עולם הדיסק בטלוויזיה

mosh_the_ant

New member
עולם הדיסק בטלוויזיה

זה רק אני, או שנדמה כי הסדרה בטלוויזיה לא מספקת את הסחורה ? חסר לה משהו,לא? היא לא מצחיקה.חסר לה הטאצ' של טרי פ. למעשה (בדיוק דיברתי על זה אם אחי) שאם לא הייתי יודע שהסדרה היא של עולם הדיסק לא הייתי מקדיש לה דקת צפייה. רק בגלל שקראתי את הספרים אני רואה מה עומד מאחורי הבסטה הויזואלית והמלל. אולי בגלל שחסר לה האפשרות כמו בספר להוסיף מעין הערות בתחתית העמוד (שלרוב היו יותר קורעות ומצחיקות מהסיפור עצמו)

Death of Rats

New member
המנמנמ....

דווקא ראיתי את Soul music ודי נהניתי. האנימציה סבירה (אם כי יש לציין שבתור מכורה לאנימה התרגלתי לאיכות טובה יותר אז לא ממש תלשתי את השיערות מהתלהבות), הדיאלוגים לא תמיד מושלמים אבל יש קטעים טובים (למשל מוות שמנסה להצטרף ללגיון הזרים) והמוזיקה מצוינת. נכון שמוזיקת הסיום מדהימה?

ויימס

New member
אני ממש אהבתי את הסדרות.

הייתי חוזרת בריצה הביתה מבית הספר כדי להספיק לראות את אחיות הגורל. וכששידרו את Soul Music הייתי לי התלבטות מוסרית עמוקה האם לראות או לא, כי עוד לא קראתי את הספר, אז סגרתי את עצמי באמבטיה כשהתחיל הפרק הראשון והושבתי את האחיות הקטנות שלי לראות כדי שיוכלו לספר לי יום אחד... ואז נשברתי אחרי חצי דקה ופרצתי החוצה בצעקות, "מה קרה??? מה קרה??? תספרו לי מה קרה???"

ובל נשכח

שאנחנו אמורים לצפות יחדיו.... סגרת את עצמך באמבטיה? מה עשית שם? (מדמיינת את ויימס רצה כשרק מגבת ספוגת מים לגופה, שערה הרטוב מטפטף על הרצפה והיא מדלגת תוך קריאות "מה קרה... מה קרה...")

ויימס

New member
הייתי לבושה, זה לא 'אאוריקה'.

עמדתי מול המראה ואמרתי לעצמי, 'נטע, עליך להיות חזקה, אסור לך ללכת לראות Soul Music!'

או שאולי, רק אולי

זה בגלל העובדה שכמעט אף ספר לא עובר הכי טוב אל המסך, בייחוד לא אל סדרת טלוויזיה שאז זה כבר הופך למסחור מפגר

למעלה