עומואים, סוציולוגיה ושאר חיות אחרות

עומואים, סוציולוגיה ושאר חיות אחרות

טוב אני לומד סוציולוגיה.. ולא זה לא הכי מעניין אותי פשוט בבית ספר של 3500 תלמידים קשה להתאים מערכת לכולם ואני נפלתי עם זה:\ המורה לסוציו´ שלי מרבה להדגים את התיאוריות וכו.. על הומואים כאילו גם בפסיכולוגיה זה פשוט מפחיד. כאילו הכיתה שלי היא דיי גיי פרנדלי כאילו בכול עשרות הפעמים שדיברה על הומואים לא שמעתי תגובה שלילית. אפילו בפעם ההיא שדיברנו על תא משפחתי חד מיני הרוב היו בעד ולא לציטוט אפילו ראו את זה כדבר לגיטימי! לא לציטוט שובה שיש חלק נכבד מהכיתה בעל נטיות מיניות (בנסתר ובגלוי) ואתם יודעים? אני מרגיייש ממש טוב בשיעורים האלו! כאילו ואו סוף סוף לא מתעלמים מהנושא.. אנחנו מתעסקים בו כמו בכול הנושאים וזה כייייף שלא יאומן. ואיך אפשר לדבר בחופשיות בלי שיקראו לך מתרומם(כבר קרה לי),נושך כריות(גם) והשיא.. משלשל קוטג´\מלבין קיבות(שיעור היסטוריה
). אני לא יודע אם למורה הזאת יש חיבה מיוחד להומואים אבל שבוע הבא אנחנו הולכים לעבור סדנה בנושא. כאילו אני עדיין דיי המום.. במבחנה הזאת שקוראים לה הבית ספר שלי שגדלים בה בעיקר חיידקוני ערסים\פרחות\פריקי-ערס וכו.. יש כיתה קווירית! אז אם אתם מגיעים לבית ספר עמל 1 נהריה ע"ש יצחק רבין תכנסו מהשער הראשי תצעדו במהלך השדרה(כן יש לנו כזאת בבית ספר!!) עד לבנין השני שם אנחנו לומדים. |גאוהוה|

resputin

New member
3500? אווץ´.

דבר שני, פסיכו-סוציו זה שילוב נהדר, אם המורות בבית הספר שלי לא היו כסילות, הייתי לוקח את זה גם. אל תעלב מאנשים. הם צוחקים אך ורק בשביל להסתיר את הבורות שלהם, אתה לא צריך לתת את הכבוד לזוטרות שלהם, ובכך להעלב. ובכלל ,שאני שמח שאתה נהנה בשיעורים, כעושים משהו שנהנים ממנו, מצליחים בו הרבה יותר בקלות.

אהה בערך../images/Emo4.gif

יש לנו כביש בבית ספר. תריסר בנינים של שלוש קומות כול אחד,אשכול פיס,איצדיון כדורגל,היכל תרבות,מגרש כדורגל מקורה+מסלולי ריצה ומגרשי ספורט פה ושם. אבל מה אין
הומואים

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאו סתם פאג האגית...

ואצלי בבית ספר של רק 400 איש, חטיבה ותיכון ביחד בט אפקרוס... חח
אני גם התחלתי השנה, מד"ח(סוציו-פסיכו´) זה מקצוע נורא נחמד..
(היום בזמן סוציו´ ירד מבול , והכל היה על החלונות איזה יופייייי ( תומת המורה הכלבה לספרות!) חח
כן אני לא הייתי כל כך מתפלאת אם הייתי מוצאת כיתה של קווירים בבית ספר של 3,500 תלמידים, כי למרות שנאה כאילו בבתי ספר גדולים יש רק פרחות וערסים, זה לא ככה, שלך,

LeeCooper69

New member
תחשבו רג!!! איזה שוק זה!!!!

אם 10% מהאוכלוסיה הם הומואים או דומיניים (בנים בלבד... סורי בנות...) אז בבי"ס של 600 תלמידים יש 60 הומואים! אם אתם חושבים שזה שוק אז בבי"ס של 3500 תלמידים יש 350!!!! זה יוצא 10 כיתות של קווירים (בממוצע 35 תלמידים בכיתה)!!!!!!

resputin

New member
זה סטטיסטי, לא קבוע.

הסטטיסטיקה היא כזאת- אבל.. א´. היא לא נקבעה בהקשר למדינת ישראל ותושבה, כמות התושבים ופיזור האוכלוסיה. ב´. זה לא דבר קבוע- אצלי יכול להיות אחד ולך עשרים ברמת העקרון זה עשירית מהאוכ´. אל תצפה למצוא כ-60 הומואים או דו מיניים בכל תיכון\חטיבה\יסודי- כי זה לא בהכרח קיים, יותר נכון, זה בהכרח לא קיים.

TwelveEyes

New member
ובכלל...

סטטיסטיקה אינה מדע מדוייק. המספרים האמיתיים הם תמיד או מעל, או מתחת לממוצע. 10% מתייחס לכאלה שבשלב מסויים בחייהם עשויים להתלבט בקשר לנטיות המיניות שלהם. זה לא אומר בהכרח שהם יצאו מהארון. ואגב, הסטטיסטיקה הזו אינה כוללת ארוניסטים. ככה שהיא רחוקה מלהיות מדוייקת... ואפילו אם במקרה והיא כן - יש הרבה שמחליטים להישאר בארון מכל מיני סיבות... ככה שבפועל, מספר ההומואים\לסביות\בי הוא הרבה יותר קטן ממה שנראה לך.

מהפה שלך לאלוהים שלא קיים ../images/Emo39.gif

חח לפי מה שאני יודע אני הוומו המוצהר היחידי בשכבה... מתוך 15 כיתות.. ובשאר הבית ספר ניתן לספור את התלמידים שיצאו או שיש ספקות\שמועות על כף יד אחת. לעומת זאת בבתי הספר הקיבוציים שבסביבה יש הרבבבה יותר הומואים מחוץ לארון.. למרות שהם ממש קטנים(200 תלמידים)

למעלה