איני מפרסם את המצלמה אך לעצם העיניין זו מצלמה שנתבלה אליי לבחינה והופתעתי לראות כי יכולותיה לאור העובדה שהינה מצלמה דיגיטלית ריפלקסית בהחלט מספקים את הסחורה הן בצד מהירות הסגר הנאה וכמובן הצמצמים הרגילים של עדשות ניקור ללא ספק מצלמה שיש לתת לה תשומת לב.... מבחינת ישומייה הדיגיטליים היא מסוגלת ליצר קובץ במשקל של כ-18 מגה בייט אשר לכל הדעות קובץ מכובד מאדדדד
א. הצילום מצולם בתאורה לא טובה בכלל ב. אין עומק שדה - ויותר מכך הכל באאוט אופ פוקוס מה שגורם לי להסתכל על על התמונה שניה ולא יותר ג.המצלמה על הפנים אהה? כמו שנאמר הריצפה עקומה ולא רגלי הרקדנית... ותחשבו על זה
די רעה. תמונה נורא מבלבלת, נראה שאתה רוצה שנתמקד באמצע בגלל שזה הדבר היחיד שבפוקוס, אבל החלק התחתון של התמונה יותר "כבד" (הניגוד החריף בין האור לצל) וזה מושך יותר את העין. זה יוצר קצת "בלאגן".
שמחתי לקבל תגובתך אם כי לעניות דעתי גישה שכזו לא תוביל אותך להרבה בחיים אך אם כן שיבושם לך על כל פנים כפי שהבהרתי כל איש וטעמו וצילום במיוחד דבר מאד סוביקטיבי פלוני יכול למצוא תמונה מסויימת כמדהימה ואלמוני יכול למצוא את אותה תמונה כלא מענינת ואף כמכוערת אך להדגיש שוב זו שאלה של טעם הייתי מצפה להתיחסות קצת יותר רצינית לא לגבי טעם אלא לגבי טכניקה ואומר מה בעצם נעשה בתמונה זו יש לזכור כי מדובר במצלמה דיגיטלית שבה בעזרת השליטה בצמצם נתקבל משחק בעומק השדה בעזרת עצמית של חמישים מ"מ ממרחק קרוב מאד יחסית לענין התאורה במסגרת המגבלות בהם ניסיתי את המצלמה לעניות דעתי היא לא מאד גרועה ואף מפתיעה אם כי בהחלט לא מושלמת אציין אף שגם נושא התאורה נתון להעדפות מוחלטות של הצלם ומשחק בו באור מהווה כלי צילום חשוב לא פחות מהצילום עצמו על נתוניו אם לגבי אור וצל המשחק והשימוש בו קונטרס מהות ותפקידיו של השחור והלבן וניתן עוד להוסיף רבות בנושא המהווה עולם ומלואו... על כל פנים הייתי מצפה ליחס קצת קצת יותר רציני תודה
מדובר במצלמת רפלקס דיגיטלית המיוצרת ע"י חברת פוג´י והבנויה על גוף של ניקון F60והיא ממש ממש לא רעה נהפוך הוא הנכון ואגב אם לא הבנת מטרת הצילום היא עומק שדה ק ט ן ואני שמח לשמוע ממך שמטרה זו אכן התממשה ושוב תודה אם תרצי פרטים נוספים אשמח לספק לך אותם...
P - פרוגרם, יענו אוטומט A - כיוון צמצם והמצלמה מכוונת מהירות תריס (Aperture) S - כיוון מהירות, והמצלמה מכוונת צמצם (Speed) M - ידני לחלוטין (Manual), והמצלמה רק מודדת אור ומודיעה אם הבחירה הידנית נכונה או לא.