עולמות אלטרנטיביים

עולמות אלטרנטיביים

ב-REMEMBER NOTHING ראינו מה היה קורה אילו זינה מעולם לא היתה לוחמת. ב-ARMAGEDDON NOW ראינו מה היה קורה אילו הרקולס לא היה קיים בשביל להסיט את זינה מהדרך עליה צעדה. ב-WHEN FATES COLLIDE... מי שראה יודע איזה תנאי היה אמור לא להתקיים. מה לדעתכם היה קורה אילו ב-SINS OF THE PAST, זינה לא היתה פוגשת את גבריאל? איפה היא היתה עכשיו? (עכשיו = בזמן המקביל למהלך הסדרה, נגיד, עד הקפיצה בזמן).

canimal

New member
בטח ב armageddon now

אם הרקולס הביא את זינה לדרך הישר, גבריאל היא זו ששמרה אותה שם. ובואו נעזוב את זה שאף פעם לא הבנתי איך הם עשו את זה.. כנראה שהיה איזה קטע טלפתי שפספסתי בו הם מראים לזינה כמה נהדר לא להרוג אנשים אם היא יכולה להרוג גם את השופט והמושבעים.. אבל בקיצר, זינה היתה חוזרת להיות רעה.. ובטח היתה ממשיכה לרכוש סקילים כמו פעם, עם הרעים.

canimal

New member
אה והיא היתה מגדלת את סולן

לא הראו את זה בarmageddon now אבל לדעתי כשאתה רע ואוהב תבן שלך אתה נותן לו יבשת או 2..

ממני, משירי ומנטע!!! ../images/Emo58.gif ../images/Emo70.gif

חיה!

Dafi the Mighty

New member
אני לא חושבת שהיא הייתה מגדלת

את סולן. סולן היה בשבילה מעין תקווה, היא אמרה לו את זה בפרק GFC. אבל אני לא חושבת שהיא הייתה מגדלת אותו, אני בכלל לא חושבת שהיא הייתה פוגשת אותו שוב. אני חושבת, שאם גבריאל וזינה לא היו נפגשות זינה הייתה חוזרת להיות רעה. ראינו כבר בעונה הראשונה בפרק The Reckoning איך זינה הרעה התפרצה החוצה. גבריאל הייתה שם כדי להחזיר אותה לזינה הטובה, אבל מה היה קורה אם גבריאל לא הייתה שם? מה היה קורה אם גבריאל לא הייתה בפרק Ties that Bind? ארס ממזמן היה מצליח להסיט את זינה ולהחזיר אותה לצד הרע שלה. ומה היה קורה אם בThe Bitter Suite זינה הייתה מצליחה לזרוק את גבריאל מהצוק? גם אז אני משערת שזינה הייתה חוזרת להיות רעה.

מישהי17

New member
למה ללכת כל כך רחוק?

בואו נתרכז בפרק הראשון קודם כל! זינה חזרה הביתה כי היא חיפשה משהו שלפי דעתי היא באמת היתה צריכה כדי סוף סוף ללכת לצד "הטוב" היא היתה צריכה סליחה מאמא שלה! מה היה קורה אם סיירין לא היתה סולחת לזינה בכלל? אז אני חושבת שזינה באמת היתה מתפרצת! היא לא יכלה לבקש סליחה מלייסיוס כי הוא מת אז היא היתה צריכה את סיירין לבדיקה אחת אחרונה אם בכלל שווה לה לעזוב את "הרשע" אם יש לה מטרה בכלל, אם הולכים בחזרה אל אנצ´יינד הארט בהרקולס היא אמרה להרקולס שאין לה משהו שמניע אותה לעשות טוב, אני חושבת שהיא היתה צריכה הצדקה לההפך לטובה וזה התחיל עם הסליחה של סיירין! ובקשר לסולן אני בספק קלוש שהיא היתה מגדלת אותו בסוף זה לא היה בראש שלה באותם הימים היו לה כל כך הרבה בעיות משלה בלי להוסיף לה ילד!

Dafi the Mighty

New member
לדעתי...

גם אם סיירין הייתה סולחת לה וגם אם לא, אם זינה הייתה ממשיכה לטייל לבד כדי לעזור לאנשים, בסוף היא הייתה מוצאת את עצמה שוב בדרך הרעה. זה קרה מספיק פעמים (שזינה איבדה את הדרך) וגבריאל הייתה שם כדי להחזיר אותה. אבל אם גבריאל לא שם בשביל לאזן אותה... אז זה כבר סיפור אחר...

מישהי17

New member
we will never know!!

לצערנו! אבל עד עכשיו דווקא אהבתי את מה שעשו בפרקים של "מה היה קורה אם" זה היה גדול!

canimal

New member
גם אני חשבתי שהיא תשכח מסולן אבל

המון זמן עבר מאז שהיא ראתה אותו. ובזמן הזה היא נהפכה ל"רעה" והשלימה עם זה. נגיד. כדי להתרחק מסולן אתה צריך שמץ של טוב כי הוא תקוה. אז אפשר לחשוב שהיא תרצה להתרחק ממנו כי הוא סימל משהו שעבר.. אבל אם בחרת תצד האפל ועברת לשם בשלב כלשהו היא תרצה יורש, והיא תרצה אותו בצד שלה. כי היא תחשוב שזה הצד העדיף.

למעלה