עולם הקומיקס נסגר וגם הפורם נעול

emalka

New member
עולם הקומיקס נסגר וגם הפורם נעול

קיבלתי את החבילה אתמול של עולם הקומיקס ומסתבר ששי החליט לסגור את העסק בגלל שהוא גדל יותר ( הגיון בריא ?!?!) חבל חבל אז הייתי רוצה לדעת איזה חברה כדאי מה אתם ממליצים להחליף

murmur

New member
עולם הקומיקס

אחרי שקומיקס אקספרס התפרקה, קמה עולם הקומיקס, ספקית הקומיקס ששלטה בשוק משהו כמו שנה... אחריה צמחו ספקיות כמו קומיקס וירקות, ולאחרונה קומ-אקס וקומיקאזה. השירות בעולם הקומיקס החל להתדרדר, מה שגרם לשירות להתדרדר יותר.

comicsgirl

New member
שאלה,

חברה שלי זרקה לי היום רעיון נחמד- האם אין אופציה שכל החברות קומיקס בארץ יתחברו לחברה גדולה אחת? זה יהיה חסכוני ויעיל, לא?

ailag

New member
עדיף שתהיה תחרות ../images/Emo8.gif

למרות שחמש ספקיות (כולל קומיקאזה) זה טיפה יותר מדי בשביל השוק שלנו לדעתי..

murmur

New member
מונופול זה אפעם לא דבר טוב, בשביל

זה יש שוק חופשי.. קומוניסטית!

Thanos

New member
יש שמועות

בנוגע לכך שקומיקס וירקות וקומיקאזה יתאחדו, אבל לא בקרוב. ולא שמעתם את זה ממני!!!

andrewj

New member
התחברות

שאלתי את חלקם והם היו נגד. הבעיה עם רוב מוכרי הקומיקס בארץ היא, שהם יותר אוהבים קומיקס מאשר אנשי עסקים. אולי זה נחמד - אבל בסוף הם לא מרוויחים מספיק וסוגרים. הרעיון להתחבר הוא רעיון מעולה שיוזיל הרבה עלויות - אבל, ראי לעיל.

109822596

New member
תראה, כיום אנחנו נהנים

ממחירים זולים של קומיקס בארץ בגלל הספקיות הקטנות -דוכנים במקום חנויות, משלוח בדואר, אין צורך לתחזק אתרים ענקיים וזה רק עיסוק צדדי שלא צריך לממן להם מחייה כל חודש. כאשר הם יתחברו לחברה גדולה העלויות יעלו - כיוון שלהחזיק חנות קומיקס עולה הרבה יותר מלהחזיק דוכנים והעסק צריך להרוויח ולשלם משכורות מסודרת. לראיה - המחירי קומיקס בחנות שיפתחו בתל אביב גבוהים ב-20% מהמחירים בדוכנים.

andrewj

New member
מחירים

כאחד מבעלי הדוכנים שהזכרת, רב העלויות הם של המשלוח ושחרור הסחורה מהמכס. ריבוי חנויות=כפל עמלות לעמילי המכס ומשלוח יקר יותר. ואם תחפש מעט באינטרנט, תראה שאתה יכל למצוא הכל, המחיר זול יותר. כולל המשלוח. האם אתה בטוח שבעלי האתרים כיום עובדים במשרה חלקית?

ykonijn

New member
המחירים של קומיקאזה לא יקרים יותר!

אני לא מסכים עם ההצהרה שמחירי החנות הן ב 20% יותר יקרים משאר המקומות (ואת זה אתה אומר בלי לראות את החנות ומחיריה !). ראשית, מחירי המנוי שלנו שווים או זולים יותר משל ספקיות הקומיקס האחרות, שנית, המנויים שלנו נהנים מ 10% הנחה על כל מוצרי החנות (גם לא קומיקס), ושלישית ניתן להגיע לחנות ולקחת את הסחורה משם, וכך לחסוך עשרות שקלים של דמי משלוח!

moshikgulst

New member
דעה אישית שלי בנושא, אם אפשר...

הגיע הזמן באמת שתיפתח חנות קומיקס בארץ! אין בכלל מה להשוות ספק כזה או אחר באינטרנט לחנות מוחשית שיכולה למשוך גם אנשים שקומיקס הוא לא אובססיה אישית שלהם ויכולה עם הזמן להפוך למרכז קומיקס ברמה לאומית. אני לא יודע מה איתכם, אבל לדעתי אין כמו ההרגשה לפשפש בחוברות, לחוש אותן ולהחליט לפי מראית עין (ולא רק לפי העטיפה) מה לקנות. אני חושב שמי שתרבות הקומיקס קצת יקרה לו צריך לתמוך כמה שאפשר ברעיון של חנות, ואם הדבר אפילו חוסך דמי משלוח - מה טוב!

shacta man

New member
שאלה קטנה

כבר שאלתי אותך את זה בקומיקס נט אבל לא הצלחתי למצוא את השאלה והתשובה אז אני אשאל שוב עכשיו שעולם הקומיקס נפח את נישמתו אני רוצה להעביר את המנויים שלי לקומיקאזה. מה בדיוק אני אמור לעשות, לצלצל לשלוח מייל??..... ואיך בכלל יתנהל הסיפור של המנויים אצליכם יהיו משלוחים הביתה ? או שצריך יהיה לאסוף את החוברות בחנות?

ykonijn

New member
תשובה

ניתן לצלצל לחנות (אנחנו נמצאים שם רוב שעות היום עד מאוחר בערב) 03-6422967, או לשלוח מייל ל [email protected], ואז נוכל לתת לך יותר פרטים. בהחלט יהיו משלוחים הביתה, וניתן כמובן יהיה לאסוף את החוברות מהחנות - מה שיותר נוח לך. האיסוף מהחנות פשוט חוסך את דמי המשלוח.

shacta man

New member
ניראה לי

שאני אקפוץ אליכם שבוע הבא אחרי ה grand opening ואז אני כבר אדבר איתכם. חבל שאני אציק לכם עכשיו בטלפון. אני, בכל מקרה, מעדיף לאסוף את החוברות מהחנות. ניראה לי שזה סידור עדיף

comicsgirl

New member
ממממ

אבל האם הם לא ירוויחו יותר בתור חברה גדולה ומסודרת? הרי כל הקונים של כל החברות יצטרכו לקנות מהחברה הגדולה, ואז הרווחים יהיו גבוהים יותר ויהיה גם יותר קהל. אולי באמת יותר זול לעשות דוכנים, אבל בעיקבות הכסף מהמכירות אני מאמינה שהם יוכלו לפתוח חנות (תחשוב שיש בערך 6 ספקיות קומיקס בארץ שמרוויחות נחמד). חוץ מזה שהייבוא יהיה זול יותר אם תהיה חברה אחת ולא כל חברה תצטרך לייבא לבד.

ויאגרה

New member
6?

יש לך את "קומיקס וירקות", "קומיקום", "קום-X" ו"קומיקאזה". "קום-X" חדשה בשוק שהוא מצומצם בין כה וכה ולכן אני בספק אם תצליח להשתלב בו או לזכות לרווחים. להגיד את אותו הדבר על "קומיקאזה" יהיה טעות, גם בגלל החנות שמהווה יתרון אדיר על שאר הספקים וגם מפני שטרם פתיחת החנות והחברה הספיקו חברי הקהילה להכיר את יוסי המנהל דרך האתר "קומיקס נט". למעשה מדובר ב-2 ספקיות, חנות שהיא גם ספקית ועוד חברה שמשתרכת מאחור.

למעלה