עומרי אני מחכה לסיקור על חיי הלילה בכפר סבא
ע עומרי האוזר New member 8/10/02 #2 זה יקח זמן, אני צריך לראיין מקצוען. בעניין הזה, אמנם אני יוצא לבלות, אך אני לא מקצוען, ואני אצטרך לראיין מישהו בנושא, מקווה שלקראת סוף השבוע זה יהיה, ערב טוב, עומרי
זה יקח זמן, אני צריך לראיין מקצוען. בעניין הזה, אמנם אני יוצא לבלות, אך אני לא מקצוען, ואני אצטרך לראיין מישהו בנושא, מקווה שלקראת סוף השבוע זה יהיה, ערב טוב, עומרי
ש ש י ר נ ו ש 15 New member 9/10/02 #3 חיי לילה יש רק בתל אביב....../images/Emo70.gif בכפר סבא משעמם!!
ע עומרי האוזר New member 10/10/02 #4 תראי, בכל עיר יש חיי לילה בתל אביב אסכים איתך שהם מפותחים מאוד, כי היא עיר "הבירה" של ישראל, כמו כן, גם באילת זה ככה, אבל גם בכפר סבא, יש חיי לילה, נכון, הם יותר "רגועים" מתל אביב, אבל לא חסר פה מה לעשות!! לילה טוב, עומרי
תראי, בכל עיר יש חיי לילה בתל אביב אסכים איתך שהם מפותחים מאוד, כי היא עיר "הבירה" של ישראל, כמו כן, גם באילת זה ככה, אבל גם בכפר סבא, יש חיי לילה, נכון, הם יותר "רגועים" מתל אביב, אבל לא חסר פה מה לעשות!! לילה טוב, עומרי
ש ש י ר נ ו ש 15 New member 10/10/02 #5 מאוד חסר פה מה לעשות.... חוץ מלהסתובב בקניון או בבית ספיר או ללכת למסיבות פרטיות, אין פה כלום... ואם יש אז.... תרשום...
מאוד חסר פה מה לעשות.... חוץ מלהסתובב בקניון או בבית ספיר או ללכת למסיבות פרטיות, אין פה כלום... ואם יש אז.... תרשום...
ע עומרי האוזר New member 10/10/02 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo98.gif../images/Emo66.gif../images/Emo151.gif
G GREENSsss New member 11/10/02 #10 כן רק שהזנזי התמלא לו במלא תיכוניסטים... למעל 18, יש את הביליארד החדש
C charmingirl New member 11/10/02 #12 אבל איזור התעשיה עם כל הכבוד די רחוק. ודי מפחיד שם.. והכל צפוף שם. והמועדון היחיד שאני יודעת עליו זה רוטב סלסה- מה שלא רע- סלסה תמיד תתקבל בשמחה.. אבל.. חוץ מזה, יש עוד?
אבל איזור התעשיה עם כל הכבוד די רחוק. ודי מפחיד שם.. והכל צפוף שם. והמועדון היחיד שאני יודעת עליו זה רוטב סלסה- מה שלא רע- סלסה תמיד תתקבל בשמחה.. אבל.. חוץ מזה, יש עוד?