אני פההה ../images/Emo13.gif חזרתייי ../images/Emo20.gif
היהה טיוללל טחדד המצחיקייםםם היהה קורעעעע
אתמול ב7 וחצי הגענו כולם עלינו לאוטובוס כמובן כמו תמיד אני וחברה שלי הגענו ב8 ורבע כולם חיכו רק לנו
חחח
נסענו לכיוון הצפון-->לכינרתתת עשינו מסלול בהר תבוררר ופתאום היהההה גשםםםםם מבולללללללללל מזה גשםם וקפאתי מקור הייתי עם מכנס ברךךך והכל היה מלא בבוץ כל הנעליים התלכלכו לי ניראה לי אמא שלי הולכת להכניס אותי עכשיו למכונת כביסה חח
אחר כך המשכנו תמסלול מלא החליקוו ורק אני לעע
היהה ממש רטוב ומלא בוץ והיו מים ושם דסושש שלחתי לך תהודעותתתת
אבל היה אסור להיכנסס אחר כך נסענו לכיוון החניון-->חוץ דוגית שם הקמנו את האוהליםם שלא הכי תרמו ליי בלילה הזהה הרכבתי איזה שלוש אוהליםם לבדדדד חברה שלי הסתומה הזאת ברחה השאירה אותי להרכיב תאוהל לבדד עד שהצלחתי שעהה חחח ואז עזרתי לכמהה
ואז בישלנוו היההה אוכלל דווקאא טעיםםם
אכלנוו הלכנו להיתקלחח לא היוו מים בכלללללל היהה קפוא אבל אמרתי אין מצב שאני לא מתקלחת אחרי מה שעברנו במסלול עם הבוץ התקלחתי מהר צ'יק צ'ק יצאתי מהמקלחות התלבשתי מהר ואז הלכנו להכיר ילדיםםם איזה מצחיקק היההההה עשיתי מזה פאדיחותת אמרתי מה אכפת לךי אני לא מכירה אפח'דד חחח ואז היההה קריוקיי משעמםם ואז דיברתי עם אילושלושששש בטלפוןןןןן
ואחר כךך המשכנו לעשות צחוקים ומאז אין לי קולללל
אהה והצטלמתי מלאא הילד שצילםם נידלק עליי חחח לא הפסיק לצלםם אותיי עוד מעט ייהיו תמונותתתת אחר כךך כולםם המעפנים האלה הלכו לישון ב1 מהשכבה שלי אנחנו הסתובבנווו והרענו להם בעיקר לישוןןן נפלנו להם על האוהליםם וזהה חחח מסכנים אם מישהו היה עושה לי את זהה אווייי חבללל עליו
ואז הטעותת אני וחברה שלי חשבנו שזה אוהל של אחד התלמידים וזה היה של המורה ואיי איך היא צעקה עלינו ואני רק מתפקעתת חחחח לא הלכנו לישון בכללל במילא הייתה השמה ב4 וחצי עם סירים וכפות ובו בו בו בוקר טובב ושיגעו אותנוו חחח אני לא יכולתי לצעוקק אפילו עשיתי רק עם הסיר חח כולי צרודה אז היה איזה טקס של תעודות הצטיינות לי'ב ניראלייי ודסוושש מישהי מהבצפר שלךך זכתה קוראים לה הילה והיא בכיתה י'ב...
ואז הלכנו לכינרת וראיתי צלופחיםם בעבעבעבע ורראינו שפן סלעים מתתת בעבעבעבעעע ואזז נסענו לבאר שבע כמובן שהיווו עוד המוןן דבריםם אבלל אניי כבר חפרתי מה שרוצה אני יספר לו במסן
אוהבת אותכםם והתגעגעתייי המוןן לכולםםםםםםם