עולם המיסטיקה

kikona126

New member
עולם המיסטיקה

הרבה פעמים אני שומעת על אנשים שנכנסו לעולם המיסטי, או יותר נכון התחברו ללצד הרוחני שלהם מרצון ומחיפוש מסויים. כל אחד והסיבות שחיברו אותו לצד זה של עצמו.

וכשאני מנסה להבין מה גרם לי להיות רוחנית, אני מבינה שזה לא התחיל ממני, זה התחיל מחלומות חזקים בילדות על מכשפה, ועבר למורה רוחני שהיה מופיע לי בחלומות ומסביר לי עליהם, היה נמצא איתי בחלומות מעליות שנופלות ומראה לי שלא קרה כלום אחרי הנפילה ושהוא שם כדי להשגיח, היה תופס איתי שיחה על ספסל בחלום על מה שעברתי באותו היום ועל איך הייתי יכולה להתנהג או להגיב כדי להיות בן אדם טוב יותר. עם הזמן החלומות היו חזקים יותר, התחלתי לראות דברים, ידעתי מה המחר תומן בעצמו. ונפתחתי עוד ועוד מבלי שעשיתי משהו מוחשי. אפשר להגיד שפתחו אותי. אבל כמו שלמדתי להפתח, למדתי גם להסגר, לסגור את העולם הזה ברגע שהוא הפך להיות עומס. למדתי לתת לו חלונות זמן כשלי מתאים.

העולם הזה תמיד ניראה לאנשים מבחוץ כמשהו קסום. הוא באמת קסום, אבל יש בו גם משהו מפחיד. אולי זאת תחושת הלא נודע. ההרגשה שהולכים להתנסות במשהו חדש היא מצד אחד הרגשה של התרגשות, של תודה שאני יכולה לחוות את זה ומצד שני של פחד, כי מה שחווים שם לא תמיד מוכר לנו, ולא תמיד אנחנו יכולים או חושבים שאנחנו יכולים להכיל את ההתנסות.

הגוף הפיזי שלי כניראה ולא מהווה מגבלה בעולם הרב מימדי (וכבר הייתי בהרבה מקומות), אבל מצד שני אני לא יכולה להגיד שאני יודעת בוודאות איך אני עושה את זה. בחלק מהמקרים, זה מגיע מהרצון או מהכוונה לראות או לגלות דברים, אבל יש את הפחד הזה של "מה יקרה אם אני לא אדע איך לחזור" בגלל זה אני לא עושה את זה הרבה ולרוב סוגרת את עצמי לקבלת תקשורים

לפני כשנתיים הלכתי ליועצת זוגיות כי אני כבר הרבה שנים שלא בזוגיות. מסתבר שאותה היועצת היא מתקשרת (את זה מי שהפנה אותי לא דאג לספר לי) והדבר הראשון שהיא אמרה לי היה שזה כבוד גדול בשבילה שמישהי ברמה רוחנית כל כך גבוהה כמו שלי מגיע אליה ליעוץ. אני לא יודעת מה זה אומר, וזאת לא הפעם הראשונה או האחרונה שאנשים אומרים לי את זה. אני לא עוסקת במיסטיקה, היתה אולי תקופה שניסיתי ללמוד לקרוא בקלפים אבל זה לא הלך... אני כן עובדת עם חלומות, ויודעת שלחלומות שלי יש משמעות. אני לא איזה גורו, או משהו בסגנון... ועדיין אנשים אומרים לי את זה, אני בן אדם פשוט שחיי את החיים שלו.

אחרי שהצגתי את עצמי, אני אשמח לשמוע על אנשים פה, איך הם הגיעו לעבודה הרוחנית שלהם.

בנוסף, יש לי שאלה על נושא שאני מנסה לברר עליו, קרה לכם עם מטופלים שהם דיברו על דמויות דמויי אדם אבל עם צבע עור מזהב? (שהזהב הזה מקרין מהן החוצה)

התפתחותי הרוחנית

תודה עבור השיתוף המעניין.
לי זה קרה באופן מודע בתקופה שבה הרגשתי שאיבדתי את הקול הפנימי שלי, את האינטואיציה שלי. ונכנסתי לתוך תקופה של התכנסות פנימית, קראתי ספרים, הלכתי ארוכות בטבע, כאילו עברתי איזו קריאה פנימית להקשבה פנימה.

בתהליך הזה התחלתי לשמוע קולות שאמרו לי דברים ונבהלתי מזה מאוד, הרגשתי נוכחות של ארבע ישויות סביבי שפרשתי כמרגיעה ושומרת, הרגשתי שבבית ששכרתי היו הרבה עניים שמסתכלות עלי לא טובות ולא הצלחתי לישון בבית הזה.
אחד המקרים המעניינים שקרו לי, הוא שעלה בי איזה עניין להציץ בספר הזוהר. חיפשתי באינטרנט, ועלו מיני קבצים של הספר. באתי להקליק על פתיחת אחד הקבצים, שמעתי בראשי צרחה של "לאאאאא" לא לעשות זאת. האמת שלא התייחסתי לזה, באותו יום בערב פרצו לי הביתה וגנבו ממני את כל דברי הערך שהיו לי. כנראה כאשר עשיתי זאת, משום מה נפרצו ההגנות.
זה אחד המקרים מיני רבים, שחוויתי בהתפתחות הרוחנית שלי וביכולת להקשיב לתודעות שאינן מגולמות בגוף פיזי.
הייתי הולכת ברחוב ומרגישה כאילו אני נמצאת בסרט מפחיד, כאשר כל השאר חיים חיים נורמלים רגילים ופשוטים, והקולות שבראשי שלא ידעתי מי הם.

באותה תקופה גם התחילו להגיע אלי נשמות של נפטרים.
זה התחיל ביום אחד בלילה בארבע לפנות בוקר בערך, כאשר שמעתי מישהי קוראת בשמי ארבע פעמים. פתחתי את עני ושאלתי: מי נמצא איתי? ואף אחד לא הגיב.. ידעתי שאני מכירה את הקול הזה, הוא היה דומה לשתי נשים שהכרתי. בערב אותו יום עשיתי קריאה פנימית ליקום ואמרתי, שכל מי שרוצה לדבר איתי יגיע מחר ברבע לשש בבוקר, לפי הסדר הזה, וציינתי את סדר הנפטרים שרציתי לדבר איתם.
למחר משהו לא ברור העיר אותי, הרמתי את הטלפון הנייד שהיה מונח על השידה לצידי, וראיתי שהשעה 5:45. שאלתי מי איתי, ומיד עלו הנפטרים באותו סדר שהגדרתי קודם. והחלו למסור מסרים לקרוביהם, ודברים שניתן לבדוק.
לא אלאה אתכם בכל הסיפורים שעברתי, תוכלו אם תרצו לקרוא את זה באתר שלי, אבל הפחדים נעלמו כאשר הכרתי את המדריך הרוחני שלי ודיברתי איתו, ידעתי מי הוא, ועוד חברה שלי תקשרה עם אותו מדריך והצלבנו מידע.
ומאז התחלתי דרך אינסופית של התפתחות רוחנית, למידה וגילוי.

המלצתי היא שמי שמתחיל להיפתח לזה, רצוי שיקבל איזה סוג של הדרכה. כי כאשר נפתחים לתקשור, אפשר לשמוע הכל, גם נשמות פחות מפותחות וקונדסיות שעלולות לתת הדרכות שגויות.
לכן כדאי לדעת איך להבחין אילו מאילו, עם מי כדאי לתקשר ועם מי לא. להבחין מה זה תקשור, והאם זה בכלל המיינד שלי הוא זה שמדבר. רצוי שיהיו לי הגנות ואדע שאני שמורה. ותמיד ההמלצה היא לדבר דרך אנרגיית הבריאה עם התודעות האלה, כדי לא לשלם מחירים וכדי שלא יקחו ממני אנרגיית חיות.

kikona126

New member
נשמע מעניין

ודרך לא פשוטה.
אני לא נוהגת לתקשר, עם זאת אני מאוד מאמינה באינטואיציה שלי, ופועלת הרבה לפיה.
&nbsp
אני מסכימה איתך שצריך הכוונה והדרכה. מצד שני לכל אדם יש יכולות תקשור שונות ומגוונות ולא תמיד קל למצוא את הסיוע בהכוונה, לא כולנו זהיים, כל אחד עושה דברים באופן אחר... אני עדיין בחיפושים.
&nbsp
מעניין מה שאת מספרת על ספר הזוהר.

kikona126

New member

את רואה נשמות אחרי שהן עוזבות את העולם הזה, אחרי המוות.
אני רואה אותן הרבה פעמים לפני המוות
ורואה אותן כשהן זקוקות פה לעזרה ונמצאת שם.
מעניין שלכל אחד יש תפקיד משלו

לא בהכרח

זה תלוי במקרה. לא אחת תקשרתי עם נשמות של חולים שכבר לא יכלו לתקשר כדי להבין מה רצון הנשמה ולעזור לה במסעה.
ובכלל, ניתן לתקשר עם נשמה בעודה בגוף פיזי חי נושם ומדבר.

צריכים להיות מוכנים לספר הזוהר

כנראה שלא הייתי מוכנה בזמנו לאור שבקע ממנו. בקע ממנו אור אנרגטי מאוד חזק. שכנראה פרץ את ההגנות שלי.

ישויות עם צבע עור מזהב

תוכלי לתת עוד פרטים עליהם, היכן ראית, מתי וכיוב'..
שלחי לי שם שלך לפרטי אנסה לקבל מידע נוסף.

kikona126

New member
לקח לי קצת זמן אבל מצאתי את מה שכתבתי באותה התקופה

אני מעתיקה לפה: (15/10/2006)
&nbsp
"היה לי שבוע של חלומות שעוד לא היו לי, אם פעם מישהו היה מביא לי לחם בחלום, הפעם אני דאגתי לאנשים אחרים שהיו זקוקים לו, סגרתי את חלומות המעליות (אני מקווה), מצאתי תשובה לשאלה שהטרידה אותי.
אבל אז הגיע חלום שהיה בצבע זהב. זה היה חלום אילם, אף אחד לא דיבר, היינו שם שישה (יחד איתי) ובחנו אחת את השני, אני הייתי המומה הייתי בצבע זהב, כולם היו. זה היה חלום קצר, אני זוכרת שזה היה במקום סגור לא מואר (האור היה סביבנו) במיוחד ולא גדול. ושאני הייתי מורשמת ממה שאני רואה וגם מופתעת.
&nbsp
ההרגשה היתה של שמחה והתלהבות וכמובן גם הרבה הפתעה, זה מוזר להיות בצבע זהב...
בקשר לחלום של הלחם הבנתי מה הוא מסמל, היו לי השבוע הזה הרבה חלומות בסגנון (שהפכתי מהמקבלת לנותנת ועוד..), ואז הגיע החלום ב"זהב" שלא היה אף פעם.
היה גם קצת הלם בחלום שהאנשים היו בצבע הזה (אלו היו רק גברים עם ראש מאורך קצת, לא דמויות מוכרות ממקודם) זה היה מסוג החלומות שקמים מהם מוקסמים ורוצים עוד...
&nbsp
והדממה, לא דממה של חוסר קשר, תיקשרנו בלי לדבר.
&nbsp
אני יודעת שמצד אחד זה נשמע ״חלום״, אבל עם הזמן למדתי להבחין בין חלום למקום, יש הבדל בהרגשה... ישנה הרגשה של ״הישאבות״ יש עמעום בקול ובהתחלה היו גם ״קפיצות״ או ״קצר״ בתמונות כרגע כשזה מגיע זה יותר ויותר מוחשי.
&nbsp

אנשי האור

אני מקבלת שזה אחת מקבוצות אנשי האור, יעודם לעזור לאנשים שזקוקים לעזרה. הם אינם מגולמים בגוף פיזי ומתקשרים באופן תלפטי כמו נשמות.
שאלתי אם גם עסקו בריפוי נעניתי שכן.
אני רואה ישויות גבוהות עם גלימות לבנות מתנפנפות הם מוארים ויש להם סימן על הגלימה בחלקה העליון משהו דומה למגן דוד. גם אור בוקע מידיהם. ויש אור מאחוריהם.
אני מקבלת שכאשר תסיימי את תפקידך בגוף פיזי, את תחזרי אליהם.
הם אומרים שאת עכשיו בתהליך של צמיחה והתפתחות והם לא רוצים להפריע לך. יש לך יכולות תקשור שאת לא מודעת להן ואת יכולה לדבר גם איתם.
החלום שראית הוא מציאות לזמן שאת לא בגוף פיזי.

kikona126

New member
תודה קרן

מעניין מה שאת אומרת.
&nbsp
אני יודעת שיש לי יכולת ריפוי, לפחות ריפוי עצמי (לא ניסיתי עם אנשים אחרים אף פעם) אובחנה אצלי מחלה כרונית לפני כחמש שנים, עבדתי על עצמי, וכבר אין תסמינים למחלה, למרות שהפסקתי עם הטיפול. בנוסף יש לי קשר למלאך אריאל (או הריאל כמו שמבטאים את זה) הבנתי מאנשים שהסגולות שלו הן ריפוי (וגם כל מה שקשור לפריון, והמפתיע הוא שהמחלה הכרונית שלי קשורה לפריון). אני מזמנת אותו הרבה כשאני עושה דמיון מודרך או מדיטציה.
&nbsp
הם לא רוצים להפריע �� דרך הלימוד שלהם מוזרה לפעמים, תדעי לך שזה לא מובן מאליו שתקשרת בשבילי, תודה. מכר שלי ניסה בזמנו לתקשר כמה שאלות בשבילי כשלא קיבלתי תשובות, וגם הוא לא קיבל תשובות, אמרו לו שאני צריכה להפתח כדי לקבל תשובות שהוא לא יקבל אותן בשבילי. אז זה מראה שנפתחתי שוב, וזה טוב.
&nbsp
גלימות לבנות וסמל דומה למגן דויד, אני אנסה לצייר אותו, אני חושבת שאני יודעת במה מדובר, ראיתי אותו פעם (השאלה אם אני אצליח לצייר מהזכרון).
&nbsp
אפשר שאלה אליך? לאיזה קבוצה של ישויות את שייכת?
&nbsp
שוב, תודה!

אחד למען כולם

הם מאפשרים לך להתפתח בחיים הפיזיים בהם את נמצאת ועוברת את השיעורים שלך לשם צמיחה איישת.
ראיתי את עצמי לא אחת בתפקידים של מתן עזרה וריפוי לאנשים. גם שותפים שלי לדרך שלי בחיים שלי בגלגול הזה ראו אותנו ביחד בעשיה למען האחר. תפקידי נזירות, גלגול של שמאנים וכיוב'.
כנראה לא סתם אני במקום שאני נמצאת בו היום. בפועל אני עוסקת בריפוי, או יותר נכון תיווך של אנרגיית ריפוי במרחב נטול מגבלות של זמן ומקום.

הצניעות שלך יפה הכי חשוב להיות אדם פשוט

ככה את מחוברת לקרקע. ולא נופלת מכל משב רוח דק.

גאה בך
לגבי הרוחניות והשירות לאומה והחוויות לאוסף זה נחמד אבל זה לא מגדיר אותך כבנאדם. ואני שמחה לראות רוחניקיות עם ראש על הכתפיים כמוך

נ.ב להיות אדם פשוט זה לא פשוט בכלל זה רק נראה ככה

יש בזה הרבה יופי עומק קושי וגם אנחת רווחה
והכי חשוב זה מאפשר לך חופש להיות את חופשיה מכל הגדרות שאחרים מדביקים לך

kikona126

New member
קוסמת

לא הייתי פה הרבה זמן.
כמה שאני יותר בפורומים המיסטיים השונים אני יותר נפתחת ואני ממתנת את זה בכך שאני מתעסקת בזה פחות.
&nbsp
היתה לי חוויה מאוד יפה השבוע, שחוויתי אותה פעמיים. אני אספר עליה יותר מאוחר.

למעלה