עולים שלב

קפת

New member
עולים שלב

משחק חדש, לתפארת פורומגלומניה. והפעם החלטתי להתקיף ביום ראשון, כדי שלנינט לא תהיה סיבה להתבכיין ולהעליל עלי עלילות. זה הולך ככה: אני נותנת שני שמות מפתח, של אישיויות ידועות. אתם צריכים לבסס קשר בניהן במספר הקטן ביותר של שלבים שאפשר. הנה דוגמה: גילה אלמגור ושייקה לוי (הגשש): גילה ויוסי בנאי הופיעו יחד ב"כלה וצייד הפרפרים" של אלוני, גברי בנאי הוא אח של יוסי, שייקה היה עם גברי ב"גששים". שלושה שלבים, טרילילידאם. מי ששילב ונשאר בחיים, מוזמן לתת שני שמות החדשים. ההסבר פשוט - ככה אודי אומרת, אז אם לא הבנתם, תבואו אליה בטענות. המשחק לא. כלומר, זה ברור שכמגלומנים אתם רק תסבכו את העסק (מועמר, שומע?). יאללה, נתחיל, עם נשים כמובן: גולדה מאיר וזהבה בן.

קפת

New member
אוף. נכון.

נכשלתי בתפקידי. הנה, אני מתפטרת. יאללה, בוגונביילה, תני בראש שניים חדשים.

נראה אותכם

קפת הפעילה עליי לחצים לא פיזיים, אך גם לא מתונים, לכן - להלן הצמד הבא: ביל גייטס ומלי לוי. יש קשר, תפעילו את הדמיון המגלומני הפרוע שלכם.

קפת

New member
אני רואה שנדרשת פה התערבות מתקנת

אחרת אתם משמידים לי את המשחק. מצריד, את משחק האסוציאציות אתה יכול להמשיך לשחק, עם אחותך. ואני לא מקבלת תירוצים שחוקים. נניח, שאין לך אחות. אז ככה עושימתזה: לאמא של ביל גייטס (שלב א') היתה אחות בשם רוזה (שלב ב'), שמעולם לא נישאה. היא חיה ערירית בניו יורק, לשם היגרה אחרי המלחמה ההיא. רוזה היתה תופרת ולפני המלחמה היא ניהלה בוטיק מצליח לשמלות כלה, בבודפשט. את המלמלות, הסרטים ופאייטים שלה רוזה היה קונה מסוחר בדים מרוקאי בשם מחלוף סוויסה (שלב ג') מחלוף סוויה היה נשוי ליולנדה לוי (שלב ד'), שהיתה אחותו של שמואל לוי (שלב ה') שהיה דודו של מתי לוי (שלב ו') שהיה אבא של גלית לוי (שלב ז') שתפרה את שמלת החתונה של מלי לוי (שלב ח'). השמות הבאים: צ'לסי קלינטון ועמנואל הלפרין. תיחנקו.

מצריד

New member
אחותי לא מסרה לך דש

היא רותחת עליך. לא יודע למה. היא אמרה לי להגיד לך אז אמרתי לך. צלסי ועמנואל דומים נורא. עמנואל ראין אותה לטלויזיה.

קלינטון סופר סטר

אז ככה, זה די קל. את צ'לסי קלינטון עשו ביל קלינטון והילרי רודהם-קלינטון תוך כדי צפייה באירוויזיון שבו היווניה שרה את "סוקרטס סופרסטר" (למען האמת, ביל גמר בדיוק כשהגרמנים צעקו "ג'ין, ג'ין, גי'נג'ס-חאן!", הילרי נותרה לא מסופקת), סוקרטס זו הדמות שעימנואל הלפרין משחק במחזה "קריטון". זהו, נגמר. הבאים: קווין בייקון ומוזס מלון. תנשמו.

3 צעדים לאיך קוראים לו

תיאוריה עתיקה גורסת שכל בני האדם באשר הם נחלקים לחזירים ולצבים. ממבט אחד אפשר לקבוע האם הגנים שלך גודלו בחוות חרא או שמא לא הגיעו חזרה לקו המים עם שחר. קווין בייקון, החזרזיר האדמוני, קיבל את הצבע הכללי הוורדרד בעיקר מבראנץ' יום א' בו היתה כל משפחת בייקון השמחה צולה נתחי בשר שמנוניים מאיזור הפולקעס והישבן. משפחת מלון, לעומת זאת, היתה מסתפקת בקוויאר. ככה זה צבים. מפקירים את הנקניק בשביל עוד ביצה. מה הקשר בין צביקה פיק לשרונה ודניאלה?

לא לא לא!

ואני אזביר. קווין בייקון שיחק בסרט "החבר'ה הטובים" (עם המשפט של הנחתים שעושים שמיכה לאחד הטירונים שאיתם והורגים אותו) עם טום קרוז. טום קרוז שיחק בסרט "משימה בלתי אפשרית". פיטר גרייבס שיחק בסדרה "משימה בלתי אפשרית" וגם בסרט "טיסה נעימה". גם קארים עבדול ג'באר שיחק בסרט "טיסה נעימה", וגם שיחק מול מוזס מלון על הפרקט במשחקי כדורסל ב-NBA. צביקה פיק ושרונה ודניאלה? אין קשר. סתם. צביקה פיק שר את "אני אוהב אותך לאה" על לאה שבת. אח של לאה שבת, שלומי שבת, שר רק בגלל הרוח. "את ואני והרוח" זה שיר שכתב נחום היימן, שהוא אבא של סי היימן. סי זה מסיגלית? סינקופה? סינוס? מיקי זה ממיקרוב? לא משנה. סי היימן לא עובדת בשביל אף אחד, כמו החיילים בבבסיס של מ. ק. 22 - הסדרה החדשה בביפ, שאת שיר הנושא שלה (ביצוע נפלא, אגב) "תמיד עולה המנגינה", שרות.... האחיות שרונה ודניאלה! יאללה, אריק סיני ואריק מ"אריק ובנץ" ברחוב סומסום.

קפת

New member
זה מאוד פשוט

אריק, מהצמד המפורסם "אריק ובנץ", היה בעברו בעלה של הזמרת הארגנטינאית האגדית מרסדס סוסה (אגב, הם התגרשו בשנת 73 על רקע פרשת ווטרגייט אחרי שאריק חשד במרסדס שהיא-היא ה"גרון העמוק") . אריק ומרסדס פגשו לראשונה בבנץ בפסטיבל וודסטוק, בשנות הששים. אריק דרך בטעות על הג'וינט של בנץ, התפתחה תגרת ידיים המונית, מי שהציל את המצב היה אחד, רוברט צימרמן, שבדיוק חיפש משהו לעשן והתבאס קשות מהמהומה. אלמלא צימרמן היתה התגרה נגמרת בחדר המיון התורן, אבל רוברט, שהתבאס כאמור, התחיל לשיר להם איזה שיר פציפיסטי, וכולם הפסיקו להרביץ בשביל לאטום את האוזניים, למשמע קולו החורקני. הפגישה המקרית הזו היוותה תפנית משולשת: מרסדס סוסה בדיוק קנתה מניות של איזו חברת מכוניות עתיקות שהוקמה בשנת 1880. היא חיפשה שם חדש שיניף את החברה ויצעיד אותה קדימה. בנץ הביע עניין ועד מהרה הפכו השניים שותפים בחברה, ושינו את שמה למרסדס בנץ. במקביל, החלו אריק ובנץ להופיע במועדון סטנד אפ קומדי נידח שנשא את השם "רחוב טומטום". במקרה התגלגלו למועדון צמד מפיקי טלויזיה נואשים שהתחייבו בפני CTW שזה המקבילה של הטלויזיה החינוכית בישראל, להפיק תכנית חינוכית לילדים אמריקקים. הם החתימו את הצמד, שינו את השם ל"רחוב סומסום" והשאר - היסטוריה. אגב, ביג בירד היה הדורמן באותו מועדון. ואיך אריק סיני מתקשר לכל זה? מאוד פשוט, בשיר "שובי שובי לפרדס" הוא מחכה לנערה מסויימת בפרדס שבו נתקע עם הג'יפ שלו. לא רבים יודעים, אבל אריק סיני נתקע כי נזל לו הקרבורטור, שהיה מתוצרת מרסדס בנץ.

קפת

New member
אופס. שכחתי לתת את הצמד הבא:

חואן פרון ואורה נמיר. זהו.

כפל פתרונות

טוב, אז הפיתרון הטריוויאלי זה שלאוויטה פרון, אשתו של חואן פרון, הייתה תסרוקת שמאד מזכירה את התסרוקת של אורה נמיר, עם השיער שמתכנס לתוך עצמו (על זה שר שלום חנוך את "שיער בתוך עצמו הוא גר"). אבל אנחנו, הרי, אוהבים לסבך את הכל, אז ככה. חואן פרון היה נשוי לאוויטה פרון. את אוויטה גילמה מדונה, שהיא כמו בתולה, כמו הנזירות במנזר שבו גדלה ריקי גל שכמו מדונה התייתמה מאימה, וגם גילמה את אוויטה פרון. מריקי גל נוסעים בדרך פתח-תקווה ואז שם ליד תנובה עולים על דרך מרדכי נמיר ומגיעים לאורה נמיר. והנה דרך נוספת. אורה נמיר היא נמיר (Tigre) מ"פו הדב" של א. א. מילן, co-starring כריסטופר רובין. כריסטופר רובין נקרא על שם כריסטופר קולומבוס ורובין הוד. רובין הוד אהב את מריאן, שהיא מריאן פיית'פול וקולה הסדוק. פיית'פול מלאה אמונה ומדונה (כבר נוצרייה), המלאה באמונה נוצרית קתולית, שרה Just like a praier, וממדונה לחואן פרון זה כבר אנחנו יודעים. יאללה. חיים צינוביץ' וולדימיר פוטין.

כמה נמוך עוד אפשר לרדת?

משחקי חברה כדי למלא את הפורום בלהג? מה הבא בתור? 5 דקות בגן עדן?כסאות מוזיקלים?

חמוריקו,

אתה סתם מקנא כי לא הצלחת, כמו רוב הקהל הלא קדוש (רק אני וקפת קדושים!) לפענח את הכללים של המשחק המצויין והמעולה הזה. לך תאכל קוביית חציר, ותבדוק קודם כל שיש עליה שלט "העם עם הגולן" או "העם על אדולן" או משהו בסגנון.

קפת

New member
היינו יורדים לך

אבל נמוך לנו. תעלה על שרפרף וחכה לנו ריש. טוב?

אז ככה

זהבה בן הופיעה עם זאב רווח ב"טיפת מזל". זאב רווח הופיע עם יהודה ברקן בסרט "צ'רלי וחצי". צ'רלי הוא צ'רלי ביטון, מהפנתרים השחורים, עליהם אמרה גולדה מאיר ש"הם לא נחמדים". במה זכיתי? עכשיו אתם תקשרו בין אהוד ברק ואהרן ברק. ו"לשניהם קוראים ברק" זה לא קישור.

א י ל ה

New member
אוקיי

קודם כול, לשניהם קוראים ברק. הנה, זה דווקא כן קישור. הרי לא תגיד (או תגידי) שלשניהם לא קוראים ברק, נכון? ומעבר לזה, שניהם פתחו דף חדש בחייהם בשנת 1995. גם זה קישור. אי אפשר להגיד שלא. אהרון מונה לנשיא בית המשפט העליון ואהוד סיים את תפקידו כרמטכ"ל ואז או אז בוודאי החלו הניצנים לנבוט למה שעתיד להיות בעיני מחצית מהעם התקווה הגדולה שלנו, ובעיני המחצית השנייה, הנפילה הגדולה שלנו. הלזה התכוון (או התכוונה) הרבה מלפפונים חמוצים?

קפת

New member
תגידו, חוץ מהמלפפוצים, הקדוש?

כולכם לקיתם במוחכם? מה לא ברור בהוראות? בדוגמאות? במובאות? או שזה בכוונה. אילה, מה קרה לך? דוקא עליך סמכתי יותר מכל. זה מ-ש-ח-ק. של שלבים. מדרגות, קישורים. צריך להפעיל דמיון, שנינות, קצת ידע. זה לא מבחן קבלה למי רוצה להיות מליונר, ולא משחקי אסוציאציה שמשחקים בשיעור חופשי בכתה ג'. ומי בכלל אמר שצריך לדבוק בעובדות ואיפשר להמציא. ג'יזוס. אני מיואשת ומעוצבנת מכולכם גם יחד. חוץ מאשר מהמללפפוץ. הצדיק בסדום. הסדין בצדוק. ואת, אילה, מפוטרת, מפוטרת, מפוטרת. לא. אין לך פצויים. ולא מעניין אותי כלום. שברק יעזור לך. או יכה אותך. מה שקודם פחות או יותר כואב.

למעלה