.....עולם.....

.....עולם.....

העולם שלי ניראה קצת אחרת שונה נורא מעולמכם לעולם שלי אין דלת כניסה וגם לא דלת יציאה בשמי העולם שלי עננים שחורים השמים מעורפלים בעולם שלי מהלכות דמויות לא ברורות דמויות העבר שמזכירות לי כאב דמויות העבר שהטביעו בי את חותמם העולם שלי דומם כרגע איש אינו יכול לחדור אליו אני צועקת לשמים שיבואו לחלץ אותי משם כי אין לי דלתות ואין חלונות מדי פעם אני פותחת את מסכי הטלויזיה ומביטה בדמעת געגוע אל העולם שלכם אני מנסה למצוא דרך להגיע אליכם אך כבולה אני בעולם הדמעות ואחרי רודפות הדמויות וכל מה שרוצה ללחוש לכם הצילו אותי מעולם הזוועות שכבל אותי

yaeltal

New member
../images/Emo7.gif איןשםאין...

כמה הייתי רוצה עכשיו לתת לך את היד הזו.. לשחרר את הכבלים שמשאירים אותך שם, בעולם שלך.. אבל יודעת שזה לא כלכך פשוט.. זה לא ניתוץ ברזלים פתאומי ולא יד שמושכת באחת.. זו דרך שהיא לצערי לא עד כדי כך קצרה.. וגם לא קלה.. אבל למרות האורך, הזמן עובר בתוך הלילות המסוייטים, הגעגועים לעולם אחר והמאמץ העילאי הזה להחזיק- חשוב שתזכרי שאותו שחרור הוא בכ"ז אפשרי.. ואני קוראת את ההודעות שלך ומבינה שאת נאבקת בדרך אליו.. שלא וויתרת על ההגעה שלו.. וזה מה שחשוב. בתוך כלכך הרבה קשיים קשה לזכור שכל זה רק זמני.. וקשה גם למצוא בזה נחמה.. ב"יום אחד" הזה שיגיע.. אבל הוא יכול אולי לתת עוד קצת כוח להחזיק.. ולמרות שהיד שלי לא יכולה לשלוף אותך החוצה, לעולם "שלנו", אני רוצה לקוות שאולי היא בכ"ז יכולהל הגיע לתוך אותו עולם שלך.. ושאולי בתוך כל הסערות האלו שאת חווה, תוכלי להרגיש אותה, ולמצוא בה נחמה.. שלך, יעל..

תודה יעל יקרה

מילים שמחממות את הלב אולי היום הזה באמת יגיע אולי זה עניין של זמן תמיד אני מחפשת משהו להאחז בו הרי...אם לא אמצא משהו להאחז בו לא יהיה בי הכוח להמשיך את המלחמה הקשה הזאת הימיומית הדרך היא לא קצרה אבל יש איזה שבריר של אמונה שבסופו של דבר אמצא את השביל אליו אני צריכה לפנות ששם יהיה לי שקט עד לא מזמן חשבתי לעצמי אולי השביל הוא המוות אבל...לאט לאט למדתי שהמוות הוא לא שביל אלא בריחה בריחה מהדרך בתקופה האחרונה העולם שלי קודר אבל יש אנשים שמצליחים לחמם אותו מעט שיהיה לך שבת שלום איןשם

yaeltal

New member
שמחה לשמוע שיש

אנשים שמחממים מעט את עולמך היום.. ובעיקר שקיים שבריר האמונה הזה שמוביל אותך לדרך הנכונה..

subtitles

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

אוי יקירתי.. כמה העציבה אותי הודעתך.. אני יודעת שכרגע המצב נראה לך אבוד. נראה שהדרך לעולם החיצוני ארוכה ומייגעת.. ואולי אף בלתי אפשרית. אבל אני מבטיחה לך.. יקירה.. שאת יכולה לשוב ולראות את האור! תתאמצי.. תסתכלי רחוק.. הפתח נמצא שם. זה לא קל.. אלוהים כמה שזה קשה.. אבל זה אפשרי! אני לוקחת את קריאת העזרה שלך ודוחפת אותך לעבר היציאה.. את יכולה להשתחרר! אמונתך חשובה לנצחון.. בלעדיה באמת נהייה אבודים. אנחנו כאן בשבילך. תמיד. קחי את הידיים המושטות לפניך והתקדמי.. ותראי את האור.

סאב יקרה

נכון בלי אמונה נעלם לא הכח בלי כח מתייאשים אולי גם בתוך התחושת הבדידות והכאב והלבד יש קמצוץ אמונה כי אחרת לא הייתי פה שבת שלום איןשם

למעלה