../images/Emo152.gif../images/Emo197.gif../images/Emo41.gif
מקום 12+11- נאימה וקיילן. תאמת התמונה של קיילן הרבה יותר זיעזעה אותי אבל נאימה יותר מכוערת טיבעית אז זה באותה מידה. פשוט
. 2 התמונות בין הגרועות בהיסטוריה. בבבבבבבבבבבעעע. לא פלא שזה הגמר הכי גרוע אי פעם. זה היה אמור להיות בריטני נגד קינייה!! מקום 10- קיניה- יחסית לתמונה המדהימה של הפיל זה ממש גרוע
מקום9- ברי- אכזבה. היא לא מצטלמת כל כך רע בדרך כלל... מקום 8- ג'ואני- גם אכזבה. פשוט תמונה שמדגישה את כל הפאקים שלה ולא אהבתי בה שום דבר. ואין לה פנים כאלה מכוערות אז זה גם סוג של אכזבה. מקום 7-יהיה- זה היה בסדר גמור... מקום 6-אמנדה- כששידרו בטלויזיה נדהמתי. כשראיתי את התמונה במחשב עוד פעם לא הבנתי ממה
מקום5- ג'ייד תמונה הורסת ומפתיעה לטובה. מקום 4- אווה התמונה היחידה שלה בתוכנית שאהבתי! יחסית לזה שאני ממש לא אוהב תפנים שלה התמונה מקרינה אור...!! מקום 3- ניק תמונה יפה. לא השיא שלה כי היא נראית טיפה מבוגרת. אבל זה ניק...
מקום 2-דניאל- מה יש להגידדדד??? אלוהית. העור השפתיים העיניים הכל.......... אבל.... איכשהו יותר אהבתי בטיפה ממש קוואר אחר.. של מישהי שהיא ממש טיפה פחות אלוהית אבל הקאבר שלה
והזוכההההההההההה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...................... נננננננננננ יייייייייייייייייייייייי קקקקקק וווווווווווווווו לללללללללללללללללליייייייייייייייייייייייייי
אחת התמונות היפות שראיתי בתחרות ובכלל.. החיוך שלה זה דבר א-ל-ו-ה-י. אין לי מילים.... לא אנושית. ולא סתם זה השומר מסך שלי בפלאפון ובמחשב.