עומר הוציא את שיניים מס´ 5 ו-6

עומר הוציא את שיניים מס´ 5 ו-6 ../images/Emo13.gif

עכשיו אני מבינה למה הוא עושה קקי 6 פעמים ביום (בלי להגזים!).
שתי השיניים למעלה עוד בקושי הספיקו לצאת וכבר בוקעות להן שתי אלה שלידן. כל הכבוד לזריזון שלי.
הסטייקים בדרך

וואו, באמת מהיר ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

כל הכבוד לזריזון שלך. נראה את השיניים ביום חמישי?

מזל טוב לעומר ../images/Emo24.gif

איזה כיף לכם, עכשיו גם יהיו לו כמה ימי שקט עד השיניים הבאות. הוא באמת זריז, אצלנו יש שקט די הרבה זמן....

מזלטוב על החמישית והשישית../images/Emo24.gif

אנחנו מוציאים שן שנייה... סיוט... אלה לא ישנה בלילות... לא האמנתי שזה עד כדי כך קשה

דרך אגב, איך את יודעת שהיא מוציאה

שן?? אני ידעתי כל פעם רק בדיעבד. יש דרך לראות את השן לפני שהיא בוקעת? (ואל תגידי לי לדפוק עם כפית. יש גבול לכל תעלול)

אחרי התנהגות מאוד מסויימת ולא

אופיינית של השן הראשונה - למדתי לזהות את השן השנייה. בכי נוראי בלילה מתוך שינה, לא רוצה להכניס כפית לפה (ולכן לא אוכלת מוצקים עד שהשן בוקעת), ועוד כלמיני דברים קטנים. ואכן הפעם צדקתי והיום ראיתי שהשן החדשה בקעה את העור (עדיין לא לגמרי...).

גם לי יש אותו ב-"100 שירים ראשונים"

אבל הם רוצים אותו בקול שלי! ולמרות הצעתה של שירלי, אני לא מתכוונת להקליט את עצמי שרה אותו. יש גבול להשפלה!

אני לא חושבת שזו הצעה דבלית ../images/Emo13.gif

כבר כ"כ הרבה זמן שיש לי ב"מחברת האו-טו-טו אני עושה את זה" של שגיא את הנושא של להקליט לשגיא בקול שלי סיפורים ושירים שהוא אוהב. משום מה עוד לא הגעתי לזה
. מעניין למה
אולי בגלל שהייתי עסוקה בצביעת הבית ובציור על הקיר בחדר המשחקים של שגיא
לאאאא....לא יתכן

אבל את לא יודעת שמדובר פה

על מישהי עם פחד במה קשה.
כן כן, גם הקלטות פשוטות שלי בטייפ גורמות לי להחוויר. אני שונאת להצטלם בוידאו, ועושה את זה בעיקר כשאני מוסתרת היטב מאחורי שני הזאטוטים שלי.

../images/Emo76.gifמברוק..מסריח נורא הקקי

של השיניים...אצלנו זה סימן שמשהו מתבשל.. בן כבר הוציא 6 שיניים - שתיים תחתונות, עליונה אחת וישר אחכ הוציא 3 בבת אחת למעלה, כמו שתיארת, אלו ליד הקדמיות.. לדעתי הוא מוציא עכשיו עוד למטה..בסך הכל, אם זה רק המוון קקי ומסריח נורא - שאלו ייהו הצרות לא? גם אתמול וגם היום החלפתי לו את כל הבגדים מרב קקי..הוא היה מכוסה בכל הבטן והגב - על הבוקר, עוד בקושי פתחתי עיניים.....
איך הם גדלים לי מהר...

ligo

New member
מזל טוב לעומר הזריז../images/Emo106.gif

השבוע מאי בכתה הרבה לפני השינה ולא ידענו מה מציק לה, אז בדקתי את החניכיים שלה, לראות אם משהו יוצא (למרות שזה נורא מוקדם, היא כמעט בת 3 חודשים) אז איך באמת יודעים שהילד מוציא שיניים? יש עוד סימנים? ומתי עומר הוציא את השן הראשונה שלו?

לי לא היו ממש סימנים לאף אחד מהם

השיניים פשוט היו שם פתאום.
בדיעבד, הבנתי שיחד עם הוצאת שיניים מס´ 3 ו-4 של עומר באה גם דלקת וירלית של הגרון (ויגידו כל אלה שטוענים שזה לא קשור, אבל אמא שלי אומרת שאני פיתחתי דלקת גרון עם כל שן). חוץ מזה, כמו שכתבתי, הוא עושה כ"כ הרבה קקי שאפשר להשתגע. עכשיו גם הטוסיק המסכן שלו אדום נורא. בעיקרון, כשאת רואה את השן אז הבקיעה הסתיימה.

למעלה