אני בת 34
C coffe to go1 New member 9/2/13 #22 את הצפון? עוזי יש עוד אחת מהצפון אז נעשה מפגש בצפון.. את תבואי אם יהיה מפגש פורום?
ע עוזי טל 75 New member 9/2/13 #21 פעם שמעתי לא זוכר איפה שסרטן עקרב ודגים הם מתאימים.טלה קשת,דלי תאומים מאזניים מתאימים.בתולה אם אני לא טועה עם גדי.
פעם שמעתי לא זוכר איפה שסרטן עקרב ודגים הם מתאימים.טלה קשת,דלי תאומים מאזניים מתאימים.בתולה אם אני לא טועה עם גדי.
C coffe to go1 New member 9/2/13 #39 זה די בכללי כי זה תלוי במפה האסטרולגית של כל אדם.. אבל בגדול מזלות המיים הולכים טוב עם מזלות האויר ולפעמים גם עם מזלות האדמה.. מזלות האויר יכולים להתאים בינהם כי זה מזלות שצריכם את המרחב שלהם ואף אחד לא יבין את זה טוב יותר מהדומה להם.. מזלות אדמה ואויר יחד זה אסון והתנגשות.. זה בגדול
זה די בכללי כי זה תלוי במפה האסטרולגית של כל אדם.. אבל בגדול מזלות המיים הולכים טוב עם מזלות האויר ולפעמים גם עם מזלות האדמה.. מזלות האויר יכולים להתאים בינהם כי זה מזלות שצריכם את המרחב שלהם ואף אחד לא יבין את זה טוב יותר מהדומה להם.. מזלות אדמה ואויר יחד זה אסון והתנגשות.. זה בגדול
ע עוזי טל 75 New member 9/2/13 #43 סחטיין עלייך. כל השנים בכלל חשבתי משהו אחר.וזה פשוט ככה נחרט לי בראש.
א אוהבת תה New member 9/2/13 #49 לא, לא.... אני חושבת ששמעתי שיש כמו שתי קבוצות: מים ואדמה אויר ואש ורק ככה זה אמור ללכת יחד....
C coffe to go1 New member 9/2/13 #51 שכחתי את האש אבל זה לא מחולק לשני קבוצות האש הולך טוב עם האדמה ועם האויר..