עוונה רביעית...

coooooc

New member
עוונה רביעית... ../images/Emo58.gif

אכזבה.. פשוט אכזבה.. זה נראה כאילו מישהו נתן לילד בן 4 לכתוב את הפרקים.. תאמינו לי .. אם לא יצא לכם עדיין לראות את העונה הרביעית.. תחסכו ממכם.. תישארו עם טעם טוב בפה של האו סי.. יש עוד 3 פרקים עד סוף הסדרה.. (שבמקרה גם נגמרת בדיוק ביום שנגמר לי המלווה..) :) אני מקווה שיהיה שינוי.. ושעוד 3 שבועות.. אני יגיד לכם טעיתי .. אתם חייבים לראות אותה.. !!! אבל בינתיים .. לא

BarcaBoy2

New member
../images/Emo58.gif משו שלאהסתדר לי בפרק 413

נכון היה שם קטע שהשיר יצא שהוא של טיילור ולא סמאר איך הם היו ביחד ביסודי בשתי העונות הראשונות לא היה הראי את טיילור אז איך לפני זה כאילו כן היה אותה אז איפה היא היתה במהלך העונות האלה חח זה לא ממש מסתדר.. ועוד משו נשארו 3 פרקים הראי אז מה הקטע שקירסטן בהריון פתאום עם לא יהיה לזה המשך..

טיילור כן הייתה....

כלומר לא הראו אותה בעונות הראשונות אבל היא כל למדה בבי"ס שלהם.....בוא נאמר שהיא הייתה מסוג הילדים האלה שאף אחד לא שם לב אליהם ואף אחד לא יודע שהם שם וכו'.......

West Doll

New member
הממ..../images/Emo58.gif

טיילור תמיד היתה שם אבל פשוט לא הראו אותה ממש כי עדיין לא היה לה תפקיד מהותי בסדרה.. וגם לא רצו שנכיר אותה עד הרגע שהיו צריכים אותה בסדרה
לא יודעת איך להסביר את זה

CraP BaG

New member
פרק נחמד..../images/Emo58.gif

טיפה חלש יחסית לפרקים קודמים.. לוידע למה ממש רציתי שג'ולי תהיה עם בולט.. הוא וקייטלין מזה חמודים ביחד
ממש מקווה שהפרקים האחרונים יהיו מעולים..

למעלה