עוד
בתוך כל הבלגן הבת שלי...

שָׂרָה

New member
עוד ../images/Emo32.gif בתוך כל הבלגן הבת שלי...

משגעת לי את השכל... היא מתחילה להתעקש להוריד את החיתול ולשים אותו שוב ושוב ולפעמים שמה את התחתונים של שלום. היא רצה הלוך וחזור לשירותים ושמה את הישבנון ומתעקשת לעשות את זה בעצמה. רק שזה קורה אלף פעמים כל יום. היא הרטיבה בתחתונים ואז החליפה לחיתול ואז הורידה את החיתול וחוזר חלילה.. היא מכריזה בדרמטיות: יש לי קקי\פיפי ואז כל פעם שהיא עולה על האסלה היא לא עושה כלום ואז אומרת: אין לי קקי! ויורדת. ואז היא מסתובבת ערומה ואני כל הזמן בלחץ שלא תעשה פיפי על השטיח או קקי .. והיא דורשת בהתנהגות בתוקף שאגמול אותה מהחיתולים אבל.. איך אפשר כאשר צריכים לעזוב את הדירה בתחילת שבוע הבא ולהתחיל לנדוד כאשר מעבר דירה לבית החדש עדיין לא בטוח במאה אחוזים?!! אני משתגעת!!!

ס ו ל ה

New member
אין מה לעשות תזרמי איתה, מסכימה עם

מייס, היא בשלה וככה זה עם בנות בשלות היא צריכה לחזור על הריתואל עד שתפנים אותו, לאט היא תקשיב לספינקטרים שלה אל תכנסי איתה לעימותים. תתנחמי בזה שעוד מעט לא תצטרכי להחליף גם לה.

mise

New member
לכי איתה.

שחררי. סמכי עליה. גם אם היא תעשה קקי על השטיח, מה יקרה? הבת שלי עושה קקי על השטיח מפעם לפעם ואני מנקה. רוב הזמן זה לא נמרח, פשוט נקניקיית קקי ואני אוספת אותה עם נייר ומנקה עם סמרטוט. אבל הבת שלי קטנה. היא אפילו לא יכולה לטפס עדיין על הישבנון בעצמה, וגם די נרתעת ממנו ומהשירותים בכלל. הבת שלך יודעת להגיע לבד לשירותים, זה פלוס. היא נשמעת לי בשלה מאוד. את ממילא לא יודעת מה יהיה אתכם עם דירה, למה לבלום אותה בגלל זה?

שָׂרָה

New member
לרוע המזל הרבה פעמים הקקי שלה

הוא לא נקנקיה אלא מריחה אחת גדולה
ואי אפשר לגלגל את השטיח כי השכן הזקן יעשה בעיות, ואם נלך לדירה של מישהו אחר.. זאת הבעיה.. אני לא רוצה לבלום אותה.. רק לא רוצה טראומה קקית במקומות שאולי נסתובב ולהכביד על מארחים שאולי נמצא (השאלה אם נמצא)

אום נטע

New member
מה עוד אפשר לעשות?

תשימי סיר זמין בכל חדר, תזכירי לה שתשב על הסיר כשהיא צריכה לעשות ותשאירי אותה עם שת חשוף. תגייסי את שלום שיעזור לך - שגם ישים לב מתי היא צריכה לעשות ויזכיר לה גם לשבת על הסיר. הרבה פעמים אח גדול יכול להצליח איפה שאצל האמא זה מאבק
הרי זה ברור שבדיוק כשאת נורא לחוצה היא תמצא איך להלחיץ אותך עוד, אז פשוט אל תילחצי ...
גדול גדול, טלילה

שָׂרָה

New member
היום ציפי כל פעם שהיא עושה פיפי

בחיתול אפילו רק טיפה, היא מייד מחליפה לחיתול חדש. אז נתתי לה תחתונים. ואז כל פעם שהיא עושה טיפטיפה פיפי בתחתונים, מחליפה בעצמה לתחתונים אחרות, ותולה את התחתונים הרטובות על הרדיאטור. (ואז אני מורידה משם, ושוטפת במים ומכבסת קצת עם סבון , סוחטת ומחזירה להתייבשות על הרדיאטור) אני מקווה שקצב ההרטבות לא יגמור את מלאי התחתונים בבית, וגם שלא יעבור את קצב התייבשות התחתונים. אני רק מפחדת שלא תעשה קקי.. וגם כן מתי היא כבר תתפוס את הנקודה שפיפי עושים בשירותים ולא בתחתונים... ואני מתמוטטת מעיפות. עסוקה בלהניק את התינוק החדש.

../images/Emo24.gif איזו מתוקה ציפי!!!

גם לדעתי היא מראה על בשלות מדהימה, במיוחד בהתחשב בכך שבדיוק נולד לה אח חדש!! עוד שבוע אתם כבר יוצאים מהדירה אז מה אכפת לך השכן? כולה שבוע, הוא יכול לקפוץ!

debby12

New member
מנהל
אני חושבת שחלק מזה קשור לבלגן

והלחץ בחיים שלכם כרגע. ילדים קולטים מעולה.... אני חושבת שאת צריכה לנסות לשדר לה שזה לא משגע אותך (גם אם זה כן) - למרות שזה בטח קשה.

למעלה