עוז היקר....

עוז היקר....

עוז יפרח היקר ... אני באמת לא מאמין שאני כות את השורות האלו אבל שתדע זה חשוב שתדע ... אני לא כועס עלייך , אני לא אהיה צבוע ואני אגיד מראש שבמהלך המשחק כל כך כעסתי על הטעות שלך שאפילו קיללתי אותך קצת , טוב לא קצת הרבה . עכשיו כשאני יותר רגוע אני רק רוצה להגיד לך שזה לא נורא כל כך , שחקנים גדולים ממך עשו טעויות קריטיות ואתה שנותן את הנשמה שלך כל משחק אז טעית , מה שחשוב שעכשיו תרים את הראש , תיתן את כל מה שאתה יודע וגם אם נרד ליגה תדע איפה בדיוק נמצא הבית שלך . אולי אני כותב את זה מתוך השלמה כמעט מלאה שירדנו כבר ליגה ואולי בגלל שאני פשוט מעריך אותך בתור שחקן . טעית וזה נגמר ... עכשיו יש לנו עוד שני משחקים חשובים מאוד אז תיתן את כל מה שאתה יודע בשביל המועדון ובשביל האוהדים שפשוט אוהבים אותך . נגד כל שחקן אחר אולי הייתי כועס גם אחרי המשחק , אבל אתה משהו מיוחד אתה שחקן שעולה לכל משחק עם הלב והנשמה שלך כפול מליון ...אל תיקח את הטעות הזאת קשה מידיי כי אנשים טועים , אפילו אני טועה לפעמים ... אתה שחקן גדול ועוד תיהיה שחקן גדול יותר אם רק תדע לאסוף את עצמך אחרי כל טעות ולהמשיך לשחק זה בסה"כ כדורגל ואומנם הפועל ב"ש זה החיים שלי ...אבל צריך להבין לפעמים ולא להוציא את הדברים מפרופורציות . אתה שחקן ענק ... אני אוהב אותך באמת מכל הלב . אתה משחק בשביל הסמל וזה לא חשוב כבר הטעות הזאת . תאסוף את עצמך ותאסוף את הקבוצה שלנו ואולי מי יודע יקרה איזה נס ... שלך אביר !

eranpes4

New member
עוז לא אשם במצב אחי למשחק הזה היה

ריח של הפסד באוויר למרות הגול כולם ידעו שתא עוד שניה שמה לנו גול בש נסוגה לאחור מוקדם מידי באופן טבעי צריך הרבה מזל כדי לנצח את הפועל תא בבלומפילד במצב הזה והשנה אין לנו מזל

henry987

New member
עוז לא נורא

למרות הטעות כולם אוהבים אותך, אתה שחקן נשמה (ואין הרבה כאלה, במיוחד לא בב"ש). צודק הכותב: שחקנים גדולים ממך עשו טעויות יותר גדולו. כולנו אוהבים אותך ותמיד נהיה מאוחוריך. בהצלחה ב-2 המשחקים הנותרים

blueman1

New member
בלי קשר לטעות של עוז

הקבוצה שיחקה על הפנים, ואם אחרי הגול של עוז הם לא ידעו להתעורר אז אני כבר לא יודע מה להגיד

למעלה