עולם שחלף מן העולם

bזוהר

New member
עולם שחלף מן העולם

"נגן בקונצרטינה, נגן עד שאבכה. נגן לי שיר שאיש אינו זוכר כיצד לשכוח. נגן בקונצרטינה, נגן עד שניפול, וכל הזיכרונות ילכו איתנו אל השאול." - שורות מהשיר החדש שרונה שרה אתמול בישיבה החילונית וכל מילה עליו באמת באמת מיותרת. יעל אני מפילה עלייך את העבודה לכתוב מה היה והכל. אני רק אגיד שהיה באמת מדהים, שרונה מאוד חכמה וגם מדברת מאוד יפה (מדברת כזה כמו שהיא שרה. היה קטע שהיא דיברה על משהו, והיא אמרה שזה מתכתב עם .... ואז היא צחקה על עצמה שהיא השתמשה במילה מתכתב "איך אני תמיד נופלת לזה.."), זה באמת מצחיק אבל זה ממש יפה גם :) והיה מאוד מאוד מעניין. היו קטעים מצחיקים, נגיד בפעם האחרונה, מי שקיים איתה את השיחה אמר איך הוא רואה את השיר, והתחיל להסביר על צבא, וחיילים, ומפקד, ומה המפקד אומר לחיילים, איכשהו הוא ראה את השיר קשור לצבא. ורואים את רונה מסתכלת כזה מקשיבה...אני ויעל צחקנו שבטח היא חושבת עכשיו כזה "אמממ....לא.....", ואז היא אמרה כזה "אממ..כן..יש שם את העניין עם החיילים.." חחחחחחחח זה היה ממש מצחיק.ואז כזה כולם צחקו והסתכלתי עליו והוא לא צחק אז זה כבר לא היה יפה אז הפסקתי לצחוק יצא כבר שאני מספרת! טוב היה עוד קטע שאח"כ הסתלבטנו עליו שעה, שהם דיברו על העטיפה והוא אמר "קל לזהות שזו את", אז היא אמרה "כן, זה היה בתקופת הקוקו..." יעל תספרי את השאר... אה ומהשירים "הנדירים" היא עשתה את חמסין ופייפר קאט. וכשיעל ביקשה בשבילי את כולם יודעים (תודה שוב) היא אמרה "דווקא עכשיו כשאני בלי ערן..." אז רונה, בתמונע... אוף היה מדהים באמת. נשבעתי לא להפסיק לרצות (בקרוב הקעקוע), אבל זה ממשיך להרגיש אחרי הופעות כמו עולם שחלף מן העולם

TziMHoNoa

New member
הייתי אמורה להיות שם

אבל נגמר לי הכסף. שתמשיך עם פייפר קאט!! ו.. יש הקלטהשל השיר החדש?

SheIIy

New member
אחח..

היא באמת משו מיוחד.. עולפ שחלף מן העולם..? את מתכוונת לתחושת ריקנות כזו?

מיץ פזי

New member
אוי זוהר את חמודה!

באמת יצא שדי סיפרת כבר את הכל! היו באמת כמה קטעים מצחיקים.. וואי שעה צחקנו על "זה היה בתקופת הקוקו".. פשוט חפרנו על זה.. והיא גם חייכה כשהיא אמרה את זה.. היא הייתה ממש חמודה. בכלל השיחה הייתה מעניינת. האיש שדיבר איתה היה לעיתים מעניין לעיתים אהבל ורונה אמרה דברים ממש יפים ומעניינים וגם לאו דווקא את הדברים שאיכשהו יוצא שהיא תמיד אומרת. חלק ממש מעניין היה כשהם דיברו על העטיפה של עיניים זרות ועל האיור, ואז רונה אמרה שזה מסמל איזה חסר כזה שאי אפשר לשים עליו את האצבע שבעצם מלווה את כל האלבום הזה.. או נגיד כמובן שהיה חלק שהם דיברו על הכתיבה באנגלית ואז רונה אמרה כזה "טוב רובכם פה מכירים את הסיפור הלעוס הזה.." והיא באמת לא סיפרה אותו.. והיא דיברה גם על התקליט החדש.. נראה לי היא קצת התעצבנה שהוא די שאל אותה בעקיפין אם הדמות באלבום זאת אבא שלה (שזאת נגיד שאלה של אהבל) אבל היא איכשהו די התחמקה מזה מצד אחד ומצד שני היא כן דיברה על זה שזה קשור למשפחה שלה ואיך שהיא מתמודדת עם העובדה שהאנשים האלה כבר מבוגרים ומה בעצם הם ישאירו אחריהם אחרי שהם לא יהיו כאן יותר.. היה באמת את הקטע עם הפעם האחרונה.. מה חיילים? אני כזה חושבת לעצמי אתה לא קולט שזה שיר על בחורה?! היא עצרה בצד הכביש.. !! ואחרי שהוא סיים את תיאורית המלחמה שלו אז רונה כזה מחייכת ואומרת "אין לי כל כך מה להוסיף על זה.. "וצוחקת.. חמסין ופייפר קאט היו טובים, וגם עיניים זרות, שהיה ביצוע טראנסי כזה קצת לא יודעת להסיבר הוא הרגיש ממש ארוך כזה ואולי פשוט ממש נכנסתי אליו הפעם.. גם בזכות זוהר P: אז זהו בערך.. תמצית של מה שהיה.. מקווה שמי שלא היה יצא לו להיות באיזשהו אירוע כזה שהוא גם שירים אבל גם דיבור אני אישית מאוד אהבתי את זה.. וזוהר חומד היה לי הכי כיף בעולם איתך! אני חייבות להיפגש שוב :)

מיץ פזי

New member
קבלו תמונות מהאירוע

(באדיבות חברה שלי שהפנתה אותי לאתר) הראשונות פחות טובות אבל תדפדפו אחר כך יש כמה מדהימות.. ולמתקשים שבינינו.. צריך ללחוץ על התמונה כדי להעביר הלאה.. אין חץ או משהו.. מה? אותי זה בלבל..

SheIIy

New member
חחחח וזו כבר תסרוקת אחרת..

יש הבדל עצום בין לאסוף את השיער ולהשאיר פוני בחוץ, לבין לאסוף את השיער לאחור.. לא יצא לה משו
מה היה כתוב בדפים שחילקו לכם..? המקום נראה נחמד, האיש ההוא נראה קצת ווירדו.. ולמה לא הבאתן לי מסטיק מהמכונה שם?

מיץ פזי

New member
הדפים היו

דמויי דף גמרא.. כשבאמצע היו תמונות, שתיים מעיניים זרות ועוד אחת שבעצם אפיינה את המקום, שזה היה ספרים יהודיים ותלמוד עם דיסק ליד זה- השילוב בין למוד מקורות יהודיים ומוסיקה.. ובצדדים היו כל מיני קטעים, בצד אחד היה מסורת ר"ק- מסורת רונה קינן... כשהיו כתובים כל מיני שירים שאלה שאת רובם היא שרה ועל חלקם הם דיברו.. ובצד היו קטעים אחרים, שירים קטעים מהתנ"ך ועוד כל מיני.. המקום באמת נחמד והבחור היה קצת ווירדו :) אבל המסטיקים לא נראו לי טעימים כל כך.. P:

מיץ פזי

New member
אני אנסה

אבל לא ממש הצלחתי להוריד את התמונות האלה למחשב מהאתר הזה

מיץ פזי

New member
תמונות בפייסבוק בקרוב

ביקשתי אישור מהצלמת אז זו ההזמדנות להגיד גם כן שכל הזכויות על התמונות שמורות ליעל מאירי, הצלמת ואין לעשות שום שימוש בתמונות מבלי אישור בכתב ממנה, באתר מופיע קישור לאימייל שלה. אני אכתוב זאת גם במייל, זה היה תנאי מן הסתם הגון לפרסום התמונות. וואי זאת הייתה אחת ההודעות הכי רשמיות שכתבתי.. צריך לשבור קצת- נכון תמונות 6-11 ממש יפות? במיוחד התמונה שהיא תפסה את רונה במבט למעלה כזה.. מקסים :)

מיץ פזי

New member
לאחר רחרוח נוסף באתר

של יעל מאירי, גיליתי עוד תמונות מהופעות ישנות של רונה, אמנם יש מעט אבל יש ביוני 06, בנובמבר 06 ובמרץ 05.. למי שאוהבת יש גם הרבה תמונות יחסית של נעם רותם.. קיצר תסתכלו :)

למעלה