עומס בעבודה

עומס בעבודה ../images/Emo63.gif

האם אתם עמוסים בעבודה עד חוסר זמן או שיש לכם מדי פעם זמן להירגע
האם אתם נוהגים לנקות את השולחן מדי יום מהניירת ומשאירים את השולחן ריק ונקי בסוף היום
האם אתם מסיימים את כל העבודה מדי יום או שאתם משאירים עבודה גם למחרת היום
אם אתם עמוסים מאוד בעבודה, האם יש מצב שחבריכם לעבודה יעזרו לכם בדברים הדחופים כדי שתוכלו להתפנות לעוד דברים ולהספיק כמה שיותר
האם קרה שהבוס שלכם, כשהייתם עמוסים בעבודה, עזר לכם או שביקש מעובד אחר לעזור לכם או גייס עובד נוסף תחתיכם
האם קרה שבאתם ביום שישי לעבודה (למרות שאתם לא עובדים ביום זה), על מנת לסיים מטלות שלא הספקתם עקב עומס בעבודה
שבת שלום

../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

סוף שבוע ניפלא לכולם
האם אתם עמוסים בעבודה עד חוסר זמן או שיש לכם מדי פעם זמן להירגע
כן
האם אתם נוהגים לנקות את השולחן מדי יום מהניירת ומשאירים את השולחן ריק ונקי בסוף היום
כן
|*| האם אתם מסיימים את כל העבודה מדי יום או שאתם משאירים עבודה גם למחרת היום
את הרוב אני מסיימת, אלא אם כן אני תלויה באנשים אחרים שצריכים להעביר לי דברים או שהפרוייקט הוא של מספר ימים.
אם אתם עמוסים מאוד בעבודה, האם יש מצב שחבריכם לעבודה יעזרו לכם בדברים הדחופים כדי שתוכלו להתפנות לעוד דברים ולהספיק כמה שיותר
לא.
האם קרה שהבוס שלכם, כשהייתם עמוסים בעבודה, עזר לכם או שביקש מעובד אחר לעזור לכם או גייס עובד נוסף תחתיכם
לעיתים רחוקות.
האם קרה שבאתם ביום שישי לעבודה (למרות שאתם לא עובדים ביום זה), על מנת לסיים מטלות שלא הספקתם עקב עומס בעבודה
יותר מדי פעמים.

עומס בעבודה

תמיד עבדתי תחת לחץ ועומס לא נורמליים. השתדלתי להשאיר שולחן פחות או יותר נקי או לארגן קבוצת נושאים כך שאוכל לסיים את מה שנשאר לי למחרת השכם בבוקר. הרבה מאוד פעמים נשארתי עד לשעות הלילה המאוחרות ולישיבוח שנמשכו עד חצות. תמיד ידעתי שכל מה שאשאיר למחר לא ייעשה לבד ולכן העדפתי להישאר ולסיים דברים ובפרט שחלק גדול מעבודתי נעשה בנסיעות רחוקות מחוץ למשרד ולמפעל.למחרת כבר היו צצות אלף בעיות אחרות שהיה צורך לפתור. כשהייתי חוזרת מנסיעות עבודה לחו'ל והייתי רואה מה שמחכה לי - זה ממש מלחיץ!!!! העדפתי שחברים או כל עוזרים אחרים שהמנהל היה מוכן למנות, לא יעזרו לי כי מנסיון, זה היה יוצר לי בלגן בסדרי העבודה שלי. מה שהכי חשוב זה ארגון נכון של העבודה וקביעת סדרי עדיפויות. לא לקפוץ מנושא לנושא.

../images/Emo122.gif

האם אתם עמוסים בעבודה עד חוסר זמן או שיש לכם מדי פעם זמן להירגע? - תמיד יש עבודה, או שהיא בנחת, או שהיא בלחץ. אין מצב של ריק מוחלט. האם אתם נוהגים לנקות את השולחן מדי יום מהניירת ומשאירים את השולחן ריק ונקי בסוף היום? תמיד וקבוע. זה חלק מסגירת היום. האם אתם מסיימים את כל העבודה מדי יום או שאתם משאירים עבודה גם למחרת היום? תלוי בלחץ העבודה. אם אתם עמוסים מאוד בעבודה, האם יש מצב שחבריכם לעבודה יעזרו לכם בדברים הדחופים כדי שתוכלו להתפנות לעוד דברים ולהספיק כמה שיותר? כן. האם קרה שהבוס שלכם, כשהייתם עמוסים בעבודה, עזר לכם או שביקש מעובד אחר לעזור לכם או גייס עובד נוסף תחתיכם? פעם אחת. האם קרה שבאתם ביום שישי לעבודה (למרות שאתם לא עובדים ביום זה), על מנת לסיים מטלות שלא הספקתם עקב עומס בעבודה? אני כן עובד ביום שישי קבוע. (הרגע חזרתי מהעבודה).

../images/Emo41.gifכמעט תמיד עמוסה, אבל לוקחת פסק

זמן מפעם לפעם אחרת... השלחן נשאר נקי מדי ערב אבל עבודה תמיד מחכה גם למחר. כן, אנחנו עוזרים אחד לשני במידת האפשר. לבוס לא כל כך אכפת מי יעשה העיקר שהעבודה תעשה. אבל היא בהחלט יודעת מי עשה מה! וביום ששי אני עובדת. קבוע. שבת שלום

תשובות

1. האם אתם עמוסים בעבודה עד חוסר זמן או שיש לכם מדי פעם זמן להירגע
אני עוד לא הגעתי לסטטוס בו אהיה עמוס בעבודה ואדלג בנונשלנטיות מישיבה לישיבה. כשלחוץ, אני משתדל לרדת למטה מהבניין שבו אני עובד, לחצות את הפיאצה, וללגום כוסית אספרסו. 2. אם אתם נוהגים לנקות את השולחן מדי יום מהניירת ומשאירים את השולחן ריק ונקי בסוף היום
אני לא מנקה את שלי מהניירת, אבל אחת לכמה זמן לוקח את הניירות שהצטברו, ואינני זקוק להם עוד לגריסה. 3. האם אתם מסיימים את כל העבודה מדי יום או שאתם משאירים עבודה גם למחרת היום
אני משתדל לסיים את העבודה מדי יום ביומו, אך לא במחיר של שעות נוספות אם יש לי תכניות אחרות. 4. אם אתם עמוסים מאוד בעבודה, האם יש מצב שחבריכם לעבודה יעזרו לכם בדברים הדחופים כדי שתוכלו להתפנות לעוד דברים ולהספיק כמה שיותר
בעבודת צוות אצלנו לא מקובל להשאיר עובד לשבור את הראש לבד. 5. האם קרה שהבוס שלכם, כשהייתם עמוסים בעבודה, עזר לכם או שביקש מעובד אחר לעזור לכם או גייס עובד נוסף תחתיכם
כן. 6. האם קרה שבאתם ביום שישי לעבודה (למרות שאתם לא עובדים ביום זה), על מנת לסיים מטלות שלא הספקתם עקב עומס בעבודה
אני מגיע לעבודה ביום ששי רק אם מצליחים להשיג אותי בטלפון, ולהודיע לי כי עלי לבוא ביום ששי. שבת שלום גם לך.

למעלה