עוזבים/חוזרים

einatit4

New member
עווזבבתתת!

(וואוו... כמה זמן לא פתחתי הודעה חדשה.. חחחח) המממממ מחר אני נוסעת לאילת ל6 ימים... אני אצא בשבע בבוקר לקיבוץ שלי[לשעבר
] למרפאת שיניים כדי שישימו לי גומיה במקום זאת שנפלה בגשר ואז אני אחזור חזרה [חחח כן אני יודעת שזה נישמע מטומטם... אבל אנחנו נוסעים דרך וואדי ערה.. ואז משם עולים לכביש 6 עד הסוף שלו ואז יורדים לכביש רגיל עד אילת.. משהו כזה לא ממש הבנתי.. בקיצווור הקיבוץ שלי הוא אחריי וואדי ערה...
אני לא יודעת איך להסביייר אווףף חחחח] בקיצוווור אנחנו אמורות להגיע [אני ואמא שלי] לאילת בסביבות 15:30 בערך... ואמא שלי תיקח את המחשב הנייד שלה אז אולי אני אוכל להיכנס לאינטרנט אבל לא ניראה לי שזה יקרה.. חחחח יש לי מלא תוכניות אבל בטח חצי מהן לא יתממשו... אז זהו... אני לא אוכל להיכנס בבוקר לפורום וגם לא יותר מאוחר היום כי המקלדת במחשב שלי התחרפנה קלות.. תשמרו על עצמכם!!!! ואני אתגעגע
להההת'.

חלי 66

New member
היי לכולםםםםם ../images/Emo24.gif

אהלןן חברים שלייי המון המון זמן לא הייתי ואני גם לא אהיה יקיר והדס המהממים מעדכנים אותי במתרחש
אחד מהעידכונים שהנסיכה משודרת גם מערוץ 10
איזה כיףףףףףףףףףףףףףףף
וזהו לבינתיים אוהבת אותכםםם

עינתיי../images/Emo110.gif

אני שמחה שאת נוסעתת קצתת *הפסקה מהבומים ומהלחץ..* תהנייי המוןן.. אילת זה הכי כיף בעולםם.. אני מקווה שתוכלו להכנסס אני אתגעגע הרבהה.. מיכל

אייללוש

New member
חלושקוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

התגעגענו
לא הבנתי מנסגר בסוף|חבול[נדבר במסן
] אבל העיקר שחזרת
ME

TOUSH

New member
חלי../images/Emo25.gif../images/Emo210.gif

אני מתגעגעת אליך

טל ועדי1

New member
חלוששש!! התגעגענוווו ../images/Emo24.gif

ד"א מישו ראה את הטלנובלה בערוץ 10
לא ראינו שיש

תתוששששש..../images/Emo41.gif

אני יתגעגע את תהיי חסרה מאמי..תהניי המוןן תצטלמייי..ותחזרי עם המון חוויות..שיהיה הכי כיףף שיש ותנצלי את הזמן שם כי אילת זה הכי כיף שיש בעולם..אני יתגעגע המוןן מותק ומקווה שתתחברי..=] תהני תחזרי עם תמונות ואני יתגעגע..תהיי חסרה..=[ -שירק'י-

עינתיייי ../images/Emo99.gif

תהני המון המוןןן אני ישתדל להיות איתך בקשר.. חח אם אני לא ישכח להתקשר אלייך
תשמרי על עצמךך
אוהבת מלאאא

למעלה