עוד fan art - בחור צ'כי מצייר ציורים מדהימים בהשראת הטרילוגיה. (גללו את העמוד עד הסוף).
A Anne of green gables New member 28/3/06 #1 עוד fan art - בחור צ'כי מצייר ציורים מדהימים בהשראת הטרילוגיה. (גללו את העמוד עד הסוף).
ה האבק New member 29/3/06 #2 ממש יפה אבל חלק מהתמונות לא בדיוק הבנתי מה הולך שם. אגב סתכלו מה אני מצאתי!
G Galadriel 3000 New member 29/3/06 #7 וואו! סוף סוף תמונה שמתאימה בערך למה שדמיינתי. את וויל. ליירה נראית כמו בן משום מה...
B Beetle Juice New member 31/3/06 #13 נכון. כי להרמיוני מהספרים ../images/Emo15.gif היא לא הכי מתאימה(אבל אם כבר אז כבר: גם לא לופין,בלק,הארי ועוד המון לא התאימו לתפקיד)
נכון. כי להרמיוני מהספרים ../images/Emo15.gif היא לא הכי מתאימה(אבל אם כבר אז כבר: גם לא לופין,בלק,הארי ועוד המון לא התאימו לתפקיד)
I Inbal dot com New member 3/4/06 #15 זה ממש יפה,../images/Emo168.gif חוץ מזה שפנטלימון נראה כאן כמו בובה מפוחלצת.
י ילדה קרועה New member 30/3/06 #11 אני דווקא דימיינתי אותם קצת פחות דומים לפילים.. אבל הציור עדיין מדהים איזה אנשים מוכשרים.. אני חושבת שהכי דומה למה שדימיינתי זה וויל בציור של וויל וליירה=]
אני דווקא דימיינתי אותם קצת פחות דומים לפילים.. אבל הציור עדיין מדהים איזה אנשים מוכשרים.. אני חושבת שהכי דומה למה שדימיינתי זה וויל בציור של וויל וליירה=]