עוזבת את הארץ

רינתתת

New member
עוזבת את הארץ

אני עוזבת את הארץ לארה"ב ב2.2 עם שתי בנות שלי בנות 17 ו 13 אין לי אישורי עבודה כרגע אבל מקווה לסדר את זה מהר למרות שאני יודעת שלא קל יש לי 2 בעיות, אחת היא: אני מעוניינת לקחת איתי את הכלבים שלי יש לי שתי כלבות פודל ופינצ´רית שחיות איתי כבר 9 שנים והבנות לא מוכנות להיפרד מהן למעשה גם אני לא, אז איך עושים את זה בלי לעורר את חשד השילטונות בכניסה לשם. בעיה שניה, לאיזה בית ספר עדיף לרשום את הבנות, יהודי או פבליק? תודה אם למישהו יש את התשובות, גם סתם עידוד יתקבל כי מאד קשה לי לעזוב פה למרות שהבנות שלי מאד רוצות.

g i l l i

New member
../images/Emo7.gif

תקחי אותי גם... אל תלכי לי... סליחה שככה אני... את יודעת אבל.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

רינתתת

New member
ועוד שאלה

האם יש אפשרות לפתוח חשבון בנק בלי מספר ביטוח לאומי שלהם? דהיינו כתייר?

מותק, אם את חושבת שהכלבים זה בעיה

אז את לא יודעת לפני מה את עומדת הכלבים זה חלק פשוט ניתן להכניס אותם עם אישור וטרינרי מתאים ולאחר שקיבלו את החיסונים בררי עם הוטרינר שלך, הוא בטח מכיר את התהליך הבעיה האמיתית היא השגת אישורי עבודה או כל נייר אחר ההופך אותה לחוקית בארה"ב שוק העבודה מוכה אבטלה בלי נירות מסודרים החיים קשים מאד עד בלתי אפשריים בקליפורניה למשל לא ירשמו את בנותייך לבי"ס, לא פבליק ולא יהודי אם הן להן הוכחה שהן שוהות באופן חוקי בעיה נוספת בתך בת ה - 17 חייבת גיוס כלומר, אם תחזור בעתיד בשלב כלשהו לישראל יש סיכוי טוב שתעצר בשדה התעופה על אי מילוי חובתה לצה"ל ובכל זאת בהצלחה

מזל צודקת

לעשות מעבר כזה ועוד עם ילדים ללא אישורי עבודה ושהייה מתאימים הוא לדעתי חוסר אחריות משווע. שהייה לא חוקית היא עבירה פדרלית וישראלים רבים יושבים היום בבתי כלא של ה-FBI, נחקרים בצורה מאוד לא נעימה ומושלכים החוצה מן המדינה ללא יכולת לשוב, זה מה שאת רוצה לתת לילדות שלך?? לגבי הכלבות, זה לא מסובך על פניו, אבל אני מוכרחה להודות שיהיה לך מאוד קשה לשכנע את פקידי ההגירה שלקחת אותן איתך רק לטיול.. אם אתן מתכוונות להכנס על ויזת תייר תתכוננו לצרות וחקירות בנמל התעופה כי כשמביאים שתי כלבות זה כבר אומר דרשני, ומטומטמים הם לא. ההליך הוא פשוט - הת צריכה לקחת אותן לוטרינר שלך לקבל חיסונים רגילים וחיסוני כלבת, עשרה ימים עד שלושים יום לפני מועד הטיסה. הוטרינר שלך נותן לך אישור על החיסונים איתו את צריכה להופיע (עם הכלבות) אצל הוטרינר המחוזי של משרד החקלאות באיזורך (הוטרינר שלך ייתן לך שם וכתובת), לשלם מה שהיה לפני שנתיים-שלוש 28 שקלים והיום אולי קצת יותר, ולקבל תעודת בריאות רשמית. עם תעודת הבריאות את יכולה להעלות אותן על הטיסה (היות והן קטנות ייתכן מאוד שייתנו לכן לקחת אותן in cabin כלומר לא במטען, חשוב מאוד לתאם עם חברת התעופה בעת הזמנת הכרטיסים שיש לכם pet in cabin), ובכניסה לארה"ב באיזור המכס תצטרכי להציג את האישור הזה לסוכני המכס בעמדת משרד החקלאות. זה הכל. דברי עם הוטרינר שלך לגמרי חומרי הרגעה לכלבות, ואני שוב ממליצה לא לשלוח אותן עם המטען (תא המטען קפוא ולא תמיד חברות התעופה זוכרות לחמם, בטיסות ארוכות לא תמיד זוכרים להאכיל או להשקות, יש המון מקרים שבהעברה של מטען בעלי חיים קטנים בורחים, הולכים לאיבוד או מתים ואת באמת לא רוצה את עגמת הנפש הזאת), אלא לקחת אותן בתיקי נשיאה מאושרים איתכן אל תא הנוסעים. בכל אופן בהצלחה.

shl10

New member
על תעשי את זה

עדיף להיות מתוסכל בארץ ולחכות לתקופה טובה יותר,מאשר להיות מתוסכל ובודד במדינה זרה. במיוחד שאת עושה את זה ללא ניירת, יש לך יותר מה להפסיד מאשר להרוויח. תחשבי שוב!

ashriki

New member
hi

i will suggest a jewish school. if you care for your daughters then Jewish school. How to bring your dogs? well you can always say that you are coming for a trip and your daughters are so attached to the dogs that you brought them with you. The INS will ask questions lots of them so be ready and most important make sure you all have the same story.

ronen305

New member
אנא צרי קשר טלפוני

היי רינת קראתי את הודעתך המרגשת. אני עורך תוכנית טלוויזיה והייתי שמח לדבר איתך על עזיבתך את הארץ - כמובן ללא כל התחייבות מצידך. הרעיון הוא לערוך לכן מסיבת פרידה. אנא תהיי בקשר בעיקר אם את עוד בארץ. תודה ויום טוב רונן שמיר 531046-052

למעלה