עולה לראש לצפייה ישירה - סרט ישראלי

• פותח הנושא איציק אוסקר
  • פורסם בתאריך
א

איציק אוסקר

Guest
לצפייה בסרט המלא לחצו כאן!

עולה לראש לצפייה ישירה, עולה לראש להורדה, עולה לראש 2022 סרט ישראלי לצפייה ישירה או להורדה – הסרט המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסרט: עולה לראש הוא סרט ישראלי קומי פארודי וסאטירי בהשתתפות ערוץ הכיבוד שיצא לאקרנים בשנת 2022. הסרט הופק על ידי גרין פרודקשנס וסרטי יונייטד קינג. תקציר העלילה: השלישייה אסטמה, לידוי ושקד פררה (ערוץ הכיבוד) הם כוכבים ידועים. הם מוגדרים כ”תלמידים לשימור”, אמנים מבוגרים שנשארו ללמוד בתיכון כדי להימנע מתשלום מיסים. בבית הספר בו הם לומדים, עירוני קובן הם חופשיים לעשות ככל העולה על רוחם, כולל ישיבה בכורסת טלוויזיה מבית “אמריקן קומפורט” במקום כיסא תלמיד, או עישון נרגילה בזמן השיעור. לקראת סוף שנת הלימודים מתאהב אסטמה בעדן לי (עדן סבן), משפיענית רשת המוגדרת גם היא כ”תלמידה לשימור”. קוראים ממולחים באמת ישימו לב שהרבה מאוד מהשירים שבחרתי אפשר למצוא, בצורה חיה, בביג טיים. זה בגלל, אני חושד, שטום ואני חולקים דעות דומות לגבי איזה שירים שלו הכי טובים. או שאולי זו אשתו שאני חולק איתה דעות? אני מבין שהיה לה תפקיד גדול בעיצוב השחרור. היא נופפה לי פעם אחת מחוץ לאולם ביליארד באוקלנד כשבהיתי בה ובטום מתרחק. הייתי ביישנית מכדי להגיד שלום, אבל אני חושב שהיא יכלה להגיד שאני רוצה. לפחות קיבלתי את הגל. גם לי יש את השירים האלה. כל ה-30, ואני יכול להקשיב להם מתי שאני רוצה. אני מציע לך לעשות גם. וכך, ללא עיכובים נוספים, הרשימה שלי. בסדר אלפבתי: בנשף הסיום היא ואסטמה מתקרבים, אך ברגע השיא מגיח במפתיע ידידה החייל, דולב שיפריס, וחוגג איתה את כל הערב. אסטמה מקנא ומשתכר, עולה לבמה, ולועג לנוער המתגייס לצה”ל ולראשי התיבות צה”ל הכוללים את האות ל’ (לישראל) אשר יכולה להיות משומשת לכל מדינה. לידוי מנסה להרגיע אותו, אך המצב מחמיר, מצולם ומשתמש כחומר לשיימינג ברשתות החברתיות. בעקבות זאת גל מחאות פורץ בארץ, בכנסת מבטלים את מעמד ה”תלמידים לשימור”. הופעותיהם מבוטלות לטובת זמרת צעירה בשם אדל (נאיה בינשטוק) והסיידקיק שלה (צוקוש). בעקבות זאת, הסוכנת שלהם (תום יער) מבהירה להם שהסיכוי היחיד שלהם למתג מחדש את שמם הוא גיוס לצה”ל.

למעלה