עומר.... התייחסותך לאורית פה>>

עומר.... התייחסותך לאורית פה>>

הצעתי קשירת רונים לחיזוק תקראי והוסיפי הערתך א יש כזו וכן האם את יכולה לקשור רונים במחשב אם כן הצעתי על סמך פתיחותיה הרוניות כאן והמצב המדובר למטה כאן> את הרונים: גבו או אותלו, עם אנסוז וגם פהו ואז התבצע שריפת רונים או אולי קמע של רונים.. מה דעתך מה שעשית בפורים (אין לי מושג איך..יש תוכנה לזה???)

ליאו יקירה

אני עוקבת בענווה ובגאווה אחרי התשובות שלך כאן ורואה שאת מצליחה לייצר קשר מיידי גם עם הטיפול וגם עם המטופל. לכן אני אף פעם לא מתערבת, כי מבחינה אנרגטית, את עוברת בכל הדלתות ואני מרגישה שאין עוד דלת שנשארה לי לפתוח. זה גם המצב במקרה הזה. נשאר רק לומר, שמגבו ואותלה, הייתי הולכת על גבו מהסיבה שהוא יותר גשמי לכן מתאים לה. תגידי לי מה לעשות ואני אייצר לך קמע, ואת תנחי את אורית לפי האינטואיציה הטיפולית שלך.

../images/Emo203.gifהו אני מתרגשת ממש עכשיו, מורתי

טוב אם תוכלי לקשור רונים שיכילו את גבו אנסוז ופהו (דווקא יוצא יפה כי אנסוז ופהו יוצרים חצי גבו...כזה אז רישמי פה את הקשירה ואני אדריך את אורית תודה תמי

אורית האזיני

השילוב של הרונים מחזק ומשחרר גם יחד תלוי בהתכוונות שלך הרונים שבחרתי לאחר התייעצות בעומר הם גבו- לחרוט דבר מה על ליבך..רון בעל כוחות של העצמה. פהו - הרון הראשון ..דאגה לבסיס לחומר ומתוכו לאפשר צמיחה רוחנית אנסוז - רון הנאום מלא ההשראה..להצלחתך בעת נשיאת דברייך במשפט ובכלל... עכשיו לחיזוק ולהקלת המשא שירפי את הנייר ועליו הרון ואת האפר שיפכי לכיור עם כפית סוכר. ההתכוונות במעשה חשובה!!! ליצירת קמע עלייך לשרטט את שלושת הרונים כמו בציור של עומר לפי הסדר נגיד, פהו אנסוז וגבו..כל רון במלואו. (חיבור בין שלושת הרונים במילים אחרות) מותר לחזור על קו מספר פעמים אך אין להרים את כלי הכתיבה. לשם יצירת קמע קחי אבן קטנה שניתן לשאת עימך או משהו שאפשר לתלות ו/או להניח ליד המיטה או על שולחן כתיבה..במקום שיש בו משמעות עבורך..זה הווה קמע להגנה לשמירה ובמקרה הזה בעיקר לחיזוק. נדמה לי שרצוי להכין קמע ואחר כך לפני המשפט הבא לבצע טקס שריפת רון ולשנות את מקום הקמע או להסירו בכלל ולשים בקופסא או מגירה.. אך תחשבי לבד ממה שאת מבינה משום שאורית מה שיפה בסיפורך להערכתי הוא הבגרות והעוז שאת מגלה בעצמך יישר כוח!
ותודה עומר

אורית502

New member
הפתעה ענקית ../images/Emo24.gif

קראתי, וקראתי שוב ושוב.. זה לא מפני שלא הבנתי זה מהתרגשות התרגשות על הנדיבות היחס והאכפתיות שלך תמי ושל עומר . כול מה שיש לי כרגע לומר לכן : אני אוהבת אתכן !

../images/Emo23.gifבחזרה...

תספרי מה עשית ואיך אגב שכחתי לציין הבדל מהותי בין שריפת רון ...או בקשירת רון ואז שריפתו הכתיבה היא על מצע ניד ולא עמיד (נייר) בקמע של רונים בוחרים חומר לא מתכלה משום שהחומר נשאר ..אני עושה זאת על חלוקי נחל לרוב עם עומר בקורס רונים הכנו על אריחי קרמיקה מרובעים של 10 ס"מ ..אפשר כל חומר לא מתכלה שידבר אלייך לשם כך.

אורית502

New member
קשירה

הבנתי שהקשירה היא הציור של שלושת הרונים כפי שהסברתן. אני אכין את הקמע על אבן נחל ואניח ליד מיטתי. גם הוא עם ציור שלושת הרונים . נכון? לגבי הציור לשריפה חשבתי על נייר . אם לא נייר אז מה כן ? בד? אני אכין אחרי החג . שבת שלום .

טוב

קמע - תתאמני על נייר ברישום שלושת הרוני חיבורם פהו אנסוז וגבו..מותר ורצוי לחזור על קוים אסור להרים את כלי בכתיבה באמצע..מכחול עם צבע או טוש בילתי מחיק על האבן שריפת רון - את יכולה להדפיס את הרון שעומר הכינה לך לשרוף את הנייר עם הרון שעומר שרה..וזה יהיה מספיק.

למעלה