עוז גרנר

עוז גרנר

בכאב לב ובצער אינסופי אנו מודיעים על פטירתו של עוז גרנר. אנחנו עדיין לא מעכלים את הליכתו של איש צעיר ויקר זה מאיתנו. איש שתרם רבות לאיגוד ולפועלו ובהפעלת פורום זה. עוז יחסר לנו מאוד. ההלוויה תתקיים היום בשעה 16:00 בבית הקברות במודיעין. השבעה תתקיים בבית משפחת גרנר ברחוב חבצלת 6 רעות. אנחנו שולחים את תנחומינו לאשר ורחלי ולכל בני המשפחה. יהי זכרו ברוך.

sapir8

New member
מאוד מאוד עצוב וכואב, כ"כ קוויתי שאני לא אראה

את הבשורה הזו בפורום ושבכל זאת יקרה איזשהו נס. עוז היה בחור מדהים אם בחכמתו ביושר ובהגינות שלו נפעמתי מכושר הביטוי ומדרך החשיבה שלו דבר שבהחלט לא הייתם מצפים מבחור כ"כ צעיר , בסה"כ בן 24, אני אמנם לא הכרתי אותו באופן אישי אך די היה לראות את התגובות שלו כדי לקלוט את כל התכונות של הבחור המיוחד הזה. תנחומי למשפחה יהי זכרו ברוך

falashmura

New member
דיכאון יום ראשון מקבל משמעות חדשה...

עצוב עצוב עצוב. ייחלתי וקיויתי שההשתלה תצליח - ושנשמע חדשות טובות. תנחומיי למשפחת גרנר. תנוח על משכבך בשלום ספורטיבי.

אין מילים

שתוכלנה לתאר את הצער, הכעס והתסכול נראה לי שהשנה אנחנו בהחלט יכולים לומר תכלה שנה וקללותיה

הקלות שאנחנו מאבדים חברים זה נוראי...

ספורטי הזה..האיש והאופניים...סקוטי אם אני לא טועה בחור כזה טוב באמת שלא מוצאים כל יום, ניסיתי כמה פעמים להוציא אותו מהמסגרת שלו אבל ללא הצלחה. הוא פשוט היה טוב מדי וככה הוא נשאר. נורא חבל ולא פייר שדווקא הטובים מסתבכים בהשתלות לא מוצלחות. וכן השנה הזאת בהחלט תחרט בספרי ההיסטוריה שלנו כאחת הקשות... מזל שהיא נגמרת בקרוב.

ראשגדול

New member
זה כמו פאקינג סרט אימה

כאילו מעלימים אותנו אחד אחד .. תעשו טובה .. תשמרו על עצמכם אנשים ..

itamarc8

New member
ערב טוב לכולם!!!

אווףףף מה אומר ומה אדבר ? איבדנו לנו את היקר ביותר את האדם משכמו ומעלה שיודע להעריך ולאהוב את החיים כמו שהוא האדם שאפשר תמיד לדבר איתו להתייעץ איתו וכן בעזרה אין מצב שיאמר לא !! וכן בפירגון והערכה אין עליו ואני ראיתי והרגשתי את זה ממנו אדם בעל אופטימיות זהירה שאהב להנות מהחיים כמה שיותר עכשיו לצערנו שהוא הלך הכאב שלי היא על המשפחה היקרה מקווה ורוצה שיחזיקו מעמד כי כולנו מאחורייהם מחזיקים להם ידיים כאב לב שלא כל כך עובר היום כמעט בקושי היה לי חשק לעבוד בגלל מה שקרה. נאחל לכולנו שנמשיך קדימה ונדאג לעצמנו ונטפל בעצמנו ונהיה כולנו חזקים למען כולם והמון בריאות והשתתפות כנה באבלם של המשפחה ממני איתמר כהן

תפוז אנשים משתתפת בצער המשפחה והחברים

עוז היה חלק ממשפחת תפוז במשך למעלה משלוש שנים. הוא פעל ללא לאות ליצירת קהילה חמה ותומכת לחולי CF ולמשפחותיהם ועשה זאת בנעימות, ברגישות ובמסירות מעוררת הערכה. האופטימיות של עוז ואישיותו הקורנת היוו השראה לכל מי שהכיר אותו. התפללנו עבור עוז וייחלנו לראותו שב לפורום בריא ושלם וממשיך בעבודת הקודש. אנחנו משתתפים באבלם הכבד של המשפחה, החברים והגולשים בפורום על לכתו בשל עוז ומקווים כי לא תדעו עוד צער. מיטל, לי, פולי ויוני, צוות הנהלת הפורומים

eldza

New member

111Naama

New member

לא הכרתי אותו, אבל קראתי בזמנו את הכתבה בYNET וכל כך התרשמתי. עצוב נורא.

כמה עצוב לשמוע את זה

גיסתי סיפרה לי שהיא פגשה אותו באחד הכינוסים של הסי אף והוא היה ממש מלאך אמיתי. אדיב מאוד ונחמד, הסביר לה כל מה שהיא שאלה.. אני לא זכייתי להכיר אותו ממש אישית אך כאן בפורום, הוא היה הרוח החיה, לרגע לא היה נדמה שהמחלה תכריע אותו - בטח לא צעיר כזה. כמה עצוב. הוא וודאי לא העריך שהוא לא יחיה יותר מגיל 24, הוא שידר הרבה אופטימיות ותקווה. אני (וכנראה עוד רבים אחרים) ממש החזקתי ממנו. למדתי ממנו הרבה דברים, כמו למשל, התמדה בטיפולים והשקעה בבריאות, וללמוד לחיות עם המחלה לצד חיים רגילים. לא הייתי מודע לחומרת מצבו, למרות שקראתי שהוא נזקק להשתלה, הרי לאחר מכן, הוא התכתב כאן בפורום וטרח והסביר צחק וחייך לכל אחד, טעיתי כשחשבתי שההשתלה שלו לא חייבת להתבצע במיידית ושסטיסטית בטח ימצאו עבורו ריאות חדשות, כי יש לו זמן... עצוב לי שאפילו לא הספקתי לכתוב לו משהו טוב, ראיתי את הידיעה העצובה באיחור רב וזה מאוד מעציב אותי. כל פעם לחשוב על התמונה שלו, על הסגנון העדין והמידות הטובות שהיו בו, כל פעם עכשיו שאני אסתכל על שורת הניהול, אני אזכר בו ואעצב מחדש . יהי זכרו ברוך
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. אמן אני מוסר את תנחומיי הכנים למשפחתו. שלא ידעו עוד צער.

למעלה