עוז גולן שלום

עוז גולן שלום

מאז שנכנסת לפורום והתחלת לכתוב כאן אתה מתעלם בצורה די ברורה מכל שאלה שלא בא לך לענות עליה ונראה שיש די הרבה כאלו. שאלו אותך מספר פעמים מטעם מי אתה עובד ולא סיפקת שום תשובה בנושא. אשמח אם יתארגן טיול לתצפית בזוחלים אבל אתה נותן כל מני פרטים כאילו אנחנו כבר בדרך לטיול אבל "שוכח" לציין מספר פרטים בדרך כגון: מטעם מי אתה עובד, זה שרכס מעון הוא מעבר לקו הירוק דבר שאני לא בטוח שכל חברי הפורום מודעים לו ויש עוד כמה דברים שאני לא זוכר כרגע אבל ללא תשובות ברורות בנושאים הללו אי אפשר לארגן שום טיול מטעם הפורום. באמת שאין לי מושג למה אתה נוהג בסודיות שכזאת כאן בפורום אין מה להסתיר אחד מהשני. ההזמנה שלך לרכס מעון נראת מצויין אבל לבוא ולהגיד שהמקום בטוח כי יש שם משפחות שיש להן אמונה שלא יקרה להן כלום וקבוצה של חיילים שצריכים לשמור עליהם כדאי שהם ימשיכו לחיות עם האמונה זה לא בדיוק מקום בטוח. לי אישית אין שום בעיה עם זה שמישהו מחברי הפורום יצטרף לסקר הזה אבל אני לא חושב שאני יכול לתת לזה הכשר מטעם הפורום. טוב זה כרגע מה שישב לי על הראש אני מקווה שתקבל זאת ברוח טובה פשוט יש כמה שאלות חשובות שאני מעוניין לדעת תשובות לגביהן. תודה מראש. יונתן

YoNaTaNy

New member
מצטרף לשאלה...

פניתי אליו כמה פעמים והוא לא יצר קשר. יום נעים...

naja

New member
מקפיץ.....

כי אני חושב שהגיע הזמן שנקבל פה כמה תשובות....

YoNaTaNy

New member
עוז ברח כנראה.... פניתי אליו בהצעה

עסקית והוא לא חזר אליי.. לדעתי הוא שינה משתמש והוא כבר ראה את ההודעה. בכל אופן, נחכה ונראה... לילה טוב....

naja

New member
לא ברח ולא נעליים.

הוא לא שינה שם משתמש והוא כן היה פעיל בפורומים אחרים. אם תבדוק בהיסטוריה הקצרה של הפורום הזה תגלה שיש לו נטייה לרשום כל מיני דברים שלא כולם מסכימים איתם וכשהוא מתבקש להוכיח\לפרט הוא פשוט מתעלם.....כנ"ל הוא מתעלם ממסרים אישיים שדורשים ממנו הבהרות שהוא לא מעוניין להבהיר....

למעלה