עוזבת פה...

1danidin11

New member
עוזבת פה...

למרות שלא נראה לי שזה צריך לעניין מישהו אז אני עוזבת פה... לא בראש שלי כל הקטע של הפורום היה נחמד וטוב שהיה... יאללה ביי אנשים... :] אהה ותמשיכו להצביע ליפתי,מגיע לו(זה שאני עוזבת לא אומר שאני מפסיקה להצביע...)..:]

אז לא הבנתי

למה את עוזבת? לא בראש שלך כל הקטע של הפורום אבל את ממשיכה להצביע ?? נו תצאי מזה כבר בטח שאכפת לכולם כאן ! אני לא ממש נחשבת חברת פורום אני ממש לפעמים מבקרת כאן וזה ממש דפוק לכתוב הודעות כאלו של עוזבת לא עוזבת אפשר לחשוב מה כבר את כותבתב כאן, כולה מגיבה לכמה הודעות לא בראש שלך,, אז להתראות חבל..

סהר למה ככה..דנידין כנסי

תקשיבי.. לא אוכל להגיד לך להשאר.. ואני נגד הודעות הצומי האלה של "אני עוזבת" כנראה לא נוכל לשכנע אותך להשאר... צר לי אבל... כתבת שהיה נחמד וטוב שהיה.. אם היה נחמד למה את עוזבת.. ואם אין לך ראש לפורום שזה הכוונה אלינו.. אז פשוט קומי ולכי..למה את בכלל מודיעה לנו למה את עוזבת.. מחובתי לשכנע ילדים להשאר אבל את כבר סגורה על שלך.. ואיכשהו אין לך חשק אלינו(לפורום) אז אם נשכנע אותך להשאר זה לא ישנה שום דבר..הרי אין לך חשק וכוח אלינו.. חבל לשמוע את זה ממך שאת עוזבת.. שלום ומקווה שכן להתראות...

1danidin11

New member
באמת שזה לא בקטע של צומי,כנסי...

פשוט הרגשתי חלק מהפורום אז הרגשתי צורך להגיד בי זה הכל... כנראה שלא הבנת אותי נכון...

למעלה