"עומד על נייר"

perrinat

New member
"עומד על נייר"

הדיסק החדש של אביתר בנאי יצא היום

ben4ever

New member
ניחוש פרוע.....התו השמיני?

לא פייר...גם אני רוצה
למרות שאני דווקא הצלחתי לסחוט איזה דיסקאונט של 10 ש"ח,בתור "הקונה הראשון של הדיסק בכפ"ס"

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

כיף שיש התו השמיני. אנחנו צריכים לקנות במחירים גבוהיים. [סיווני מזל טוב על הפורום..באמת היה כדאי שמישהו יקח את היוזמה!!]. :)

A N I g M A

New member
יאיי../images/Emo99.gif

נמ הכיפה על הראש שלו מזכירה את זו שיש לעמיר בניון.

paper pieces

New member
וואלה?! ../images/Emo2.gif

גררר שקרנים הטאוור רקורדס האלה!
אמרו לי שזה יהיה ב25.3

perrinat

New member
תאריך היציאה הרשמי הוא 25/3

זה גם מה שהד ארצי מסרו. לכמה חנויות תקליטים הדיסק הגיע כבר היום

ben4ever

New member
זה פשוט טימטום מצדם של טאוור...

למשוך את זה עד ליום שישי,למרות שהם יודעים שיש ביקוש עצום לאלבום הזה. ואגיד עוד משהו-בדקתי אתמול בצליל, ומסתבר שהדיסק הגיע אליהם בכמויות כבר אתמול בוקר,אבל העותקים עדיין נשמרים בארגזים כי הם רוצים להתחיל את המכירה רק היום או מחר. לא מבין את דרך החשיבה הזאת...אבל מה אכפת לי,את הדיסק שלי כבר קניתי
ואגב,למי שתוהה,המחיר שנקבע ע"י הד ארצי לאלבום זה 69.90 ש"ח,יעני 70 ש"ח

perrinat

New member
דווקא בטאוור בעזריאלי

התחילו למכור אותו אתמול, ראיתי אותו על הסטנדים

ben4ever

New member
שיר טיול הוא אלבום מעולה

הסיבה שדווקא מלא התאכזבו ממנו,הוא בגלל שהייתה ציפייה שהאלבום הזה יהיה כמו האלבום הראשון,שירי פסנתר בסגנון "תתחנני אליי","יש לי סיכוי" ו"תיאטרון רוסי". מה שאביתר רצה לעשות ב"שיר טיול",בחוכמה רבה לדעתי,זה להראות שהוא מעדיף להוכיח את עצמו כמוסיקאי ולהגיע לכיוונים חדשים ומרתקים, מאשר לחזור על אותה מתכונת שוב ושוב,וזאת לדעתי הגדולה שבאלבום הזה. מהאזנה לאלבום החדש שלו,אני יכול לומר לך שמדובר באלבום נפלא ולעיתים אפילו קצת קשה לעיכול, אבל מי שמצפה לאלבום באותה מתכונת של האלבום הראשון,צפוי דיי להתאכזב...

אהלן

תראי זה לא שמדובר על מתכונת פושטית של זמר צעיר שצריך להתבגר ולהשתחלל ...הריי מדובר כאן על יצירות גאוניות שלו וכשיש לו את הכישרון לכתוב יצירות כל כך מורכבות ושוב- גאוניות,ללכת ולחפש כיוונים וגיוונים מוזיקליים שונים זאת התחכמות,וזאת התגרות במה שיש לו להציע,הוא הוכיח את עצמו הריי כבר=] אבל זה בינו לבין עצמו,אני כמעריצה לא יכולה לנתב לו את דרכיי החשיבה והיצירה על פי מה שאני אהבתי לקבל ממנו בעבר...בכיף ובדוגרי אני אוליי סתם מזיינת את השכל כי לא שמעתי בכלל את הדיסק הראשון ואין לי מושג איזה שירים יש בו ועל מה הם נכתבו וממה הם הושפעו,אז כשאני אשמע אותו אני אמשיך את מה שכתבתי למעלה בלי דיעות קדומות אלא אחריי שמיעה=]

זוהרים

New member
אוי.. זה נכון..

בגלל זה כ"כ התאכזבתי ממנו (שיר טיול) כי כ"כ ציפיתי להמשך של הדיסק הראשון הכל כך מושלם.. וכל הטראנסים האלה, הקולות המוזרים, הלחנים הלא ברורים וכל מה שהולך בדיסק הזה די איכזבו אותי, בגלל זה החרמתי ת'דיסק תקופה מסויימת.. (כמה בוגר.. חח)
ולפני יומיים, החלטתי לעשות עליו סיבוב שני, בלי ציפיות, ובלי לחכות לאיזה "ישלי סיכוי" חזק שיהיה שם.. בנתיים, התאהבתי בבראשית. שיר מעולה..
נ.ב. אני חדשה פה. :)

למעלה