../images/Emo108.gif
1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - הייתי קופצת מהגג 3. באיזה צבע הפוני שלך? שטני עם נקודות אדומות
4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?דביבון, וזה לא יכ אני דומה להם, זה כי הם חמודים. אם זה קשור ללהיות דומים אז כמובן שלטאה! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"אדוני" של רוני (בערך)
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?מגרש ביתי ועקרות בית. רק חבל שכבר אין אותם. 9. א- ב או ג?ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?זה חמודדדד היו לי כאלה 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?להבין הבעות פנים של אנשים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק? 14. יש לך כרטיס תלמיד?לאאאאאאאאאא יודעת 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?היה לי 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב? המממ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?זרובבל הכוסון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אותי כמובן
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?את הסרט "מיליון דולר בייבי"
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? או באי יפה כזה, או בחו"ל איפשהו 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מה זה ג'ולה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את האוזניים, כי הן נוראיות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? עוד חיבוק אחד- אבויייייייייי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחיי יש מצב 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לא שידוע לי 44. האם ננשכת ע"י עז?לא, אבל ע"י חמור כן, וזה כאב אחושרמוטה. וגם ע"י כלב, ונמלה! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?היה שלום עולם אכזר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?ברורררררררררר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?ההורים!!! 54. על מה אתה חושב כרגע?על הקרפ שאני עומדת לאכול, או ופל בלגי, נראה כבר. מה שעושה פחות חצ'קונים. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?איזו כונפה בבצפר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?פעם אחרונה שזה קרה הייתי בתוך אוטו באמצע השיעור נהגיה שלי אז כמעט ירקתי על המורה אבל החלטתי רק לעשות קול ולא לירוק באמת בסוף. לא יודעת למה
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הקיר שלי. הוא סגול עם נצנצים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני לא
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי דההההההה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"מאמי מאמי בואי איתי למיאמי" סתם לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני
מאואואוהההה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אייברים פניימים של חתולים דרוסים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היה לי חתול, והוא היה מיילל, אז הייתי מחקה אותו. זה כיף מה! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?תביא איזה עלה, נגלגל. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?הכל זז עם דודו טופז! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 45356345 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?בכיף. יש לי פרוטקציות ב"נולד לרקוד"