עולם הילדות -"כשהיינו ילדים"

עולם הילדות -"כשהיינו ילדים"../images/Emo95.gif

הרבה פעמים אנו מתמודדים במהלך חיינו עם דברים שנגרמו כתוצאה מהילדות שהייתה לנו, אולי חסכים, אולי עודפים ואולי כי זה היה טוב מכדי להיות אמת.
האם חשתם שחוויות מהילדות שלכם השפיעו על ההווה שלכם ואולי ישפיעו גם על העתיד
פרטו.
האם הייתם חוזרים לתקופת הילדות, לו ניתנה לכם האפשרות

../images/Emo20.gif

אני מאמינה שחוויות הילדות נחקקות היטב. הן משפיעות על ההווה. על העתיד. ואם יש בהן גורם מעכב, לא ניתן יהיה להמשיך הלאה עד שלא נבדוק, נטפל ונסגור מעגל. אם הייתי יכולה לחזור לילדות. לא. אפילו אם זה היה מותנה בחזרה עם כל הידע שצברתי עד כה. אני מניחה שאין לי שום התלהבות לשוב למקום שלא היה לי בו טוב. גם לא כדי לשנות. עדיף להתמקד בהווה לא?

גלית35

New member
אני יודעת שחוויות הילדות שלי../images/Emo20.gif

תרמו למה שאני היום. למדתי להתסדר,להבין ולתחבר לאותה ילדה.....היא נמצאת אצלי שם אבל כבר לא משפיעה כמו לפני כמה שנים טובות. וכן הלוואי והיה לי את היכולת לחזור לילדות עם השכל של היום.

reedgreenwhait

New member
תשובות

אני זוכרת את הדברים הרעים...הצקות בביצפר, וגם את זה שאף פעם לא בחרו בי לשום קבוצה בשום שיעור, וכשבסוף צירפו אותי מחוסר ברירה, הקבוצה/תלמיד/ה הביעו את "שמחתם" הרבה על זה... הממם למעשה לא הרבה השתנה מאז...אני חושבת שרק אני השתנתי, לרעה. לחזור לילדות? לא יודעת...בשביל מה?

reedgreenwhait

New member
בעצם לא ממש עניתי על השאלה :/

אני חושבת שחוויות הילדות השפיעו עלי... אני חושבת שכל החוויות משפיעות על האדם בדרך זו או אחרת...

שמש 23

New member
אני עדיין חייה בעולם הילדות שלי

בדיוק לפני כמה ימים הבנתי שאני עדיין מתנהגת באיזה שהוא מקום כמו הילדה הקטנה שיהיתי, ולא נפרדתי מהילדות, שהיתה לא פשוטה.הייתי בבית ספר הילדה בלי החברות, ביסודי הרבה צחקו עלי, ואני לא חושבת שזה היה על דברים מוצדקים, ילדים זה עם אכזר והוא התאכזר אלי. חייבים להיפרד מהילדות כדי להתבגר, ככה אני חושבת אבל לא יודעת בפועל איך מתנתקים ריגשית מכל העולם הזה? מכל הרגשות הילדותיים שגורמים רק עכבות? אני גם בגישה, לא רוצה לחזור לילדות, סבלתי פעם אחת, למה לסבול פעמים? צריך ךהתמקד בההווה ולחשוב על העתיד! בילדות שלי,

למעלה