עומרי מדרג: הקאווירגירלים של כל הזמנים

עומרי מדרג: הקאווירגירלים של כל הזמנים../images/Emo192.gif

פינה חדשה: הדירוג הרישמי שלי של כל תמונות הקואארגירלים למינהם.... אתם יכולים להגיב ולדרג בעצמכם. האלוהיתתתתתתתתתתתתתתתתתת----->>> איזה טופ מודל לא אנושית @#$%

../images/Emo152.gif../images/Emo197.gif../images/Emo41.gif

מקום 12+11- נאימה וקיילן. תאמת התמונה של קיילן הרבה יותר זיעזעה אותי אבל נאימה יותר מכוערת טיבעית אז זה באותה מידה. פשוט
. 2 התמונות בין הגרועות בהיסטוריה. בבבבבבבבבבבעעע. לא פלא שזה הגמר הכי גרוע אי פעם. זה היה אמור להיות בריטני נגד קינייה!! מקום 10- קיניה- יחסית לתמונה המדהימה של הפיל זה ממש גרוע :( מקום9- ברי- אכזבה. היא לא מצטלמת כל כך רע בדרך כלל... מקום 8- ג'ואני- גם אכזבה. פשוט תמונה שמדגישה את כל הפאקים שלה ולא אהבתי בה שום דבר. ואין לה פנים כאלה מכוערות אז זה גם סוג של אכזבה. מקום 7-יהיה- זה היה בסדר גמור... מקום 6-אמנדה- כששידרו בטלויזיה נדהמתי. כשראיתי את התמונה במחשב עוד פעם לא הבנתי ממה
מקום5- ג'ייד תמונה הורסת ומפתיעה לטובה. מקום 4- אווה התמונה היחידה שלה בתוכנית שאהבתי! יחסית לזה שאני ממש לא אוהב תפנים שלה התמונה מקרינה אור...!! מקום 3- ניק תמונה יפה. לא השיא שלה כי היא נראית טיפה מבוגרת. אבל זה ניק...
מקום 2-דניאל- מה יש להגידדדד??? אלוהית. העור השפתיים העיניים הכל.......... אבל.... איכשהו יותר אהבתי בטיפה ממש קוואר אחר.. של מישהי שהיא ממש טיפה פחות אלוהית אבל הקאבר שלה
והזוכההההההההההה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...................... נננננננננננ יייייייייייייייייייייייי קקקקקק וווווווווווווווו לללללללללללללללללליייייייייייייייייייייייייי
אחת התמונות היפות שראיתי בתחרות ובכלל.. החיוך שלה זה דבר א-ל-ו-ה-י. אין לי מילים.... לא אנושית. ולא סתם זה השומר מסך שלי בפלאפון ובמחשב.

JoNy Boi

New member
די עם האלוהי הזה שלך.

אם אכן יש אלוהים, יש אחד כזה בשמיים, אבל לא נראה לי שקוראים לו ננננננננננניייייייייייקקקקקקקקווווווללללללל

Black Jane

New member
../images/Emo18.gifהגיע הזמן לשים לזה קץ.

הבא שמעליב/מגיב ב
בקונטציה שלילית/פוגע בצורה זו או אחרת, יחסם! ואני רצינית לגמרי הפעם. אני לא מתכוונת לוותר לאף אחד, אבל כל תגובה/הודעה שתראה בעיני כמעליבה - תימחק. וכמובן הכותב שלה יחסם. זה מה שאתם רוצים? =/

Black Jane

New member
אז אני מקווה שלפחות אתה תפסיק עם זה.

וגם האחרים, כמובן, אבל אני לא יכולה להכנס לראש שלכם ולגרום לכם לא להעליב גולשים - אז קח את זה כבקשה אישית, תתעלם ממי שיתגרה בך. ומי שיתגרה - יחסם! אוף אני לא אוהבת להיות במצבים כאלה

NP16

New member
ו שיהיה:

12.יהיה. פשוט נוראי. 11.קיניה :/ חיוך דבילי כמו שאמרו פה פעם 10. ברי:/ כי אני אפילו לא זוכר 9.נאימה.אין לי ממש פירוט 8.ג'ייד,ממש ממש לא אהבתי והיא מעולה בעיניי,לעומת הרבה שבטח שונאים אותה=] 7.ניק..הקאבר גירל שלה לא יצא מי יודע מה,בעקרון היא מושלמת. 6.ניקול..אני שונא את החיוך "האלוהי" שלה. לא הוא לא אלוהי,זה של שפן והיא מוציאה את הלשון כל פעם. בסה"כ תמונה יפה שלה. 5. אמנדה..היא לא מאהובות עליי,אבל קאבר גירל מעולה.הייתה צריכה להיות עם אווה בפיינל. 4.דניאל..מעולה,אין לי ממש מה להגיד.. 3.קיילן..כנ"ל כמו דניאל.. 2.ג'ואני...לא סתם היא המתמודדת שאני הכי אוהב מכל העונות,אני פשוט מאוהב בכל תמונה שלה. קלאסי ומלכותי. 1.אווה..פשוט
. בדיוק כמו שקאבר גירל צריך להראות.בדיוק. למרות ש... יש קאבר גירל בעונה 7 שהוא אין מילים.מי שראה בטח יודע על מה ומי אני מדבר.

efif1212

New member
מסכימה ב100% עם כל מה שאמרת.

הדירוג שלי הוא כמו שלך, נראה לי אני פשוט אעשה 'העתק' 'הדבק' וזהו...

NP16

New member
באמת?איזה קטע. ../images/Emo13.gif

דירוג של 12 תמונות,קצת נדיר שיצא מדויק. :)

KrIvInE

New member
../images/Emo58.gif

קארי די שיחקה אותי בקאבר גירל בצורה מטורפת. גם של מלרוז היה די טוב. הייתי מכניס את מלרוז בין ניקול לאמנדה, ואת קארי די בין אווה לג'ואני. :)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif הדירוג שלי

מקום 12-קיניה-לתת לה מכות. מקום 11-נאימה-פשוט לא. מקום 10-ברי-נו בסדר. מקום 9-ניק-תמונה בסדר,לא מהמיטב שלה לצערי. מקום 8-יהיה-תמונה מאולצת למדי. מקום 7-דניאל-התמונה לא מדברת אליי מספיק. מקום 6-ג'ייד-תמונה מעולה שלה.חבל שהיא נראית מבוגרת. מקום 5-קיילין-אני ממש ממש אוהב את האותנטיות שבתמונה [מה זה אותנטי?!#@%@#] מקום 4-אמאנדה-לא למות על התמונה או להשתגע,אבל בהחלט תמונה יפיפייה. מקום 3-ניקול-תמונה מהממת.היפה ביותר שלה בתחרות לדעתי. מקום 2-ג'ואני-פשוט תמונה מעלפת.העניים שלה כ"כ מדברות בפני עצמן
. מקום 1-אווה.התמונה המושלמת ביותר אי פעם.

Manga136

New member
אוקיי... ../images/Emo142.gif

אני לא מפרט, ולא מגלה שמות פה.
1. הקאברגירל של זוכת העונה ה-7. 2. הקאברגירל של המקום השלישי של עונה 8. 3. הקאברגירל של ג'ייד. 4. הקאברגירל של אווה. 5. הקאברגירל של ניק. 6. הקאברגירל של אמנדה. 7. הקאברגירל של קיילן. 8. הקאברגירל של הזוכה של עונה 8. 9. הקאברגירל של דניאל. 10. הקאברגירל של ג'ואני. 11. הקאברגירל של המקום ה-2 של עונה 8. 12. הקאברגירל של ניקול. 13. הקאברגירל של ברי. 14. הקאברגירל של נאימה. 15. הקאברגירל של קיניה. 16. הקאברגירל של המקום ה-2 של עונה 7. 17. הקאברגירל של המקום ה-3 של עונה 7. 18. הקאברגירל של יהיה. (שכחתי מישהי?)

NP16

New member
וואו וואו.2 של עונה 7 מתחת לקיניה וזה?

כי אני פשוט יודע שאתה אוהב אותה,וזה ממש לא תמונה גרועה עד כדאי כך שלה. יש עוד הרבה דברים שאני לא מסכים הרי אבל התייחסתי לזה..

למעלה