עומרי, הפחדת היום את כל סאקר!!
8-

omrinem

New member
אז שילמדו אם מי יש להם עסק נמאס

לי מכל הסקייטרים המזדיינים אלה חושבים שסאקר זה של אבא שלהם

valcom

New member
עומרי מה כבר הספקת לעשות בסאקר

ביום אחד שאני לא נמצא?

dombass

New member
עומרי, אני אוהב אותך!

ישר כוח, חזק ואמץ, כל הכבוד, אני גאה בך...וכו' וכו' וכו'

valcom

New member
לסקייטר?

שמעתי זרקת ריילים והיה מכות ביין אור שמש לדור הסקייטר לא?

יופי

עומרי עשה את שלו כל הסקטרים היו בדממה שהוא אמר מה הוא חשב על המקום ואיך צריך להתייחס אלינו ( רוכבי ביאםאקס) בגן סאקר שהוא גן סקייט פארק ציבורי חופשי וכל מי שרוצה להיכנס אליו מוזמן אבל רק עם הוא לא גורם לצרות.. כל ביאםאקסר בפורום הזה מוזמן לבוא להראות לסקטרים המטומטמים שיש רמה של בי אם אקס בארץ לפי מה שהם חושבים רק אערסים נוסעים על בי אםאקס אז יאללה בואו בהמוניכם

gilbmx

New member
שריף| אל תכנסו לסכסוכים מיותרים

זה נכון שסקייטרים צריכים להבין שאנחנו חולקים אתם את הספוטים. גם אנחנו צריכים להבין את זה. אם אפשר תנסו לשתף פעולה ולהתחלק. אם לא ...|פט|

valcom

New member
מסכים אתך יובל

דרך אגב אחרי השיפוץ ישימו שם שלט שאסור להכנס עם אופניים לפארק וגילי אמר שמי שמוריד את השלט יקבל את המכות של החיים שלך והוא לא צוחק

זין

אנחנו ניכנס מיצידי רק רוכבי הביאםאקס בכל העולם מותר כימעט להיכנס לפארקים של סקט פיתאום בפארק ציבורי אסור?? חרא שלא יכנסו אחרים עם אופנים הרים ואופני פריירייד וכל הבא בראש אנחנו ניכנס זובי על גילי והחברה שלו

valcom

New member
יאללה כל הבייקרים בואו לירושלים

אחרי השיפוץ בסאקר וסעו שם

BenBmx

New member
חשבתי שגילי בעדנו?

הוא לא "ספונסר" של ג'יימס בצורה מסויימת?

valcom

New member
השיפוץ

שמים בגן סאקר רצפה חדשה כמו בתחנת דלק ובונים של קרבים

בן

גילי "ספינסר" אפילו את זה אנלא יכול להגיד את גיימס רק כדי להראות שיש לו טים... שתבין גילי "סקייט " שופ וגילי לא רוצה בכלל שניסע בפארק וכל הזמן אני שומע ממנו : תעלו לספיןן תעלו לספיין דיי נימאס הספיין נימאס מגילי נימאס מסקטרים לא מתחשבים! גילי מאוד לא בעדנו לאלה שלו הבינו: ספיין - זאת הקומה השניה של הסקט פארק בירושלים יש שם ספין מאפן קוואטר לאורך קוואטר מגעילה מאוד וזהו כללית..

למעלה