עומר, אני אוהבת אותך.

bזוהר

New member
עומר, אני אוהבת אותך.

אני רציתי להגיד לעומר למרות שהוא לא כאן אז הוא יראה את זה כשהוא יחזור. שאני נורא אוהבת אותו, אוהבת אותו שזה נורא, אוהבת נורא שזה אותו, ונורא שזה אותו אוהבת. (?) אז רציתי להקדיש לך שיר. מיהו המילל ברוח, והרוח בו? מיהו שהשאיר פתוח את חדרי ליבו? ואולי, אולי זה כלב נד על הדרכים כי תמיד בלילה דלף הכלבים בוכים ואולי זאת הרכבת שם בערבה שלקחה מן האוהבת את מאהבה ואולי אולי זה ילד שנולד עצוב. כי הייתה לו אם אומללת, והלכה בלי שוב. מיהו המילל ברוח ובקולו השכול מי המתפלל לנוח ואינו יכול זה שיר בכי זה שיר בכי ששרים כולם כך זולג על הלחי עצב העולם ותדע תמיד שלכל יללה ברוח יש סיבה משלה. ולא כל מי שמתפלל לנוח יכול. ושיש אנשים שאוהבים אותך תמיד, בכל מצב. ואתה יכול להתנחם בזה כשאתה עצוב. או להתקשר אלי :) זוה.בטח מחר אני אקרא את זה ואצחק על עצמי:) (את רואה זוהר. עכשיו את בטח מחייכת לעצמך. יופי. טיפשונת. למי אכפת שאת אוהבת את עומר?! השעה מאוחרת. היית צריכה ללכת לישון.עכשיו את עיפה! נכון את עיפה?! תודי שאת עיפה. תפהקי! יותר חזק! סתאאאם.אני אוהב אותך זוהר. באמת. המון.) הממממממ...כן. כן. טוב. אז. עומר. תמשיך להיות אכפתי, רגיש, אמין, אוהב, חם, וחכם ועם לב ענק!:)
אני אוהבת אותך
באהבה ובכנות, זוהר.

bזוהר

New member
פחחחחחחחחח מה?!

באמת כתבתי את זה?? אבוי לי. עומר אני באמת אותך..אבל...פחח פייייי חחחח!! ואוו לילה טוב!!

galvin

New member
רק רציתי להגיד,

שזה אמור להיות "זה שיר בכי, זה שיר דחי ששרים כולם". וזהו.

קוֹבּ

New member
אני חושב שכל יושבי הפורום, מסכימים.

עומר יש לי משהו. הוא לא בשבילך, אבל הוא עדיין קיים. ----- עכשיו פתאום אני לא מרגיש את הנעצים שבסוליה של סנדלי הבלתי נראים והרצון ההוא לא תקוע לי בקנה הנשימה [הוא גם איננו קנה סוכר, שלא תהיה טעות] וגם אי הודאות, לרגע רק אי בלי ודאות אבל אי זה אי, אז יש לי קוקוס בשפע אולי זה כי עכשיו קמתי ואולי כי ללב ולראש לוקח זמן להתחמם עד שיגיעו לנקודת הרתיחה שמשגעת אותי ומצליחה להחזיק יותר מדי זמן מילא, היא היתה מתאדה אבל לא היא שומרת צורתה לא זכור לי שביקשתי להיות קומקום באותה שיחה עם אלוהים בגיל 4 כשעוד האמנתי ----- חי [כמו צחקוק], וbook, כמו ספר. וביחד עם ספרון מצחיק, וגם חיבוק.

אוף זוהר...

גרמת לי לבכות... ניסיתי להדחיק את געגועי העזים ולנסות להתמודד עם העדרו ואת הרסת עכשיו...
סתם מותק... כל הכבוד על היוזמה, אני אאמץ...
טוב, אז אם כבר אני יכולה להצטרף לברכות
"אם נשרוד את המבול הפעם, כל חיוך יהיה שונה, נגוע. אם אחזור על זה עוד ועוד ועוד תשאר עשרים שנה או עד סוף היום. למדנו לחכות ולוותר ואיך להיזהר, מכל מילה והכל יקפא פתאום אם יהיה לנו רגע לעצור בפינת רחוב לחבק ולעזוב כאילו שאפשר בכלל לדעת להרפות לאהוב פחות. בחיוך פרוע עוד אבוא לגבות חובות לשבור חומות ולהאיר אותך למרות שאין דבר שלם יותר מהכאב שמתנגן בשם אחר והכל יקפא... " עומר, יפה שלי, אתה רואה
אני אפילו עושה בשבילך שיעורי בית... ואגב, כדאי מאוד שתחזור ומהר כי לדעתי את המבול הנוכחי אני לא שורדת בלעדיך...
|מתה עליך הכי בעולם...| [אוף... למה אין כזה אייקון..
] זהו. זוהר- תודה על הבמה חומד...
|נשיקות
|

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

עדי בנאי קטנה. נעים לי, נעים לי, נעים לי [שמישהו יירה בשרון רוטר~"-[].
כולם להזהר מעצי השרפן!

אם רק היית צודק בשם...

אבל ששש... אנחנו לא נכנס לזה כאן... באמת לא נכנס לזה כאן עומר
באמת באמת

0mroosh

New member
../images/Emo9.gif

אהבה מלא, לך ולבני ביתך. אל תשימי את הנר על החלון, השלכת תעיף אותו. הנני כאן, אבל בשביל מויאל. [כמה כיף למצוא מדור smsים מלפני שנה ולקרוא משפטי פרחות].

למעלה