עוד 9 ימים לשקיפות

ForestGirl

New member
עוד 9 ימים לשקיפות

יו, זה מרגיש כמו נצח!
בשבוע 11+4, עוד 9 ימים לשקיפות
אחרי תקופה ארוכה של המתנה וחשש מכל תחושה וחוסר תחושה...
(קבעתי את השקיפות יחסית "מאוחר" בטווח - שבוע 12+6, כי נאמר לי שגיל ההריון מעט צעיר יותר.)
אני חושבת שהתחלתי להרגיש אותו, יכול להיות? הריון רביעי, בדרך ללידה שניה. בהריון הקודם, הרגשתי אותה רק בשבוע 16.
מחכה בקוצר רוח שהזמן יעבור כבר ואראה אותו
בנתיים הבטן גדלה ממש, למרות שבהריון הקודם יצאה ממש מאוחר. הבנתי שככה זה בהריון שני. שזה עוד יותר מקשה על הדחקת ההריון עד הבדיקות ועוד יותר מחבר אותי אליו.
יאללה שיגיע כבר ושהכל יהיה טוב
למישהי יש קסם להעביר 9 ימים קדימה?!

אכן ההמתנה לא פשוטה...

מה אגיד לך? נסי להעסיק את עצמך במה שעושה לך טוב.
גם אני בנתים כל יום סופרת, חוששת, דואגת, עייפה ומרגישה בחילות... אני ממש בהתחלה, רק שבוע 7+1.
נקווה לטוב ונתמוך אחת בשנייה. נחיה מבדיקה לבדיקה. יש לי בעוד שבועים בדיקת דופק. בתקווה שהכל יהיה בסדר, אמורה לקבוע שקיפות עורפית, למרות שכבר קבעתי (רציתי רופא מסוים, שהתורים אליו ארוכים במיוחד).
נקווה לטוב

ForestGirl

New member
צריך להקים קבוצת מקרמה להמתנה נעימה:)

תמיכה והמתנה משותפת אכן יכולה לעזור
אני עם ביתי בבית אז לא משעמם...והזמן עובר
אם תרצי המלצה באזור השרון על רופאה פרטית מעולה לשקיפות וסקירות, תגידי.
גם לה יש תורים ארוכים אבל לפעמים יש ביטולים

אני שמחה שאני בחברה טובה

לי נשארו עוד יומיים לבדיקת us הראשונה .. של שק/דופק- מה שיהיה יהיה. הלוואי שהייתי יכולה להעביר ב-fast forward את היומיים הקרובים. זה ממש קשה להמתין. עכשיו עברתי עם בעלי על כל האופציות האפשריות שאנחנו יכולים לראות בבדיקה. לא השמטתי אף אופציה.. רק מקווה מאוד לא שוב לראות שק הריון ריק... מצד אחד אני יודעת שנוכל להתמודד עם הכל ושאנחנו חזקים, מצד שני.. הלוואי שהפעם ההריון יסתיים בידיים מלאות.. לכולנו אמן..

למעלה