו כרגיל , הילד ישן כרגיל ולא נראה שזה הפריע לו בכלל למרות שמאוד חששנו והכל היה בסדר תיקחו את זה בקלילות וגם הילד יקח את זה ככה, שאתם שמים לו את הנעלים שאחד ישיר לו או משהו ויעסיק אותו והשני ילביש ככה זה הרבה יותר קל .. זה לא כלכך נורא בהצלחה ... המפגש שהיה נראה לי שהיה מקסים חבל שלא הצלחנו להגיע אבל התעדכנתי מרחלי , ניפגש בפעם הבאה

הי שירלי ../images/Emo94.gif

ממש טוב לקרא מה שאת כותבת לאמא של אוריה. אחרי כל הפחדים והחששות זה נראה כבר רחוק מכם. היה עצוב לא לפגוש אתכם שוב, נחכה למפגש הבא. נשיקות

למעלה