עוזי חיטמן ז"ל- דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

עוזי חיטמן ז"ל- דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה שאני פותחת שרשור!!!! אבל זה דחוף!!!! חיפשתי מידע על התכנית "חלום עליכם", רציתי לראות אם היא תשודר בקרוב... והדעתי לאיזשהו קטע באתר "במה חדשה". קטע מגעיל, שמכתים את שמו של עוזי... אני רוצה לתבוע את הכותבת!!! קראו את זה אתם ותנו לי תשובה.... זה לא הדבר הכי מגעיל שקראתם??? יש שם שתי תגובות לקטע שהן שלי... נכון לעכשיו הם השתיים האחרונות... תגיבו אתם... ואם בצורה לא ברורה (מה שלא נראה לי) אתם אוהבים את זה... תסבירו לי מה לעזאזל אתם מוצאים בזה... כי זה מוזר שאנשים נתנו לקטע תגובות ממש טובות. למטה שמתי לכם את הקישור!!! שבת שלום!!!

פחדתי לקרוא, מה זה../images/Emo4.gif

ואני חשבתי שהשעמום לא עד כדי כך מזיק, מסתבר שטעיתי. אנשים לא לקחו את זה ברצינות לכן הגיבו בצורה "טובה".... אבל למה להכניס משהו טהור כמו התוכנית "חלום עליכם" ועוזי חיטמן ז"ל, בפנטזיה של בנאדם חולני, אשר כתב את זה... אני חושבת שלא הייתי צריכה לקרוא זה עשה לי רע

ranch22

New member
נו הנוער של היום....

הרוב חולמים להתאבד בגלל שהם בחושך והחלק השני מנסה רק לעזור להם הבעיה היא שאלה שבחושך הם אלה שמכניסים את עצמם למשל ותוקעים את עצמם עוד יותר בבור השחור והגדול... לכו תגידו לילדה הזאת מהו ערך החיים רק אח"כ שתתחיל לדבר על עוזי חיטמן...

שתעשה מה שבא לה, הילדה..../images/Emo46.gif

אבל שתשטוף את הפה בסבון לפני שהיא מזכירה, מדברת או כותבת משהו על עוזי חיטמן ז"ל.

herut123

New member
וואי אני לא מאמינה!!!

איך אפשר לאמר דברים כאלה?!!? זה פשוט מזעזע!! נוראאא

למעלה