עומס פיזי ורגשי ורגישות יתר.

NitsNats©

New member
עומס פיזי ורגשי ורגישות יתר.

יותר מדי זמן של לבד. יותר מדי חוויות בזמן האחרון. אני בוכה כל הזמן בימים האחרונים. אני לוקחת ללב יותר מדי. יש לי מבחן ביום שני, משהו בשבת בערב, מחר בערב שניים, שאני צריכה להחליט ביניהם, אבל אני לא רואה שיש לי ברירה. קשה לי להגיד לא. היום בערב אני לא אסע בסוף לבגרות בתאטרון של ידיד טוב שלי, כי אי אפשר, כי פתאום אחי רוצה לבוא הביתה, אז הכל לפי התכניות שלו. ואני גם לא אלך להופעה של היהודים, שבאמת הייתי מאושרת להיות בה. להשתחרר. כמו אתמול, במסיבה, שבסוף הייתה טובה, אחרי שגם אתמול בכיתי כל היום. אני סובלת מרגשי נחיתות. כאילו כל העולם מזלזל בי. כל פעם שמישהו מעיר משהו קטן זה יכול לשבור אותי. כל פעם שמישהו צוחק אני מרגישה את הצורך להסתכל לצדדים לראות אם צוחקים עליי. כל בדיחה צינית קטנה על חשבוני, שבמצב רגיל הייתה מצחיקה גם אותי, יכולה לגרום לי לבכות. אני מרגישה לא מוערכת. ושלא נותנים לי מקום להתבטא, גם כשאני רוצה לתרום ולעזור. אני רוצה להיות חולה בבית. לישון שבוע. בלי לחץ. בלי עצבים. בלי עומס.

NitsNats©

New member
ובנוסף לכל, אין לי עם מי לדבר

רק ההורים לאחרונה היו והקשיבו לי. עם חברים זה קשה. אני לא מצליחה לא להפגע מכל מילה שלא נראית לי. מכל מילה ביקורתית.

De-Panther

New member
../images/Emo24.gifאולי הגיע...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הזמן שנדבר יותר?? כמו פעם?? אני ממש מתגעגע

noosh

New member
אני חושבת

שזה עניין של תקופה. בעיקר כי אני מכירה את זה ממש טוב ועברתי כאלה הרבה. מעין הרגשה כזאת... שאת לכודה בתוך עצמך, שמקיפים אותך אנשים שאת אוהבת אבל את מרגישה שאת רק נפגעת מהם, ואת אפילו לא מבינה למה, ואת מנסה להסביר לעצמך שאין סיבה אב לזה בכל זאת קורה. ואת רוצה שקט אבל שקט מרתיע אותך, ואת מוצאת את עצמך בוכה וזה מפחיד אותך כי אין שום סיבה בעולם שתבכי, ואת רוצה לישון אבל יש בך מן חוסר מנוחה כזה, תזזיתיות מציקה של מתח. אני ממליצה על אסקפיזם. אני לא יודעת מה האסקפיזם שלך, אבל אני, למשל, בורחת לתוך קולנוע. או אפילו סתם סרטים בבית. ולתוך ספרים. לתוך משהו שאינ יכולה לשקוע בו שעות בלי להיות קשורה לעולם. או אפילו לשינה עמוקה, אם אלו תקופות שאני יכולה להרדם, ואז אני מוצאת את עצמי מבלה סופ"שים שלמים במיטה וכל מה שאני רוצה זה להעלם לתוך הפוך ולא לצאת משם. העניין הוא, שאת צריכה לקחת את זה במידה. כולנו זקוקים למידות של אסקפיזם בחיינו, אבל צריך לשים לב ממה בדיוק אנחנו בורחים ושאנחנו גם חוזרים חזרה בסוף. אסור לנו לשקוע יותר מדי בשינה או בעולמות אחרים, באיזשהו מקום אנחנו גם צריכים להתמודד עם הסביבה שלנו, ועם עצמנו. אני באמת חושבת שזו תקופה, תנסי לנשום עמוק בכל פעם ולכתוב החוצה את הרגשות שלך, לצייר אותם או לא יודעת מה. אבל אל תתני לתקופה הזאת להמשך הרבה, שימי לב אם יש השתפרות. אולי עכשיו, כשההורים בבית והשגרה תחזור, את תתייצבי ותצאי מזה. בכל מקרה, אני פה אם את רוצה לדבר או משהו

כ"כ מזדהה...

באמת, עם כל מילה. וטוב שלא הלכת להופעה, אני לא הייתי אז לא היה שווה
ואני מצטערת שאני לא מגיבה פה איזה תגובת עזרה או תמיכה, אני פשוט באותו מצב, ומניחה שאם הייתי יודעת מה לעשות, הייתי עושה את זה בעצמי..

הדבר הכי חשוב

מכל מה שכתבת הוא ההכרה שלך שמדובר במצב רגיש שלך. שאת מודעת לזה שהעולם נחווה עויין או מזלזל כי את רגישה ולא כי באמת הוא עויין ומזלזל. מה צריך לקרות במציאות כדי שתרגישי מוערכת? על פי אילו סימנים תדעי שיש לך מספיק מקום להתבטא? האם באמת תוכלי להשתחרר מהלחץ אם תהיי שבוע בבית? כי אם כן, אולי באמת זה זמן טוב למנוחה.

../images/Emo201.gif ענקי

מתוקה, זאת תקופה קשה שיבוא זמנה לעבור, ויבואו תקופות יפות יותר. למה את לא יכולה ללכת להופעה של היהודים?מה מונע בעדך?

למעלה