עולה או יורד ???
152

elvis18

New member
עולה או יורד ???
152

אולי זה רק אני אולי זה רק חלום ..וסתם הזייה מטורפת

אחריי המיין איבנט ,קשה לי לא להאמין שמשהו לא טוב קורה לג'ונס בשני הקרבות האחרונים ...

משהו אצלו לא מסתדר לי טוב ,כבר בקרב מול רשאד ראיתי שמשהו בג'ונס אחר , משהו בקילינג אינסטינקט שלו שבא להרוג כל קרב . כשהקרב של ג'ונס ע םרשאד הסתיים בהחלטה הייתי מאוד מאוד מבסוט כי רציתי שרשאד ינצח , אבל לקח לי זמן רב לעכל , זה קרב שבו הייתה תפנית מהג'ונס הישן , אני לא יודע מה השתנה .. ג'ונס נהיה מאופק יותר , הגרג ג'קסוניות השתלטה לו על המוח או שמא .. היריבים למדו אות ויודעים יותר טוב להתמודד מולו ?

קשה לי להסביר א תזה .. אבל בקרב של ויטור בלפורט נגד ג'ונס היום בלילה , הייתה לי הרגשה שג'ונס לא כזה גדול ומפחיד , באיזה שלב לפניי הבריח המפחיד שהיה .. הייתי בטוח שויטור עוד יכול לפחות להגיע להחלטה מולו ... אם לא היה נשכב ומושך גארד כל חצי דקה .

משהו בג'ונס אחרת , וזה אחרת לא לטובה , הוא איבד משהו לאורך הדרך
אולי השתן עלה לו לראש, אולי הג'קסוניות .

אבל בקצב הזה , בעוד קרב שניים נגד יריב משובח הוא יפסיד .

בכלל החודשים האחרונים עם המשטרות משפטים חקירות היו חרא לג'ון ג'ונס .. זה חלק מהקארמה שלו
הבעיה העיקרית שלו שאני לא רואה שהוא מפוקס בלהרוג , יש הבדל ענק בין הקרב עם שוגון לבין הקרב מול בלפורט בגישה שלו ובצורה שבה הוא נלחם .

כל הצרה בכלל התחילה בקרב מול ראמפייג' שבה ג'ונס התחיל להתערער(מבחינת אישיות) , בקרב של מאצ'ידה שהצליח לנצח את הסיבוב הראשון כבר הייתה לי תחושה לא טובה ,שהתבדתה בסיבוב השני כשג'ונס חזר לעצמו והפסיק לשחק משחקים.. הקרב עם רשאד היה נוראי (באותו הזמן בכלל חשבתי שזה סתם יום רע או טקטיקה טובה של מי מהם) ועכשיו מול בלפורט אני בטוח !!

משהו השתנה בג'ונס .. ולא לטובה

מה לדעתכם קרה פה ??

serginho13

New member
לא מסכים

אני דווקא רואה את השלווה של ג`ונס בכל הקרבות הוא לעולם לא יוצא מכיליו גם נגד רשאד שניסה להוציא אותו מכיליו ג`נס נשאר רגוע ושלט בכל הקרב. זה נכון שהוא הפסיד סיבוב למצידה אבל אין לוחמים מושלמים.. ג`ונס מתקרב לזה

AmitNHB

New member
טוב, הוא בכ"ז כמעט שבר את היד בסיבוב הראשון.

ועדין הוא סיים את ויטור. אני חושב שזו הייתה הופעה מרשימה מאוד ובסה"ך רק את ראשאד הוא לא סיים. ג'ונס הוא הלוחם המרשים ביותר היום ב MMA אחרי סילבה. אם מסתכלים אל העתיד, אולי אפילו עוד יותר. אני ממתין בציפייה רבה לראות מה הוא יעשה ב HW בעוד כמה שנים.

elvis18

New member
כן ,אבל

אני בקרבו תהראשונים שלו .. לא ראיתי אנשים מגיעים לשום דבר ,הוא היה מחסל אותם !

עכשיו הוא צריך זריקות עידוד כדי להתעורר ולנצח מהסיבוב השני ומעלה .

החוסר פוקוס שלו עלה לו ביד שבורה , אני בטוח שכשהוא התכונן לקרב , הוא לא ספר את ויטור בלפורט .. והעובדה היבשה שהיד השבורה\סדוקה קשות מויטור זה הנזק הכי גדול שנגרם לו מאז תחילת הקריירה בקרב .

כל אחד יכול להתפס בארמבר גם ג'ונס הוא אנושי ..

אבל ההתחלות שלו בכל הקרבות האחרונים הם גרועות עד שהוא חוטף כמה ואז יש לו מין התעוררות .. הוא יישן בסיבוב ראשון , והוא גם לא אגרסיבי כמו פעם , גם הניצחון שלו על ויטור היה מצרה שויטור הכניס את עצמו .

יש שינוי לרעה .

אותי לא מרשים שהוא מנצח , אותי הרשים שהוא חיסל את כולם , היה לו מנטליות כמו לפידור ,לבוא בשביל לחסל , וזה הלך לאיבוד ..

הקרב מול רשאד זה היה ה"נו באמת !! " הגדול ... הוא משך את זה חמישה סיבובים , הוא יכל לתקוף הרבה יותר , והוא נתן מכה פה ומכה שמה וניצח בנקודות

נגד מאצ'ידה , הוא התעורר אחריי שמאצ'ידה ניצח בבירור את הסיבוב הראשון ...

מה זה אומר ?

שוגון וקודמיו היו לוחמים חרא ובגלל זה ג'ונס ניצח ?
או שג'ונס היה מדהים בזמנו , ומשהו השתנה בו ?

אני הולך על אופציה ב' ...

UgiPletzet

New member
לא מסכים איתך בכלל

את מי הוא "חיסל" בקרבות הראשונים שלו? שני הקרבות הראשונים שלו ב-UFC (גוסמאו ובונר) הגיעו להחלטה. לא היה ספק לגבי מי ניצח, אבל עדיין.
כל ההתחלות שלו גרועות? את שוגאן הוא גמר בסיבוב הראשון, ואם לשוגאן לא היה כזה סנטר מטורף, הקרב היה נגמר תוך פחות מ-5 דקות.
הקרב מול רשאד באמת היה הכי פחות מרשים שלו מבין האחרונים, אבל גם שם הוא לא השאיר ספק מי הלוחם הטוב יותר, נגד לוחם טופ-5 במחלקה.
מצ'ידה "ניצח בבירור" את הסיבוב הראשון? אני מסכים איתך שזה היה סיבוב של ליוטו, אבל שלושת השופטים נתנו 10-9 לג'ונס בסיבוב הזה, אז כנראה שב"בירור" זה לא היה.
העובדה שהוא ממשיך לנצח בצורה כזו ברורה ומרשימה, אפילו כשהוא נלחם בלוחמים ברמה הגבוהה ביותר, ואפילו כשלכולם כבר יש מפסיק וידאו בשביל ללמוד אותו, רק מראה לנו כמה גדול הוא באמת (ואני אומר את זה למרות שאני ממש לא אוהב אותו), וכמה גדול הוא עוד יהיה.

fatnoam

Active member
לזכות בתואר ולשמור עליו זה שני דברים שונים

תראה איזה קילר היה GSP לפני שזכה בתואר, ותראה איזה לוחם החלטות הוא נהיה.

וכמובן שלמאמן הזבל הזה ג'קסון יש חלק בזה.

isrhammer

New member
ממש ככה..

לא ראיתי את GSP כבר הרבה זמן ואני גם לא בטוח שאני רוצה לראות..

למעלה