עוזרים לילדי פליטים ב
אנשים

עוזרים לילדי פליטים ב../images/Emo43.gif אנשים

אנו מזמינים אתכם לקחת חלק בתהליך חשוב ולסייע למי שצריך באמת: הפרויקט לפיתוח כישורי שפה בקרב ילדי פליטים יוצא לדרך ואנו צריכים את עזרתכם. מטרת הפרויקט היא לפתח כישורי אוריינות שפתית בקרב ילדי קהילות מבקשי המקלט בתל אביב. היכנסו לפורום סיוע לעובדים זרים ולפליטים כדי ללמוד פרטים נוספים וכדי לסייע להם להשתלב בקרבנו ככל האפשר: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2140&MessageId=132162573
תפוז קוראת לכם לצאת לדרך! רוצים כרטיס זוגי להקרנה מיוחדת של הסרט החדש "לצאת לדרך"? ספרו לנו מהו הדבר אשר מייחד את משפחתכם ממשפחות אחרות בפורום סרטים וקולנוע. מבין המשתתפים ייבחרו 20 גולשים שייקבלו כרטיס זוגי להקרנה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=65&MessageId=132134076
נותרו ימים ספורים לתחרות וידאו במילים בבלוגיה! עדיין לא השתתפתם
בחרו סרטון שאתם אוהבים מתוך אתר פליקס, צרפו בבלוג שלכם הסבר - מצחיק, מרגש, עצוב או שנון - למה בחרתם אותו, ואולי תזכו בפרסים
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1510097

נצל"ש: ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo32.gif העונה הבאה של מכושפות...

תעלה רק ב- 17 לאוגוסט
גם הוט מעלים את שלושת העונות הראשונות בלוח זמנים תמוה לחלוטין (הראשונה ואז לאחר שבוע השניה ואז אחרי כמעט חודשיים השלישית) וגם יש עוד הרבה זמן עד שתעלה העונה הבאה. ומשם כל חודש תעלה עונה נוספת שזה גם לא משהו. בחיי, גם כשיש להוט מתנות אז צריך להיות בזה משהו רע. ממש קשה להעריך אותם אחרי שכל מהלך שעל הנייר נשמע כמו רעיון מצוין בפועל יש בו משהו מסריח. הפעם היחידה שהם עשו משהו טוב ללא תכסיס או בעיה כלשהי היה כשהם העלו את כל העונות של דוקטור הו בחינם. עד עכשיו היו שני מקרים כאלו, עכשיו יש רק אחד........

jasika siton

New member
מעצבן !

באיזה תאריך תעלה העונה השלישית ? ודווקא דוקטור הו לא ככה, סיימתי לראות לפני חצי שנה את העונה הרביעית באינטרנט ולא נראלי שהם העלו אותה, וגם אם כן אז לא מזמן. וסאות' פארק למשל, שנה לוקח להם לעלות עונה ! עצבים איתם ..

Natali Milano

New member
../images/Emo207.gif משו שהכנתי לפורום

כהבעת תודה וערכה כל השנים האלה למרות שהן לא הרבה אבל בכל זאת

always be me mc

New member
גררר איזה תמונות ../images/Emo99.gif../images/Emo232.gif

במיוחד התמונה עם האדום
חולה על העונה והתמונה הזאת
(למרות שהכל דוגרי יפה) ונטלי זה לא משנה שזה משהו לא גדול או יקר.. העיקר שזה בא מהלב
אז תודה לך נטלי על השי הקטן והמשמח הזה
למרות שהמתנה האמיתית היא ההשתתפות שלך איתנו בפורום והפטפוטים איתך בפרטי

always be me mc

New member
המ זה דיי ספויילרי נטלי../images/Emo58.gif../images/Emo232.gif

בעיקר התמונות מעונות 6 ו-7 (רואים שמשהו עבר על פיבי
) חוץ מזה באמת שיצא לך יפה

מכושפות עונה שניה:

סיימתי לראות את העונה השניה (ועכשיו אני אחכה הרבה זמן לעונה השלישית) ודי אהבתי אותה. אין סוף טרגי כמו בעונה הראשונה שזה כבר טוב וסך הכל היו הרבה פחות דברים שלא אהבתי בה לעומת הראשונה אז אפשר להגיד שאני מעדיף אותה על פני עונה 1. חוץ מזה, בפרקים האחרונים לא ראיתי יותר מדי את משחק הטניס המשובח של פרו (אתם יודעים, ניפנופי ידיים במקום מיצמוצי עיניים) אז זה גם טוב. חבל ש"החתיך שדומה לאח של ג'רי אוקונול" דן קיבל את מה שהוא קיבל. זה לא הגיע לו. מעניין אם הוא יחזור בעתיד... משהו יודע למה האחיינית שלו עזבה? (השחקנית, לא הדמות) וסתם משהו: כשפרו מתה בפרק האחרון זה באמת היה עצוב אז למה ההיסטריה? זה מוצדק אבל כשפייפר מתה הן לא היו בהיסטריה. יכול להיות שזה בגלל ההפתעה לעומת המצב של פייפר שהיה בלתי נמנע?

CharmedRulez

New member
קהל הצופים ממש לא סבל את הדמות

המעצבנת שלה ולכן החליטו שהם שולחים אותה חזרה לערב הסעודית ומעיפים אותה מהסדרה. על מה דיברת כשאמרת על המוות? מתי פייפר מתה? מה שמעצבן אותי שהפרק האחרון הוא פרק 22 ולא 21. 21 הוא הרבה הרבה יותר מתאים ודרמטי להיות פרק אחרון. חבל....

CharmedRulez

New member
זה גם היה היסטריה ומלחיץ.

חוצמזה, הן ידעו שהמצב של פייפר זה משהו שלא קשור לקסם ושהן לא יכולות לעשות כלום כדי למנוע את המצב אלא אם ... ליאו מתערב כמו שהוא עשה ומציל אותה. עם פרו - קסם גרם לזה, קסם יהפוך את זה. לדעתי הסצינה שבה פרו נדקרת ביער היא אחת הסצינות הכי טובות שהיו בסדרה. איך שפייפר ופרו רצות אחת אל השנייה ובום הוא תופס אותה ופייפר שהפכה לרגע לאחות הגדולה צועקת והוא דוקר אותה. סצינה קלאסית מדהימה. הבכי של פייפר קורע לב.

always be me mc

New member
אני שמחה שפרק 22 סגר את העונה../images/Emo232.gif

כי למרות שאני גם מאוד אוהבת את הפרק הקודם אני חושבת שלסיים כל עונה בפרק דרמתי זה לא כיף.. וערב הסעודית
הרגת אותי XD

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאתה בטוח שזה קהל המעריצים?

ולא אתה? חח

CharmedRulez

New member
חחח רעה!

בטוח במאה אחוז שהמעריצים שנאו אותה! את גם אמורה לשנוא אותה אבל עוד לא הגענו לשם לדעתי!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifעד כמה שאני זוכרת היא כבר עזבה..

או שפשוט לא מראים אותה יותר...

always be me mc

New member
יאפ../images/Emo232.gif

'יכול להיות שזה בגלל ההפתעה לעומת המצב של פייפר שהיה בלתי נמנע?' הן לא ידעו שפרו תמות אבל הן ידעו שפייפר עלולה למות אם הן יסירו את כישוף ההתעוררות. חוץ מזה שפרו היא אחותן הגדולה. היא גידלה אותן, חייה איתן ותמיד נראתה חזקה אז.. כן זה מכניס להלם לראות את האדם בחייך שאתה חושב שהכי חזק בעולם מת ככה. אם הייתי מאבדת חס וחלילה את אמא, סבתא ואז את אחותי שגידלה אותי לפתע תהיה בטוח שהייתי נכנסת לפאניקה ודיכאון עמוק.

למעלה