עולמות אחרים....

aשרון

New member
עולמות אחרים....

איזה עוד עולמות יכולים להיות בסדרה שלנו ? אני מנסה לעשות רשימה מסודרת, אם שכחתי משהו או שיש לכם רעיונות נוספים שרשרו.....

העולם שלנו בסטוריברוק

עולם היער הקסום (שלגיה )

ארץ עוץ

ארץ הפלאות

neverland ארץ לעולם לא

הארץ התיכונה (שר הטבעות)

ליליפוט (מסעות גוליבר)

לוני טונס (יהייה נחמד אם יהיה להם עולם משלהם שייכנס לסדרה)

העולם של בת הים הקטנה

נארניה

עוד כמה דמויות למאגר הסדרה :
אלאדין, במבי, פינוקיו, דמבו, רובין הוד, פיטר פן, בן המלך והעני, החלילן מהמלין, דג הזהב, בגדי המלך החדשים, הברווזון המכוער, הנסיכה והעדשה, חייל הבדיל, מלכת השלג, אצבעונית, מוכרת הגפרורים הקטנה......

אין לי עולמות להוסיף, אתה רשמת כאלה

שאפילו לא הכרתי.
כל הכבוד על הזכרון

כמה מהדמיות שכתבת הייתי ממש רוצה לראות.
עניין החיות הוא בעייתי ליישם, לא?

אחת מהדמיות ברשימה קיימת, ומי שעונה בבקשה לשים לב, בלי פליטות פהשעדיין לא שודרו פה

ג'ימני היה בן אדם לפני הקסם/כישוף וואטאבר

דמבו, הברווזון, דאפי דאק
לא היו.

**ואם היית ציני, אז אני חוזרת בי מהתשובה

אלא אם,

הם יעשו עסקה עם רמפל והוא יהפוך אותם לאנשים או הפוך.. בנאדם שמן יעצבן את רמפל והוא יהפוך אותו לפיל! ואז

shirush3

New member
לגבי העולמות האחרים

יש אזכורים לארץ עוץ
בפרק הראשון כשאמה מנסה לצאת והיא נתקעת בשלט הספר נפתח עם תמונה של הקופים המעופפים
ובפרק של הכובען שרואים את כל הדלתות מסביב יש דלת ירוקה כזאת שאומרים שאולי היא ארץ עוץ

לדעתי

הארץ התיכונה זו מיתולגיה בפני עצמה, ולא קשורה לעולם האגדות. הז'אנר הוא פנטזיה ומותאם למבוגרים בלבד, בעוד כל השאר נכתבו כדי לשעשע ילדים. מצד שני, הכניסו בעונה השנייה דמות ממיתולוגית שהיא ספק קיימת, ספק אגדה ולגמרי חלק מההיסטוריה של העולם. זה כמו שיכנסו דמויות את המיתולוגיה היוונית, זה היה קצת יותר מידי.
לוני טונס זה רק סרטים מצויירים, בעוד לכל השאר יש איספור גרסאות ללא אנימציה, והרוב בכלל היו ספרים ואגדות לפני שדיסני לקחו על עצמם את הפרוייקט להפוך את כולם לסרטים מצויירים (ולעוות ולשנות את הסוף של רבות מהאגדות AKA בת הים הקטנה)
העולם של בתולת הים, לא ראיתי התייחסות בשום מקום לעולם מתחת למים, יכול להיות מאוד נחמד ומעניין אם הכותבים יקחו על עצמם את הפרוייקט.

להוסיף לרשימה - אלף לילה ולילה. סינבאד, עלי באבא ו40 השודדים.

הלוואי יביאו את הדמויות שציינת (מוכרת הגפרורים הקטנה זה הסיפור האהוב עלי ביותר, בכלל הנס כריסטיאן אנדרסון מנצח את האחים גרים לדעתי).
ובנתיים הם עושים מישמש מאגדות עולם, ונחמד לראות שיש דמויות מכל מיני תרבויות.

aשרון

New member
אהה, נזכרתי בדון קישוט וסנשו פנשה

השחקן ג'ון לית'גו שיחק את הדמות של דון קישוט בצורה מופתית במיני סדרה של הולמרק לפני 10 שנים, הייתי רוצה שהוא ישחק את הדמות גם ב once .

הלדין

New member
פתיל מעניין

בת הים הקטנה היא חלק מעולם האגדות. רג'ינה מבקשת מרמפליצקין עזרה עבורה בפרק על בל. הנסיכה והעדשה היא, בוודאות, מישהי מעולם האגדות שניתקל בה בהמשך. ובכנות, עדיף שיצמצמו את עצמם לעולם המעשיות. יש פה מספיק חומר בלי להסתעף לכיוונים שונים ומשונים. ממה שנראה לי, עולמות אפשריים אחרים הם עולמות חלופיים לעולמות שאנחנו מכירים, וכמובן, העולם שלנו בו הדמויות פוגשות את השחקנים שמשחקים אותם במציאות ("על טבעי" הלכו על זה בעונות המתקדמות יותר.)

במקרה של ליליפוט, לא אופתע אם זו הארץ שממנה הגיעו אבותיהם של הגמדים של שלגיה בעקבות מחלוקת על קצה הביצה.

למעלה