עוזי תוריד את הנעץ הזה הוא מעצבן
C coffe to go1 New member 6/4/13 #4 שמעתם על החלאת אדם שקשר כלב למכונית שלו וגרר אותו בכביש , בסופו של דבר הכלב מת מהפצעים.. תסלחו לי על המילה אבל הוא חתיכת בן זונה והייתי מוכנה לעשות לו אותו הדבר
שמעתם על החלאת אדם שקשר כלב למכונית שלו וגרר אותו בכביש , בסופו של דבר הכלב מת מהפצעים.. תסלחו לי על המילה אבל הוא חתיכת בן זונה והייתי מוכנה לעשות לו אותו הדבר
N NEO83 New member 6/4/13 #8 זה פשוט זוועה מה שקורה במדינה הזאת אנשים מאבדים כל פרופורציה ולא רואים בעיניים לא מסוגלים להבדיל בין טוב לרע ואין להם טיפת מוסר או מצפון, זוועת עולם
זה פשוט זוועה מה שקורה במדינה הזאת אנשים מאבדים כל פרופורציה ולא רואים בעיניים לא מסוגלים להבדיל בין טוב לרע ואין להם טיפת מוסר או מצפון, זוועת עולם
C coffe to go1 New member 6/4/13 #17 אנשים כבר מזמן איבדו פרופורציה בא לי להקיא מדברים כאלה, אנשים שמתעללים בייצור חסר אונים שלא יכול להתגונן כגון: אדם שמתעלל בתינוק או בילד, אדם שמתעלל בחיה זה מוציא אותי מדעתי תסלח לי אבל אם היה עונש מוות זה מה שמגיע לאותם אנשים, סליחה לא אנשים לאותם חלאות .
אנשים כבר מזמן איבדו פרופורציה בא לי להקיא מדברים כאלה, אנשים שמתעללים בייצור חסר אונים שלא יכול להתגונן כגון: אדם שמתעלל בתינוק או בילד, אדם שמתעלל בחיה זה מוציא אותי מדעתי תסלח לי אבל אם היה עונש מוות זה מה שמגיע לאותם אנשים, סליחה לא אנשים לאותם חלאות .
ה המלאך הירוק New member 6/4/13 #14 מזעזע זה כניראה חולה נפש סדיסט אני מקווה שתפסו אותו ויכניסו אותו לכלא ושהאסירים ינפחו אותו ממכות
C coffe to go1 New member 6/4/13 #19 הכלא בארץ הזו זה עונש טוב האסירים לומדים בכלא יש להם זכויות, על רצח ואונס לא מכניסים כל כך מהר לכלא אז אני בספק אם על התעללות בכלב יכניסו. נשבר לי מהמדינה הזו
הכלא בארץ הזו זה עונש טוב האסירים לומדים בכלא יש להם זכויות, על רצח ואונס לא מכניסים כל כך מהר לכלא אז אני בספק אם על התעללות בכלב יכניסו. נשבר לי מהמדינה הזו
ע עוזי טל 75 New member 6/4/13 #22 כל מערכת המשפט פה מושחתת. עונשים כאלה קלים.המשטרה לא אשמה בהכל.זו אשמת מערכת המשפט.בארה"ב ישנם עונשים כבדים.הם לא פראיירים כמונו.
כל מערכת המשפט פה מושחתת. עונשים כאלה קלים.המשטרה לא אשמה בהכל.זו אשמת מערכת המשפט.בארה"ב ישנם עונשים כבדים.הם לא פראיירים כמונו.