עולם הקולנוע כמקור לציטוטים קלאסיים

מנור9

New member
עולם הקולנוע כמקור לציטוטים קלאסיים../images/Emo188.gif

If You Have to Shoot Shoot Don't Talk

tweeg

New member
...

there is a differance between knowing the path and walking the path מוות ודאי? סיכוי אפסי להצלחה? למה אנחנו מחכים? All we have to decide is what to do with the time that is given to us" אחד היפים

tweeg

New member
...

there is a differance between knowing the path and walking the path מוות ודאי? סיכוי אפסי להצלחה? למה אנחנו מחכים? All we have to decide is what to do with the time that is given to us אחד היפים

tweeg

New member
עוד

"'זה לא מוצא חן בעיני להרוג בחורה', אמר הספרדי. 'אלוהים עושה את זה כל הזמן; אם זה לא מפריע לו, שלא ידאיג אותך גימלי: "מעולם לא האמנתי שאמות לצד אלף בן לילית" לגולאס: " מה לגבי למות לצד חבר?" גימלי: "כן, את זה אני יכול לעשות". • דמבלדור: "מה שקרה במרתפים בינך לבין פרופסור קווירל הוא סוד כמוס, לכן, באופן טבעי כל בית הספר יודע על כך"

MeItOsH

New member
...

Frankly my dear, I don't give a damn ציטוט שתמיד נתקע לי בראש.. אולי גם בגלל שהוא הופיע בCorpse Bride

hilali1

New member
אכן../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif יאללה תשרשרו עוד..

אני לא כל כך טובה בזה.. כמעט שאינני צופה בסרטים/הולכת לקולנוע.

חידה

באיזה סרט נאמר "מעולם לא חשבתי שאצא עם בחורה שאומרת ביטויים כמו לה-די-דה..."

lidor203

New member
אוף אם הייתי מצליח להיזכר בשם...|עצבני ותוהה|

מה שאני בטוח זוכר שהוא בסוף נדבק והתחיל להגיד את זה גם...

לא זוכר שגם הוא אמר את זה...

אבל הכוונה היתה כמובן לוודי אלן בסרט "הרומן שלי עם אנני"

DeerDance

New member
...!

סרג'יו - אם אתה אומר... רק שלא תגמור לנו כמו מוטי בננה בציריך, אה? קרמבו - סרג'יו, עוד מילה אחת על מוטי בננה אני מדביק אותך לדלת של הנגרייה עם דבק מגע ומחזק את זה עם חבילה של מסמרי 10 הבנת אותי?

הדבר היחיד שעלה לי בראש

Hello. My name is Inigo Montoya. You killed my father. Prepare to die מתוך The Princess Bride (1987

lielbomberg

New member
הציטוט שבחתימה שלי כרגע

" Artists use lies to tell the truth, while politicians use them to cover the truth up." מהסרט הנסגד V for Vendetta
. by the way, אני חדש
.

lidor203

New member
ונדטה?

סרט נחמדביותר... ואתה מוזמן לספר על עצמך קצת בשרשור היכרות (לא רק הי כן?
)

למעלה