עולם הרגשות

עולם הרגשות

אני יכול להעיד על מעצמי שאני אדם עוד מאט בן 23 ויש לי בעיות רגשיות,מה שגרם לי לחוסר תקשורת אים נשים.אפילו בזמן האחרון הבנתי פתאום שיש לי נטייה להתחמק ממבט של נשים.מה שמדהים אותי בעצמי הוא שלמרות שתמיד רציתי חברה לא דווקא בשביל מין יותר בשביל חברות,לא באמת התאמצתי אף פעם בשביל זה וכל פעם שהייהלי סיכוי לקשר לא ממש הראתי התענינות והשקעה ולא יצא שום דבר זה כאילו שזה בתת מודע שלי לא באמת חשוב(מה חשוב יותר?). יש לי כמה תובנות בעניין שנובעים מההשקפה הפילוסופית שלי. שמתי לב שיש גברים שמחליפים בנות כל חודש ויש כאלה שיש להם חברה זמן מסוים ואז הם יכולים להיות שנה בלי זוגיות. לדעתי עובדה זאת נובעת מהעולם התחרותי בו אנו חיים,כאן תרשו לי להתייחס למושגים כלכליים, שבו תמיד יהו כאלה מאוד "עשירים" ואחרים מאוד עניים. המכשולים העומדים בפני גברים בדרך לזוגיות: גברים מטעמי אגו נוטים במידה גבוהה מאוד להאדיר את עצמם. למשל:כל פגם קטן שיש בבחורה ישר מוריד את ערכה בקיצוניות.היא יכולה להיות הכי כוסית בעולם אבל חיסרון קטן כמו מצח גדול ישר יגרור תגובות מחבורה של גברים כמו כמו:מכוערת,בחיים לא הייתי נוגע בה.מה שגורם אחר כך לקשיים למי שכן מוצא אותה יפה לגשת עליה.כאילו כל בחורה חייבת להיות מושלמת,ואים יש לה אפילו פגם קטן אסור להתקרב אליה. בכלל נדמה שזה יותר קשה ממה שזה צדיך להיות,למה אי מאפשר פשוט לגשת אי אפשר לגשת לבחורה החמודה הראשונה שרואים ברחוב למצוא את המשפט פתיחה הכי מוזר בעולם,לדבר ואים השיחה זורמת ללכת ביחד לקפה.

שזמ

New member
אז?

אחרי ניתוח פילוסופי מעמיק של הקורקבן שלך (כמובן בלי שום קשר למציאות)- מה הבעיה? למה אי אפשר לגשת לבחורה נחמדה ולהגיד לה "שלום" עם חיוך?

שז"מ, אני מתפלא עליך

קודם לכל, הבחור צריך ללמוד עברית עם שפה עילגת אפשר לתפוס רק בחורות עילגות גם זה בלי קשר לקורקבן

bat41

New member
וואו

איזו תגובה זועפת. לא ראית שיש
בסוף המשפט? קצת הומור ,חיה טובה...

ואני ציפיתי לחיוך

לא זועפת ולא נעליים אם את רואה נכוחה, את רואה שלפעמים ידידי שזמ ואני מתקרצצים בציניות רבה חייכי נא ועברי הלאה

שזמ

New member
ובקשר למתקרצצים

מה ההגדרה של סאדו- מאזו: אני מגרד את גבך, אתה מגרד את גבי אבל באמת חזק...

מהרהרת ומשתפת

הבטחות ציפיות השערות עובדות מעבר למילים כאן, היכן זה פוגש אותכם במקומות אחרים בחיים? יום מחוייך לכולם

bat41

New member
פעם

קיבלתי הבטחה ממישהו ( שהיה חשוב לי ) זה גרם אצלי באופן טיבעי לציפיה. ברמה העובדתית הוא לא קיים את ההבטחה , אני התאכזבתי ואני יכולה רק לשער שלא התכוון לקיים מלכתחילה...

../images/Emo24.gif

הלשער מילת מפתח שיכולה לשנות את הסיטואציה עבורך למקום אחר לחלוטין.

bat41

New member
כן

אני יכולה לשער שקשה לו עם מחוייבות ,למשל. זה באמת משנה את הסיטואציה. מרכך את תחושת האכזבה.

מלבד הפרדה בין השערות ועובדות

מה עוד יכול לסייע לך להקל את תחושת האכזבה?

bat41

New member
אולי לקבל ולא לעסוק בהשערות?

זה עדיין משאיר אותי מאוכזבת.

bat41

New member
או קיי ../images/Emo13.gif

במקומות אחרים, כשאני מתאכזבת, אני מכילה את האכזבה. פה אני מזהה קושי.אני מניחה שזאת הנקודה שאותה כדאי לחזק?

bat41

New member
שאני אצעק שתרפי????????????

נראה לך? אין כמוני מוכנה לחפור ,לבדוק ולמצוא את התשובות. השוני בתגובה ,נובע מהקושי לקבל דחיה כשמעורבים אצלי רגשות. מזהה דפוס קבוע.

למעלה