עולים לכיתה א' עם תפוז
אנשים

עולים לכיתה א' עם תפוז../images/Emo43.gifאנשים

שלום כיתה א' הימים הראשונים של ההסתגלות למסגרת החדשה, מלווים לעיתים לא רק בהתרגשות מלאת שמחה, אלא גם בתחושות של חשש, אי נוחות ואף חרדה. לפעמים, לא רק הילדים חווים את התחושות הנ"ל, אלא גם ההורים עצמם. על שאלות בנושא זה תענה מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ מודיעין, בין השעות 21:00-23:00 http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1818&MessageId=120796841
רוצים להתנדב ולתרום? פורום תפוז למען הקהילה מתארגן לקראת ראש השנה בסיוע מזון למשפחות נזקקות וקשישים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=120790325
עמליה זרקא, סמנכ"ל משאבי אנוש של חברת HOT, תתארח מחר, בין השעות 19:00- 21:00, בפורום סטודנטים-חברתי במסגרת האירוח עמליה זרקא תשיב לשאלות הגולשים ותעניק מידע וטיפים למחפשי עבודה, תוך התמקדות בסטודנטים, חיילים משוחררים וצעירים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1668&MessageId=120774922

Shir Jones

New member
../images/Emo207.gif משעמם לי... שמישהי תתחבר כבר למסן

ותדבר איתי!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif למישהי יש את המילים לגרסה

האקוסטית של Home Is Where the Heart Is? הורדתי אותה ומתברר שאלו לא אותם המילים כמו בשיר הרגיל. ומישהי יכולה להעלות לי בבקשה את הביצוע שלהם ל-Santa Claus Is Coming to Town הרגיל, ואם יש אז גם את הגרסה שבה הארי שר

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gifאיפה הארי שר?

לא שמעתי..... היה חלק שניראלי זה הוא אבל אני לא יודעת אם זה הוא או דני מוזרXDD גם דאגי שר שם נכון?=]]] כפרעליו=]]

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifחח כן..לקראת הסוף...הוא שר את הקטע

שדאגי שר לפני הפזמון...

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאוי ואבוי../images/Emo70.gif**מבטא! רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif

לשגיאה..רגע כותבים מבטא בכלל? XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo124.gif"אם לא היא, אז מי"-כנסו פליז../images/Emo3.gif../images/Emo207.gif

אין לי מושג למה כתבתי את הסיפור הזה, אני לא יודעת אם מישהי תקרא בכלל כי זה ארוך.. חח זה לא משהו על מקפליי, זה סיפור, סיפור שמבוסס על סרט ועל אגדה.... אתן כבר תראו איזה אגדת ילדים
כמובן חייב להיות שם משפט happly ever after זה מזכיר את שם הסרט.. יש מצב שחלקכן ראו את הסרט, אם תזהו... תגידו לי
קיצרתי את הסיפור קצת כי זה היה אמור להיות יותר ארוך.. עד כמה שזה התקצר
שם: אם לא היא אז מי ז'אנר: אגדה, סיפור אהבה, דרמה קומית אורך: 14 דפים ככה, נראה לי אני מקווה שמישהי תקרא את זה ותגיד לי מה דעתה
אחת כבר הבטיחה לי שהיא תקרא *אהממממ* XDDD *מצורף בקובץ* יש לי עוד סיפור אחד שהוא בפרקים בכלל, למה אני עושה אותו? שוב אני שואלת את עצמי... אני והרעיונות שלי, אני לא יכולה לתת להם לברוח פשוט

blackroses

New member
../images/Emo59.gifמדהיייייים ../images/Emo99.gif

קצת עצבן אותי שזה אנז'ליקה ולא אנג'ליקה XD אבל זאת רק אני

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבאמת קראת?! יאאא חמודהה

תודהה
מן הסתם זה בצרפת ואצלהם כל ה-ג' הופך לז'.. ראיתי איזה משהו עם צרפתים אתמול ובמקום ג'ורג' הם אמרו ז'ורז'.. ויש גם ג'קלין וז'קלין.. זה פשוט ככה בצרפתים.. תודה שקראת

blackroses

New member
../images/Emo59.gifלא,לא קראתי ../images/Emo69.gif

ברור שקראתי אחרת לא הייתי מגיבבהההההה!@@#$%^&*)(_)*&^%$#@!~!%*)

אור188

New member
../images/Emo62.gif וואי ממש יפה ! ../images/Emo9.gif

ממש אהבתי , את כותבת ממש יפה !

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifיאו איזה יופי חח מגניבב!

חתיכוס! למרות שאני מעדיפה להלביש שם בנות מאשר בנים
מן הסתםםם

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואוו, עשו אותו חתיך יותר

והבטן שלו זה בול כמו במציאות חוץ מכמה שרירם XD האלה בצדדים.... בול!! חתיךךךךך

m o r 1 0 2

New member
XDDהדבר הראשון שראיתי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

כאילו,מה עבר להם בראשXD

למעלה