עולם כמנהגו נוהג וחייבים להמשיך

shongold

New member
עולם כמנהגו נוהג וחייבים להמשיך

את חיינו..מעבר ליום האתמול..במסגרת האיזכורים על ג'קו לסוף השנה, לא משהו גרנדיוזי...רק במילה..אבל לפעמים מילה יכולה להספיק וביוחד שמדובר בשם האיש המזוכר לעיל. מה עוד היה לנו? היה לנו את ג'קו, מירי מסיקה, קרן פלס, ארץ נהדרת, שמעון פרס. איך אפשר בלי התרח הזקן הזה שאני כבר מת לזרוק אותו למשכן הנשיאות במקום האנס מקריית מלאכי (אופס, פליטת פה. סליחה). היה גם את ארקדי גאיידמק. בכל ערוץ, בכל תחנת רדיו, בכל עיתון ובכל מקום. הבן אדם השתכפל. אני והוא קצת התכסחנו. כל מה שלא הצלחתי לעשות, הוא הצליח לעשות, המאפיונר (אופס, פליטת פה. סליחה). ובכן זה שג'קו מוזכר בנשימה אחת עם אחת פלס מסיקה ארץ נהדרת ו...שמעון פרס - זכינו. וזאת מתוך 'הטור של ניר' מאתר NFC.

דנדה1

New member
קטע וידאו קטן

מהקרנת הפרק הראשון של השיר שלנו.. תלחצו מתחת למסך הקטן בצד על אחד הלינקים ולקראת סוף הקטע יש ראיון קצרצר עם ג'קו.. נחמד לראות שהוא מנסה לקחת את כל נושא הפליטות פה בצחוק.. תהנו,קטע קצר, אבל חמוד.... http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2387,00.html

shongold

New member
ג'קו בכל הוורסיות הגיע גם לאתר אוטו

אתן שואלות הכיצד? גם אני שאלתי, אבל כאשר האיש מקבל תאוצה שיווקית הנימוק להכנסתו הוא בעצם שמו. כלי רכב שעבר ממימד של אוטובוס לדירת פאר ממונעת. ושוב אתן שואלות איך זה מתחבר לנשוא..והרי הציטוט המכריע... "אחד מתאי המטען הוא בעצם מערכת קולנוע ביתית שמאפשרת את ניתוח איכויות השירה של ג'קו אייזנברג גם מחוץ לאוטובוס, קרוב-קרוב לטבע." וזה טוב...ג'קו על הגל..!

Nova5

New member
שון, לדעתי פרומו שיווקי

מסוג הזה עושה את העבודה... כנראה כתב גם מעריץ נסתר של ג'קו

שון...תודה על כל האזכורים..

זה מדהים לאיזה כתבות ג'קו מגיע, אני חושבת שיש לו הרבה אוהדים שמנסים להזכיר אותו כדי להחזיר אותו למודעות.

shongold

New member
היי חמד היית חסרה לי אתמול

NEXT TIME ...ואני חושבת שמדובר באוהדים ..שיווקיים ביותר! או שאפשר גם להסתכל מהזוית שלך, בעצם היא יותר מוצאת חן בעיני...בואי נגיע לפשרה שתי החזיתות טובות.

כן..

תודה שון.. NEXT TIME זה המוטו שלי, אבל בסוף שזה באמת יקרה.
לגבי האזכורים, נראה לי שלפחות במקרה של הכתבה על של motocar.co.il זה אותנטי. אבל באמת אף פעם אי אפשר לדעת אם זה לא איזה עורך שמישהו מושך לו בחוטים... (הנכונים במקרה הזה)..

למעלה