עולם חדש

bobulino

New member
עולם חדש

לאחרונה קראתי ספר בשם: ארבעת במוסכמות- ספר מקסים להפליא שניכתב על ידי נגואל אחד בשם דון מיגל רואיס שחי על פי המסורת הטולטקית העתיקה. וכשקראתי אותו הרגשתי בהיזדהות עמוקה להפליא, המון דברים שנאמרו שם כמו ידעו את נפשי במלואה כמו לא לקחת שום דבר באופן פרטי זה כל כך נכון .אני הגעתי לספר דרך חבר שלי מראשון לציון דני שמו שהוא מיתעניין במיסטיקה וקבלה. אני כל כך מיזדהה עם לקחיו. הספר באמת מדריך מעשי לחופש אישי ,החבר נתן לי גם ספר של קרלוס ממש מופלאה: המסע לאיכטלאן קצת לא הבנתי אבל יפה ,טוב ליראות שיש קבוצה שמיתעניינת בחיים הכל כך מופלאים האלה-כל בכבוד .הייתי רוצה לדעת עם שמעתם על הספר של דון מיגל ואולי חלק קראו אותו? ואני רוצה לשאול שאלה שאולי היא קצת חודרת לפרטיות אבל אתם אף פעם לא מרגישים עצבניים? סליחה עם חדרתי יותר מידיי תודה

הי

אני לא בטוחה האם ההודעה נכתבה ברצינות או לא (כי הרגיש לי מוזר שציינת את שם האדם שנתן לך את הספר ואת מקום מגוריו, לאחר שכתבת על ארבע ההסכמות), אז אם היא נכתבה ברצינות, אשמח להגיב על שאלותיך. מחכה לתשובה

undersun

New member
אני חייב לציין

שזו שאלה קצת מעצבנת
, שני הספרים שציינת טובים לדעתי, וההשפעה שלהם איתי עד הרגע הזה. ברוך הבא לפורום, כל הכבוד שהגעת הנה

bobulino

New member
אוי סליחה

ידעתי שאני לא יהיה מובן כל כך ,אני מיתנצל עם עיצבנתי אותכם,זה באמת מאוד מביך לכתוב ככה מול כולם שכולם יוכולים לראות את כל הפדיכות שלך.מה שהיתכוונתי זה האם כל דרך החיים הזאת שאנחנו {בני האדם} משננים לעצמנו בראש שימושית ברגע האמת שמישהו זורק לנו מילה קשה? ומיצטער על דני אני פשוט כל כך אסיר תודה לו.

undersun

New member
ספר לי על זה

הייתי אתמול בקניון, הלכתי להחליף נעליים.. נכנסתי לחנות שקניתי בה את הנעליים, והמוכרת שקניתי ממנה לא הייתה, במקומה הייתה איזו בחורה צעירה שעיכבה אותי במשך כמעט 40 דקות, וכל הזמן התנצלה, וטענה שהיא לבד בחנות ולכן היא לא יכולה לעזור לי.. מאחר ויש לי סבלנות או לפחות אני משחק אותה בן אדם סבלן, המתנתי ופיזמתי לעצמי שירי עם שונים, בקיצור בשלב מסויים היא התפנתה לעזור לי והתברר שאין להם מידות יותר גדולות מהמידה שהייתי צריך, היא אמרה שאפשר להזמין וזה יקח כמה ימים, החזקתי תעצמי לא להתעצבן, אפילו שממש רציתי, בלעתי רוק ואמרתי סבבה דברו איתי שיגיעו הנעליים ויצאתי בחיוך, די מאולץ לצערי.. אז לא אתה לא עיצבנת אותי עם ההודעה שלך, אבל יש דברים שיכולים להוציא את השלווה.. נשאר רק לעבוד על זה.. לא הבנתי מה מביך אותך בכל העסק ? ולמה מצאת לנכון להתנצל ?

o fri

New member
אין על מה

נראה לי שאם רק "משננים אותה בראש" אז היא בטח לא כ"כ שימושית ברגע האמת, אבל אם באמת חיים לפיה (מניחה שאנחנו מדברים פחות או יותר על אותו כיוון לכל הפחות), אז משתפרים בה, משתפרים בלחיות. משתפרים בלבחור אם להתעצבן או לא, למשל, ובכלל משתפרים, אם אנחנו בדרך ה"נכונה".

o fri

New member
איזה כיף לשמוע

זה תמיד משמח אותי לדעת שעוד מישהו מתחיל ללמוד לחיות חופשי. לאידעת למה. בטח שאני מרגישה עצבנית לפעמים. השאלה בשבילי היא איך ומה אני לומדת מזה.

bobulino

New member
רב תודות

ידעתי שאני יכול למצוא אנשים שבאמת הולכים בדרך ,למרות שהדרך ניראת קצת לא ברורה לפעמים אבל אוליי אתם תוכלו קצת לכוון אותי? ושוב המון המון תודה ,גם לי כייף להיות פה אישתי תמיד אומרת ואהבת לרעך כמוך.

o fri

New member
אני אוהבת להשתמש גם בגרסה

של "ואהבת לך כמו לרעך". לפעמים אנחנו ממש מוצלחים בלאהוב אחרים, ועם עצמינו פחות.

למעלה