עוזי לנדאו וסחר בנשים

עופר ב.ה

New member
עוזי לנדאו וסחר בנשים

לדברי עוזי לנדאו, אנחנו ב"מקום טוב באמצע" בסחר בנשים. לינק לכתבה למטה.

עוזי לנדאו תומך בכל מיני עמדות

מנותקות מהעובדות כך שבסה"כ התווספה עוד סתירה קטנה למגוון... זה אותו עוזי לנדאו שסידר לך ולי את כלכלת הבית כך שתהייה מבוססת על גבינות ויין, לא ? (אני מודה באשמה, אגב - אוכלת כל יום טוסט עם יוגה 5%). הסכנה באנשים כאלה שלא נותנים למציאות לבלבל אותם היא שתפגענה מכך נשים שלא תזכנה לטיפול עדיפויי כי אנחנו "במקום טוב באמצע". תודה לכן על הלינק - אולי ערנות ותגובה יסייעו במשהו לאורך זמן. חנה

קודם כל עוזי לנדאו מודה שהמצב

לא תקין. מקום טוב באמצע זה בסך הכל ביטוי ועוזי לנדאו לא מתכוון לטעון שזה טוב אלא שבסך הכל המצב טוב יותר ממה שמייחסים לנו. אם תקראי את התוכן תראי שבכוונתו לפעול נגד הסחר בנשים.

יש שתי התייחסויות לעניין הכוונה

האחת, שהדרך לגהנום רצופה בכוונות טובות, השניה - שהעיקר הכוונה. התייחסות חיובית דה-פאקטו קיימת בשפה בעיקר למעשים עצמם, וכנראה לא בכדי. אנחנו בעצם יכולים להסתמך על סטטיסטיקות מהעבר בלבד כי עד כה לא הראה אף פוליטיקאי (בייחוד לא לנדאו - שהרווח אצלו בין גובה המילים וגובה המעשים די גדול מאז ומעולם) כוונה לממש כוונות בצורה מיידית, מעשית, תקציבית, לוגיסטית וכדומה. איכשהו אני עדיין מחכה שלנדאו ודומיו יגידו "עשינו", "הורינו למשטרה" וכדומה. אפילו משהו קטן, התחלה של מעשה. נשאר במעקב ואשמח מאוד להתבדות בקשר ללנדאו. חנה

עופר ב.ה

New member
לא נכון

כבר דובר כאן על כך שבטרמינולוגיה יש יותר מ"סתם ביטוי". משר לביטחון פנים הייתי מצפה ליותר רצינות ורגישות בנושא כזה. מה גם שהייתי שמח לדעת עפ"י אילו פרמטרים הוא קובע שאנחנו לא ראשונים בעולם, אלא "רק" באמצע הטבלה. מלבד זאת, אצל פוליטיקאים רבים צריך להביט על דרך הניסוח, להנמיך את עוצמתה בכמה רמות ושזו תהיה הציפייה הריאלית. לו אמר שהוא מזועזע, לא הייתי מצפה שיכנס ישיבות חירום ויבנה תוכנית פעולה מיידית למיגור התופעה, אבל בהחלט הייתי מצפה ליותר פעולה מזו שתצא מהביטוי "לא תקין". "לא תקין" זה ששרון שולח את בנו לשוחח עם עראפאת, או ששולחים כשגריר לאו"ם אדם עם אנגלית פגומה, בתור מינוי פוליטי. סחר בנשים ושיתוף פעולה של שוטרים עם סוחרי נשים הוא לא "לא תקין", אלא פשע מזעזע וזילות חיי אדם מהמדרגה הראשונה.

יפה אמרת ../images/Emo45.gif

היו פה כמה וכמה דיונים על הקשר בין השפה לחיים. לשון הביטוי גם היא מבטאת את האפקטיביות והמעשיות שבכוונה, שכנראה באמת נשארת העיקר ואין מלבדה כלום.

יוקו

New member
עוזי לנדאו מנסה לקרוץ

לסקטור מאוד מסויים ושוכח שהמדינה הזו קיימת בעיקר בזכותם של אותם אלו שהם כאילו אוכלי גבינות ויין. כי אחרי שגמרנו לעבוד הרבה שעות ולשלם מיסים שיחזיקו את כל אוכלי החינם במדינה ולשרת את כל השנים שהמדינה דרשה בצבא מותר להתרווח קצת ולהתנחם כדברייך חנה על גבינה צרת מותניים של 5% ויין פטישים. אולי רק בשביל זה נשאר כסף. וגם אם ליותר - אז מה הוא רוצה שנתנצל?

אמיר.

New member
היו זמנים...

היום המדינה מוחזקת על ידי אנשים ממוצעי הכנסה, תושבי עירות פיתוח שכונות פיתוח, התנחלויות, ישוי ספר וכו´ וכו´ אז מה ? מה הקשר ?

sista

New member
מקום טוב?!!!!! באמצע???? ../images/Emo35.gif ../images/Emo5.gif

מה זאת אומרת מקום טוב באמצע? מה טוב במקום הזה? בהנחה האבסורדית שהוא צודק ואמנסטי טועים. טוב שיש מספר ממוצע ביחס לאוכלוסיה של נשים שמשועבדות בתנאים תת אנושיים ובלתי נסבלים? אנא הסבר לנו, עוזי, אם כוונתך לכך שבתאילנד יש יותר נשים כאלו, למשל. טוב שיש מספר ממוצע ומעלה של שוטרים שעושים עסקאות עם הסרסורים ומקבלים טובות הנאה כך שהנפגעות היחידות הן הנשים שנחשפות לטראומות איומות ששום משטר דמוקרטי לא היה מתיר?

למעלה