עומר תעשה לי כוסית

ברררר

New member
עומר תעשה לי כוסית ../images/Emo68.gif

שבת שלום לפורום קולדפליי היקר שלי
.

Roy1232

New member
מצאת לך שעה ויום.. ../images/Emo13.gif

שישי-שבת שלום לך, בר
ולכל הפורום הזה, אוהב אתכם

ברררר

New member
ולמי שבא שאלון../images/Emo26.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר 3. באיזה צבע הפוני שלך? 4. שוקולד לבן או מריר? 6. אם היית חיה, איזו חיה היית? 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? 9. א- ב או ג? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?

ברררר

New member
../images/Emo108.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר - הייתי קופצת מהגג 3. באיזה צבע הפוני שלך? שטני עם נקודות אדומות
4. שוקולד לבן או מריר?לבן 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?דביבון, וזה לא יכ אני דומה להם, זה כי הם חמודים. אם זה קשור ללהיות דומים אז כמובן שלטאה! 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"אדוני" של רוני (בערך)
8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?מגרש ביתי ועקרות בית. רק חבל שכבר אין אותם. 9. א- ב או ג?ב' 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?זה חמודדדד היו לי כאלה 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?להבין הבעות פנים של אנשים. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?פלסטיק? 14. יש לך כרטיס תלמיד?לאאאאאאאאאא יודעת 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?היה לי 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב? המממ? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?זרובבל הכוסון 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?אותי כמובן
28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?את הסרט "מיליון דולר בייבי"
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? או באי יפה כזה, או בחו"ל איפשהו 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?מה זה ג'ולה? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?את האוזניים, כי הן נוראיות 34. מה היה הספר האחרון שקראת? עוד חיבוק אחד- אבויייייייייי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחיי יש מצב 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?
לא שידוע לי 44. האם ננשכת ע"י עז?לא, אבל ע"י חמור כן, וזה כאב אחושרמוטה. וגם ע"י כלב, ונמלה! 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?היה שלום עולם אכזר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?ברורררררררררר 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מפורסמת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?ההורים!!! 54. על מה אתה חושב כרגע?על הקרפ שאני עומדת לאכול, או ופל בלגי, נראה כבר. מה שעושה פחות חצ'קונים. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?איזו כונפה בבצפר 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?פעם אחרונה שזה קרה הייתי בתוך אוטו באמצע השיעור נהגיה שלי אז כמעט ירקתי על המורה אבל החלטתי רק לעשות קול ולא לירוק באמת בסוף. לא יודעת למה
58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?סלט! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? הקיר שלי. הוא סגול עם נצנצים. 69. האם אתה בעד אונס דובים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אני לא
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?דיפסי דההההההה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה שלי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?"מאמי מאמי בואי איתי למיאמי" סתם לא יודעת 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אני
מאואואוהההה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? אייברים פניימים של חתולים דרוסים 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?אם היה לי חתול, והוא היה מיילל, אז הייתי מחקה אותו. זה כיף מה! 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ?תביא איזה עלה, נגלגל. 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?הכל זז עם דודו טופז! 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 45356345 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?בכיף. יש לי פרוטקציות ב"נולד לרקוד"

../images/Emo41.gifאני רוצה ../images/Emo3.gif ../images/Emo41.gif

1. מה היית עושה אילו לא היה לך אינטרנט ולא סלולר? לא רוצה לחשוב על זה בכלל 3. באיזה צבע הפוני שלך? פוני? איפה? 4. שוקולד לבן או מריר? מממ שילוב! 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?
חח סתאם תני לי לחשוב על זה... 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? קלוקס של קולדפליי :] 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב? לא אוהבת סדרות..זה מצריך ממני לחזור ולשבת מול הטלויזיה כל יום!! 9. א- ב או ג? ד? 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?
11. האם יצא לך לשבור קיר? כן!! היה מצחיק 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני היא סופר-שיר!! טה גם דה גםם 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן כאילו דהה 14. יש לך כרטיס תלמיד? נופ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? מממ לא דעת 16. –לקרוא במבטא ספרדי: אדום או ירוק?.... צהוב- שיהיה 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו? פלוץ!! 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו חתולה!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? ב-בר? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה? פיצה
29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארצות הברית, כי גרתי שמה פעם ושם י-ש ה-ו-פ-ע-ו-ת ש-ל ק-ו-ל-ד-פ-ל-י 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? יש לי טראומות מג'ולות!! 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים...עצוב... 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?
43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?ברוך השם לא 44. האם ננשכת ע"י עז?כן ברפת של דודה שלי:] 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לאא הספקתיי לראות את כרייסססס 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?אני בקושי מסיימת רגילה 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רקדנית:] 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? גרב 54. על מה אתה חושב כרגע? על "למה אני עושה את השאלון הזה??...נו טוב" 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אביגיל סגל 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורק עליו... 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט חספרסקמלוח!! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אם פי 3 שאין בו שירים! 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא דובים ולא אונס 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? יגיע לכלא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? מממ אני בהתלבטות בין דיפסי לטינקי וינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? מיטה :] 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ראאססמייי 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!! מואהאהאהאה 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? חצילים גבינה צהובה גזר מגומד מרגרינה ותפוח 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מיליון שקל...מינימום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אבא שלך גנן?? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? מממ משחק מכור נראה לי 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? חח אין כוח לספור 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? בכייף!!! אוח כואב הראש... בר חמודה יש לך בעיית מיספור...לא נורא עד החתונה יעבור

עוננהנהנהנה

3. באיזה צבע הפוני שלך?אין לי 4. שוקולד לבן או מריר?מריר 6. אם היית חיה, איזו חיה היית?ציפור 7. איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי 8. איזו סדרת טלויזיה אתה הכי אוהב?אמממממ הנסיך המדליק 9. א- ב או ג?ג 10. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?בעע 11. האם יצא לך לשבור קיר?לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?אין לי לצערי הרב רב רב רב רב 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן?חום 14. יש לך כרטיס תלמיד?לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון?לא 16. אדום או ירוק?ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך היו קוראים לו?רקסי 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?בת 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?כרטיסי טיסה למקום מסויים שאני ייבחר 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת..לא בארץ 30. אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?היה רושם לי משהו לא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה?לא יודעת..הרבה דברים 34. מה היה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?חחחחח לא...נראה בהמשך 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל?לא:\ 44. האם ננשכת ע"י עז?לא:\ 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?אין לי שמץ! 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים?למה לא? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? חח אתם לא רוצים לדעת 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?לא זוכרת 54. על מה אתה חושב כרגע?כלום אני עונה על השאלון על מה אני אמורה לחשוב? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?לא זוכרת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש?כלום 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח?שום דבר משולב 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?אממ השטיח אם תראו אותו תשפכו מצחוק 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן למה לא? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אלך לבצפר 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי?הירוק 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?לא יודעת המיטה נראהל י 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל?שתקי חחח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם?אממממ לא יודעת... 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? סלומון בעעעע 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל?כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות?אף אחת 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון?מלא 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך?לא ממש..

מיכיל

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. אם היה לי אינטרנט ולא סלולר? לא הייתי עושה שום דבר. 2.באיזה צבע הפוני שלי? חח אין לי 3. שוקולד לבן או מריר? תמיד מריר!!! לבן מתוק מידי! 4. אם הייתי חיה...הייתי...ציפור ? חחח נחליאלי?ציפור בקיצור. 5. איזה רינגטון יש לי בפלאפון? bad day של דניאל פוטר. 6.איזו סדרת טלוויזיה אני הכי אוהבת? אממ...קשה...פליסיטי נראה לי..חחח...או בטיפול. 7. א-ב או ג' ? א-ב. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים?חחחחח בעיקרון יש לי כאלה אז אני מעדיפה שלא להתייחס לזה כאל משו יותר מידי רע.. 9.האם יצא לך לשבור קיר? לעשות חור,אבל לא לשבור את כל הקיר! 10. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? להיתפס בכל שריר אחר בגוף כל שבוע! 11. בסופרמרקט- שקית נייר חום.אבל תמיד מביאים לנו את הפלסטיק לבנות. 12. יש לך כרטיס תלמיד?לא בביצפר...יש לי כרטיס תלמיד בקונטסרבטוריון. 13. יש לך כרטיס חבר מועדון? חחח כן..באיזו חנות בגדים ובספרייה ובקופ"ח. 14.אדום או ירוק?...צהוב... לא יודעת איך להגיב לזה. 15. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד איך היו קוראים לו? איציק. 16.מייצי מיצי מיצי מיצי ? מיאו. 17. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית?כניראה במישהי שדומה לי...זה מה שעשיתי בשני הספרים שכבר כתבתי. 18.אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית קונה?כרטיס טיסה לאנשהו שבו קולדפליי מופיעים וכרטיס להופעה כמובן.חחח ואולי לא.לא יודעת. 19.איפה היית רוצה לחיות ולמה?בלונדון.בגלל המזג אוויר והמבטא השולט ובכלל זה מקום יפה ואני אוהבת את אירופה. 20.אם היית מגיע לבית חולים עם ג'ולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא?אין לנו ג'ולות בבית, השאלה לא רלוונטית. 21. מה ההית רוצה לשנות בעצמך ולמה? קצת פחות נחמדות לא תזיק.להיות מסוגלת להגיד מה שאני באמת חושבת לאנשים. 22. מה היה הספר האחרון שקראת? "מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן, ואני עדיין קוראת את זה. 23. האם הטרידו אותך מינית בטלפון ? לא. 24. האם הוטרדת ע"י פדופיל ? לא. 25.האם ננשכת ע"י עז? לא שאני זוכרת. 26. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? לא יודעת. 27. אתה רוצה להגיד ארוחה בשקל תשעים ? לא. 28. כשהיית קטן מה רצית להיות כשתגדל? זמרת. 29. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? פלאפון. 30. על מה אתה חושב כרגע? המבחן הזה ארוך ואם להבריז משיעור שיש לי מחר. 31. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת?חחחחחחחח 32. מה ההית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום. 33. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אפשר לאכול כל חומר בנפרד.חסה למנה ראשונה,דג מלוח לעיקרית ואפרסק משומר לקינוח. 34. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר?חחח לא יודעת. 35. האם אתה בעד אונס דובים ? לא. 36. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה?אלך לשבור למישהו מכונית. 37. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אני אדלג על זה כי אני מתעבת את הטלטאביז.אבל אם כבר אז הארנב שכל הזמן עובר שמה על הדשא. 38. איזה אזור\חדר\פינה בבית שלך אתה הכי אוהב?המיטה של אח שלי. 39. מהו המשפט\ביטוי\מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? את דוחה דברים כל הזמן. 40. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם ? אנשים נחמדים. 41. מה לא ההית שם בסנדוויץ'? ענבים. 42. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? אם היה נתפס לי שריר ברגל. 43.מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ ? "אתה בא לכאן הרבה?" 44. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? אף אחת. 45. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 2. 46. בא לי לרקוד טנגו מה איתך?אפשר.

למעלה